Itálie – Portugalsko 0:1 (kon.) | Polsko – Řecko 0:0 (kon.)
konec
Itálie
0:1 (0:0)
Portugalsko
Úterý 16.06.2015, 20:30 • Stade de Genève (Carouge) • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Favorizovaná Itálie nezvládla utkání s Portugalskem a prohrála 0:1!

    První poločas na Stade de Geneve nabídl vcelku uvolněný fotbal. Oba týmy vědí, že sezóna již končí a po závěrečném hvidzu čeká na hráče zasloužená dovolená. Do první velké šance se dostal El Shaarawy, který pálil z hranice vápna. Jeho rána na zadní tyč mířila těsně mimo! Následně po špatné rozehrávce italského gólmana pálil Eliseu, avšak na brankové čáře zaskočil Ranocchia.

    Druhý poločas začal aktivní hrou Itálie. Po standardce Pirla hlavičkoval Bonucci, trefil však pouze tyč! O dvě minuty později už se radovali hosté, když se trefil Éder! Italové se následně snažili vyrovnat, avšak v jejich zakončení nebyl klid a rozvaha. Portugalsko navíc zvládlo závěr výborně a zaslouženě vyhrálo.

    To je z mé strany vše a u dalšího fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:28:02)
    Diváci ve švýcarské Geneve nakonec viděli velmi zajímavé utkání

     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Po nebezpečné střeel Vázqueze zahrávala Itálie rohový kop, kterého se ujal Andrea Pirlo. Míč se ve vápně odrazil na nohu Ranocchii, který však vypálil mimo!
     
    90+4
    Brankář Beto zachytil centr, avšak následně se něj lehce dotkl Parolo a došlo k malé hádce. Portugalský gólman se však spíše pokoušel tahat čas!
     
    90+3
    Italové jsou momentálně u míče, nicméně u vlastní branky. Portugalsko zvládá závěr utkání skvěle a svého soupeře prakticky nepouští an útočnou polovinu.
     
    90+2
    Na útočné polovině se dostal do zakončení Alessandro Matri. Jeho střela však Beta neohrozila, neboťm mířila mimo.
     
    90
    Z následného rohového kopu se však Itálii udeřit nepodařilo. Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby!
    Beto skvěle zasáhl proti střele Gabbiadiniho
     
    89
    Do velké šance se v závěru dostal Marco Gabbiadini, který vypálil před vápnem. Jeho přízemní rána nadělala portugalskému gólmanu problémy, nicméně dokázal míč vyrazit na rohový kop!
     
    87
    Na útočné polovině si počínal velmi dobře Éder, kterému se podařilo dostat míč do středu k Moutinhovi. Záložník Monaca poslal do vápna zajímavý centr právě pro Édera. Útočík Bragy zkoušel nůžky, avšak ty mu nevyšly!
     
    86
    Portugalsko následně střídá! Ze hřiště odchází právě Ricardo Quaresma, kterého nahrazuje útočník Pizzi.
     
    85
    Quaresma nakonec potřeboval lékařskou pomoc, avšak po krátké chvíli se na hřiště vrací a může pokračovat ve hře.
     
    84
    Na trávníku nyní zůstal ležet právě Ricardo Quaresma. Je otázka, zda-li má portugalský záložník nějaké zdravotní problémy, nebo jen zdržuje.
     
    83
    Do zakončení se po delší době dostalo také Portugalsko. Z pravé strany ostře vypálil Ricardo Quaresma, avšak jeho střela mířila hodně mimo.
     
    82
    Eliseu je v posledních minutách hodně vidět. Před malou chvílí se pokoušel prostrčit míč na levé straně přes obránce Darmiana. Vypadalo to, že Ital zasáhl míč rukou, avšak rozhodčí hru nepřerušil.
     
    81
    Eliseu vhazoval míč do hry, avšak hlavní arbitr hru přerušil, neboť portugalský obránce měl nějaké slovní připomínky! Za odměnu dostává žlutou kartu!
    Na Stade de Geneve se dorazilo také velké množství italských fanoušků

     
    79
    Italové kombinovali na vlastní polovině a postupně se přesouvali na útočnou polovinu. Portugalsko však velmi vysoko napadalo. S důrazem to však přehnal Eliseu, který fauloval Darmiana.

    Jan Havlovic

    Branky: 52. Éder (Quaresma)

    Karty:   70. Bertolacci (ITA) – 73. Silva (POR), 81. Eliseu (POR)


    Itálie: Sirigu – Darmian, Ranocchia, Bonucci, De Sciglio – El Shaarawy, Bertolacci, Pirlo (C), Soriano, Candreva – Immobile
    Náhradníci: Marti, Marchisio, Astori, Padelli, Moretti, Acerbi, Vázquez, Bonaventura, Pellé, Gabbiadini, Parolo, Pasqual, Sansone

    Portugalsko: Beto – Fábio Coentrao (25. Eliseu), Bruno Alves (C), José Fonte, Vierinha – Silvestre Varela, Joao Moutinho, Danilo Pereira, Tiago, Ricard Quaresma
    Náhradníci: Adrien Silva, André Adnré, Anthony Lopes, Cédric, Daniel Carrico, Eliseu, Nani, Pizzi, Ricardo Carvalho, Rui Patrício
    bahis siteleri