Itálie – Portugalsko 0:1 (kon.) | Polsko – Řecko 0:0 (kon.)
konec
Itálie
0:1 (0:0)
Portugalsko
Úterý 16.06.2015, 20:30 • Stade de Genève (Carouge) • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    PORTUGALSKO
    Portugalci mají "plodnější jaro. Letošní rok zahájili domácím kvalifikačním duelem se Srbskem. Velmi vyrovnané utkání nakonec skončilo výhrou domácích 2:1! Následně přišlo přátelské utkání s Kapverdami. Svěřenci Fernanda Santose však překvapivě prohráli 0:2. V sobotu sehráli Portugalci poslední jarní kvalifikační utkání v Arménii. Portugalskou výhru 3:2 zařídil svým hattrickem Cristiano Ronaldo.

    Ani portugalský výběr jistě nepošle do dnešního utkání to nejsilnější, avšak jde o prestiž a svěřenci trenéra Santose by jistě rádi získali skalp Italů!
     
    ITÁLIE
    Italové jsou zatím v tomto kalendářním roce bez výhry! V prvním utkání s Bulharskem v rámci kvalifikace pouze remízovali 2:2 a cestu do Francie si lehce zkomplikovali. Následně sehráli Gli Azzurii přátelské utkání s Anglií, které skončilo rovněž remízou 1:1. Poslední utkání odehráli Italové v Chorvatsku v pátek. Utkání se pro ně nevyvíjelo dobře, neboť již od 11. minuty prohrávali. V 36. minutě však srovnal z penalty Candreva. Více branek již nepadlo a Itálie opět remízovala 1:1!

    Lze očekávat, že trenér Antionio Conte nepošle do dnešního utkání nejsilnější sestavu, nicméně jistě budou chtít Italové konečně vyhrát!
     
    Hezký večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Fotbalová sezóna se již blíží ke svému konci a kvalifikační "jaro" je již také uzavřeno. Některé týmy však využily dnešního termínu na sehrání přátelského zápasu. My se společně zaměříme na velmi zajímavé utkání Itálie s Portugalskem. Úvodní výkop je naplánován v 20:30 a u textového onlajnu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    Itálie: Sirigu – Darmian, Ranocchia, Bonucci, De Sciglio – El Shaarawy, Bertolacci, Pirlo, Soriano, Candreva – Immobile
    Náhradníci: Marti, Marchisio, Astori, Padelli, Moretti, Acerbi, Vázquez, Bonaventura, Pellé, Gabbiadini, Parolo, Pasqual, Sansone

    Portugalsko: Beto – Fábio Coentrao, Bruano Alves, José Fonte, Vierinha – Silvestre Varela, Joao Moutingo, Danilo Pereira, Tiago, Ricard Quaresma
    Náhradníci: Adrien Silva, André Adnré, Anthony Lopes, Cédric, Daniel Carrico, Eliseu, Nani, Pizzi, Ricardo Carvalho, Rui Patrício.
     
    Ještě jednou hezký večer! Oba týmy jsou již na hrací ploše a hymny již zazněly. Začátku utkání tak již nic nebrání!
    Mnoho diváků na dnešní duel bohužel nedorazilo

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop měli k dispozici fotbalisté Itálie. Immobile poslal míč ke stoperům, kteří rozehrávají postupný útok Itálie!
     
    1
    Na pravé straně si nerozuměli Pirlo s De Scigliem a míč ztratili. První postupný útok tak má k dispozici Portugalsko. Na pravé straně momentálně kombinuje Vierinha a Joao Moutinho.
     
    2
    Andrea Pirlo se pokoušel najít na pravé straně Cira Immobileho. To se mu podařilo, poté byl útočník Dortmundu poslán k zemi Coentraem a Itálie má k dispozici standardní situaci!
     
    3
    Exekuce volného přímého kopu se ujal Andrea Pirlo, který se pokoušel přímou střelou překvapit Beta. Ten byl však pozorný a míč vyboxoval.
     
    4
    Leonardo Bonucci našel přesným centrem za obranou El Shaarawyho, který si míč narazil s Immobilem a posílal centr do vápna. Bruno Alves byl u míče první a podařilo se mu jej odkopnout.
     
    5
    Zajímavý pas za obranu posílal Fabio Conetrao, který směřoval na Silvestreho Varelu. Ten však svůj nábeh nenačasoval ideálně a míč na hrací ploše nestihl.
     
    6
    K míči se na levé straně tentokrát dostal Silvestre Varela, který i odcentroval. Jeho vysoký centr však spadl přímo do rukavic brankáře Itálie.
     
    7
    O rychlou útočnou akci se pokoušela Itálie. Soriano hledal na pravé straně křížným pasem Soriana. Na toho však byl centr příliš dlouhý a u míče bude Portugalsko.
     
    8
    Joao Moutinho byl velmi ostře napadán Bertolaccim. Situaci však vyřešil přesným přenesením hry k Bruno Alvesovi.
     
    9
    Ve středu pole poslal nepřesnou přihrávku Vierinha, kteoru zachytil Bertolacci. Pod nohy italského záložníka následně zajet Moutinho a hlavní arbitr odpískal nedovolený zákrok.
     
    10
    O první vzrušení v tomto zápase se postrala Italie. Dlouhý pas dostal za obranu Ciro Immobile, u kterého však byl včas Jose Fonte. Italský útočník následně ostře zajel do gólaman Beta. Žlutou kartu však za svůj zákrok neuviděl!
    Immobileho tvrdé dohrání
     
    11
    Na druhé straně se provinil nedovoleným zákrokem Bertolacci a Portugalsko má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    12
    Rozehrávky standardní situace se ujal Joao Moutinho, jehož centr směřoval na zadní tyč. V tomto prostoru se však nacházel Sirigu, který míč lapil do rukavic.
     
    13
    Italové se zatím trápí ve finální fázi. Většina jejich šancí bohužel nekončí přímo zakončením, ačkoliv mají více ze hry.
     
    14
    "Domácí" Italové momentálně kombinují na vlastní polovině a postupným útokem se pokouší dostat na dostřel branky Beta. Portugalsko však velmi aktivně napadá.
     
    15
    O zajímavé vysunutí za obranu Portugalska se pokoušel Leonardo Bonucci, který hledal Immbileho. Na toho byl však centr příliš dlouhý.
     
    16
    Na trávíku zůstal ležet Ciro Immobile, kterého velmi tvrdě dohrál Danilo Pereira. Italové budou mít po nedovoleném zákroku výhodu standardní situace!
    Nástup portugalských fotbalistů na Stade de Geneve

     
    17
    Exekuce volného přímého kopu se zhostil Andrea Pirlo, jehož přímá střela však lízla zeď a odrazila se do zámezí. Italové mají k dispozici rohový kop.
     
    18
    I rozehrávky rohového kopu se ujal Andrea Pirlo, jehož cent směřoval na malé vápno. V tomto prostoru kraloval gólman Beto, který míč vyboxoval.
     
    19
    Na levé straně se odražený míč dostal k Bertolaccimu, který se opřel do míče z první a tvrdě vypálil. Jeho střela letěla těsně mimo! Gólman Beto by však dokázal zasáhnout.
     
    20
    Andrea Ranochia hledal za obranou volného El Shaarawyho. Těsně před ním však míč odhlavičkoval na rohový kop Ricardo Quaresma.
     
    21
    I v pořádí druhý rohový kop rozehrál Andrea Pirlo, jenže hned první bránící hráč míč odhlavičkoval. Míč se však dostal zpět na nohu Pirla a Itálie pokračuje v kombinaci.
     
    22
    Bertolacci nepříjemně nakopl Coentraa do stehna. Obránce Realu však bude schopen pokračovat ve hře. Nezbytné ošetření však potřebovat bude.
     
    23
    Bertolacci je zatím v zápase hodně vidět. Před malou chvíli hledal svou hlavičkou Immobileho. Ten však do náběhu vůbec nešel a míč skončil u Beta.
     
    24
    Fabio Coentrao opět leží na trávníku a vypadá to, že nebude schopen pokračovat ve hře. U postranní čáry je již připraven Eliseu.
     
    25
    Portugalsko opravdu musí střídat. Fabio Coentrao dnešní utkání nedohraje a na jeho pozici míří Eliseu Santos.
     
    26
    Vierinha se dostal k míči na pravé straně a následnou přihrávkou hledal ve středu hřiště Pereiru. Nepřesným pasem však našel pouze Itala Bertolacciho.
     
    27
    Poprvé v akci jsme také viděli stopera Ranochiu, který si v souboji s Joao Moutinhem pomohl nedovoleným zákrokem a Portugalsko má k dispozici volný přímý kop.
     
    27
    Rozehrávka se Moutinho příliš nepovedla a Italové se dostali do protiútoku. Ten táhl po levé straně El Shaarawy, který si míč natáhl do středu a vypálil na zadní tyč. Jeho rána proletěla těsně mimo!
    El Shaarawy vypálil těsně vedle
     
    28
    Na pravé straně se do tísně dostal Vierinha, který vše raději vyřešil zpětnou přihrávkou na svou polovinu, kde se nacházel José Fonte. Portugalsko se tak dostává do postupné kombinace.
     
    29
    Z pravé strany se podařilo Silvestru Varelovi odcentrovat. Jeho centr směřoval k Tiagovi. Těsně před ním však míč lapil Sirigu.
     
    30
    Hra zatím nemá příliš velké tempo a je vidět, že hráči obou týmů hrají své poslední utkání v sezóně a nasazení není příliš veliké!
     
    31
    Velkou chybu nyní vyrobil při rozehrávce Sirigu, který daroval míč Éderovi. Útočník Bragy předal míč do míst, kde se nacházel Eliseu. Jeho pohotovou střelu vykopl z brankové čáry Ranocchia!
    Ranocchia předvedl výborný obranný zákrok
     
    32
    Zajímavý průnik středem hřiště podnikl Joao Moutinho. Záložník Monaca se dostal až před vápno, následně svou akci zastavil a Portugalci se dostávají k postupné kombinaci.
     
    33
    Darmián na levé straně ostře dohrál Ricarda Quaresmu, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu. Portugalsko tak zůstane u míče a může pokračovat v kombinaci.
     
    34
    Levý obránce Darmián se nám opět předvedl. Tentokrát již svým průnikem po levé straně. Jeho postup však zastavil Vierinha, který se obehrát nenechal.
     
    35
    Poprvé v akci se nám ukázal také Tiago. Jeho centr z levé strany nadělal gólmanu Itálie hodně práce, avšak poradil si. Velmi nepříjemně navíc napadal Éder.
     
    36
    Italové zazmatkovali v rozehávce a odražený míč se dostal do středu, kde se nacházel nehlídaný Joao Moutinho. Záložník Monaca se opřel do míče, avšak jeho přízemní střela nenadělala Sirigu problémy!
    Po chybné rozehrávce se dostal ke střele Moutinho
     
    38
    Ve středu pole se dostával do průniku Bertolacci, kterého poslal viditelně k zemi Eliseu. Hlavní arbitr stál velmi blízko, avšak nedovolený zákrok neodpískal.
     
    39
    Tentokrát už se nedovolený zákrok píská! Soriano poslal před vápnem k zemi Tiaga a Portugalsko má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    40
    Exekuce této standardní situace se ujal Joao Moutinho, jehož centr směřoval do levé strany vápna. Do tohoto prostoru si nabíhal Bruno Alves, avšak míč na hrací ploše nedostihl.
     
    41
    Portugalsko se po zisku míče dostává do kombinace na útočné polovině. Napadání Italů již v této fázi utkání není tak aktivní, což hostům kombinaci viditelně ulehčuje.
     
    42
    Portugalsko bude dokonce zahrávat standardní situaci. Na levé straně se dostával do zakončení Éder, tomu však zamezil De Sciglio, který se provinil nedovoleným zákrokem.
     
    42
    Rozehrávky se tradičně ujal Joao Moutinho, jehož hodně ostrý centr tečoval Fonte na zadní tyč, kam si naběhl Bruno Alves. Zkušený stoper se však nacházel v ofsajdu.
    Fabio Coentrao si závěrečný zápas sezóny příliš neužil. Hned po 25 minutách musel střídat.

     
    44
    Postupné kombinace se po dlouhé době dočkali i Italové. V posledních minutách měli více ze hry Portugalci, a tak i domácí nám mohou ukázat své fotbalové umění!
     
    45
    Bohužel, neukázali. Andrea Pirlo se pokoušel vysunout Cira Immobileho, před toho se však dostal Bruno Alves, který se míče zmocnil a zakládá protiútok.
     
    45
    Útočnou akci však zastavil hrubý faul Édera, který si vyšlápl na hvězdu milánského AC El Shaarawyho. Výhodu zřejmě posledního útoku první poločasu budou mít Italové. Hlavní rozhodčí nastavuje jednu minutu!
     
    45+1
    První poločas skončil.
    Diváci na Stade de Geneve zatím branku neviděli

     
    První poločas na Stade de Geneve nabídl vcelku uvolněný fotbal. Oba týmy vědí, že sezóna již končí a po závěrečném hvidzu čeká na hráče zasloužená dovolená. Do první velké šance se dostal El Shaarawy, který pálil z hranice vápna. Jeho rána na zadní tyč mířila těsně mimo! Následně po špatné rozehrávce italského gólmana pálil Eliseu, avšak na brankové čáře zaskočil Ranocchia.

    Druhý poločas začne na Stade de Geneve přibližně v 21:31!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Portugalsko provádí první dvě střídání druhého poločasu! Ze hřiště odchází Vierinha, kterého nahrazuje Cédric. Druhé střídání se týká Tiaga, na jeho místo přichází Adrien Silva.
     
    47
    Hned zkraje druhého poločasu zahrozili Italové. Volný přímý kop Pirla odvrátila portugalská obrana pouze k Sorianovi, jehož střela z voleje mířila těsně nad!
     
    48
    Na druhé straně se do šance tlačil portugalský útočník Éder, toho si však pohlídal Ranocchia, který silného útočníka odstrčil a rozehrává.
     
    49
    Andrea Pirlo zvolil na vlastní polovině velmi riskatní přihrávku mezi dvěma obránci, která směřovala k Bonuccimu. Provedení však bylo ukázkové a Italové mohou vyrazit vpřed.
     
    49
    Nedovoleným zákrokem v blízkosti vápna se prezentoval Silvestre Varela a Itálie má k dispozici velmi zajímavou standardní situaci!
     
    50
    Rozehrávky se ujal již tradiční exekutor Andrea Pirlo, který svou hlavičkou našel neomylně hlavu Leonarda Bonucciho. Stoper Juventusu však hlavičkoval pouze do tyče! Následnou dorážku De Sciglia zablokoval na rohový kop Eliseu.
    Bonucci trefil tyč
     
    51
    Rohového kopu se ujal rovněž Andrea Pirlo. Tentokrát jeho centr nebyl povedený a na přední tyči úřadoval Bruno Alves. Portugalsko se navíc dostalo k míči a míří vpřed!
     
    52
    Na pravé straně se k odcentrování míče dostal Eliseu. Jeho centr však povedený nebyl a zamířil do zámezí.
     
    52
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Portugalsko jde do vedení! Výbornou práci odvedl na levé straně Eliseu, který se dokázal dostat přes dvojici protihráčů a přihrál Ricardu Quaresmovi. Ten vystřihl krásnou "šajtli", kterou našel ve vápně Édera. Na razantní zakončení útočník Bragy neměl Sirigu nárok!
    ÉDER - 0:1
     
    55
    Portugalsko se dostalo do vedení, avšak stále nemá dost! Na levé straně skvěle napadal Quaresma a De Sciglio poslal míč přímo na nohu Adriena. Jeho přízemní střela však mířila mimo!
     
    56
    Italové se poprvé ve druhém poločase dostává do postupné kombinace. U míče je momentálně Andrea Ranocchia, který se pokouší dostat na útočnou polovinu.
     
    57
    Do zakončení se dostal Soriano, jehož střela byla sražená na rohový kop. Exekuce se ujal Andrea Pirlo, jehož centr portugalská obrana dokázala odvrátit.
     
    58
    Na druhé straně se dostal do zakončení Ricardo Quaresma. Jeho tvrdá rána však mířila vysoko nad branku Beta!
     
    59
    Italové provádějí první střídání v tomto zápase! Ze hřiště jde Roberto Soriano, na jeho pozici přichází Vázquez. Další střídání provádí Portugalsko. Ze hřiště jde zkušený stoper Bruno Alves, kterého nahrazuje Daniel Carrrico.
     
    60
    Portugalská kombinace na útočné polovině nebyla přesná a k míči se dostává El Shaarawy, který se pokouší prosadit na levé straně.
     
    61
    Poprvé v zápase se nám při práci s míčem ukázal Candreva, který se pokoušel o průnik do vápna. Výborně ho však křižoval Adrien Silva a italský záložník si musel pomoci zpětnou přihrávkou.
     
    62
    Joao Moutinho velmi riskantně rozehrávál a ve skluzu do jeho příhrávky zasáhal Immobile. Míč se však odrazil zpět k portugalským hráčům.
    Oslava Portugalce Édera po vstřelené brance

     
    63
    Dalším nedovoleným zákrokem se prezentoval Bertolacci, který poslal k zemi střídajícího Adriena Silvu a Portugalsko zůstane u míče.
     
    64
    Italové provádějí své druhé střídání! Na hřišti dnes dohrál Andrea Candreva, kterého nahrazuje Manolo Gabbiadini.
     
    66
    Po nedovoleném zákroku právě Gabbiadiniho zahrával Eliseu standardní situaci Portugalska. Jeho centr našel hlavu José Fonteho, který však mířil pouze do středu branky, kde byl připraven Sirigu.
     
    67
    Andrea Pirlo hledal dlouhým míčem za obranou Cira Immobileho, toho však nenašel, neboť Daniel Carrico míč odhlavičkoval na rohový kop.
     
    67
    Rohového kopu se ujal Andrea Pirlo, který jej rozehrál na krátko a Italové se dotali do kombinace. Záložník Juventusu následně našel Darmíana. Jeho střela z otočky proletěla těsně mimo!
    Střela Darmina mířila těsně mimo
     
    68
    Italové provádějí již třetí střídání v tomto zápase! Hvězda AC Milán Stephan El Shaarawy dnes dohrál a odchází ze hřiště. Na jeho místo nastupuje Nicola Sansone.
     
    69
    Leonardo Bonucci hledal svým dlouhým nákopem za obranou Cira Immobileho. Svůj náběh však útočník Dortmundu špatně načasoval a míč skončil u gólmana Beta.
     
    70
    Po ztrátě Italů se k míči dostal Joao Moutinho, který si to namířil do vápna. Těsně před ním ho však poslal k zemi Andrea Bertolacci, který vidí žlutou kartu!
     
    72
    Exekuce standardní situace se ujal Ricardo Quaresma, který nevypálil vůbec špatně. Střela portugalského záložníka mířila těsně nad italskou brankou!
    Quaresma poslal míč těsně nad branku
     
    73
    Žlutou kartu dostává také Portugalec Adrien Silva, který fauloval zezadu Váqzueze. Itálie má navíc k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    74
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Immobile, přichází Matri.
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází De Sciglio, přichází Pasqual.
     
    75
    Portugalsko je v posledních minutách jednoznačně lepším týmem na hřišti, což se příliš nečekalo. Italům se čas na vyrovnání krátí!
     
    76
    Portugalsko provádí další střídání! Ze hřiště jde Silvestre Varela, kterého nahrazuje hvězdný Nani. I Italové střídají! Andrea Bertolacci dnes dohrál a na jeho pozici nastupuje Marco Parolo.
     
    77
    Eliseu se pokoušel dlouhým centrem najít na levé straně volného Danilo Pereiru, který šel do náběhu. Těsně před ním se však k míči dostal Pasqual, který poslal míč do zámezí.
     
    78
    Znovu v akci byl Eliseu, který svým autovým vhazováním našel Édera, tomu se míč podařilo udržet, avšak následně ho poslal do zámezí Pasqual.
     
    79
    Italové kombinovali na vlastní polovině a postupně se přesouvali na útočnou polovinu. Portugalsko však velmi vysoko napadalo. S důrazem to však přehnal Eliseu, který fauloval Darmiana.
    Na Stade de Geneve se dorazilo také velké množství italských fanoušků

     
    81
    Eliseu vhazoval míč do hry, avšak hlavní arbitr hru přerušil, neboť portugalský obránce měl nějaké slovní připomínky! Za odměnu dostává žlutou kartu!
     
    82
    Eliseu je v posledních minutách hodně vidět. Před malou chvílí se pokoušel prostrčit míč na levé straně přes obránce Darmiana. Vypadalo to, že Ital zasáhl míč rukou, avšak rozhodčí hru nepřerušil.
     
    83
    Do zakončení se po delší době dostalo také Portugalsko. Z pravé strany ostře vypálil Ricardo Quaresma, avšak jeho střela mířila hodně mimo.
     
    84
    Na trávníku nyní zůstal ležet právě Ricardo Quaresma. Je otázka, zda-li má portugalský záložník nějaké zdravotní problémy, nebo jen zdržuje.
     
    85
    Quaresma nakonec potřeboval lékařskou pomoc, avšak po krátké chvíli se na hřiště vrací a může pokračovat ve hře.
     
    86
    Portugalsko následně střídá! Ze hřiště odchází právě Ricardo Quaresma, kterého nahrazuje útočník Pizzi.
     
    87
    Na útočné polovině si počínal velmi dobře Éder, kterému se podařilo dostat míč do středu k Moutinhovi. Záložník Monaca poslal do vápna zajímavý centr právě pro Édera. Útočík Bragy zkoušel nůžky, avšak ty mu nevyšly!
     
    89
    Do velké šance se v závěru dostal Marco Gabbiadini, který vypálil před vápnem. Jeho přízemní rána nadělala portugalskému gólmanu problémy, nicméně dokázal míč vyrazit na rohový kop!
    Beto skvěle zasáhl proti střele Gabbiadiniho
     
    90
    Z následného rohového kopu se však Itálii udeřit nepodařilo. Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby!
     
    90+2
    Na útočné polovině se dostal do zakončení Alessandro Matri. Jeho střela však Beta neohrozila, neboťm mířila mimo.
     
    90+3
    Italové jsou momentálně u míče, nicméně u vlastní branky. Portugalsko zvládá závěr utkání skvěle a svého soupeře prakticky nepouští an útočnou polovinu.
     
    90+4
    Brankář Beto zachytil centr, avšak následně se něj lehce dotkl Parolo a došlo k malé hádce. Portugalský gólman se však spíše pokoušel tahat čas!
     
    90+5
    Po nebezpečné střeel Vázqueze zahrávala Itálie rohový kop, kterého se ujal Andrea Pirlo. Míč se ve vápně odrazil na nohu Ranocchii, který však vypálil mimo!
     
    90+5
    Konec zápasu.
    Diváci ve švýcarské Geneve nakonec viděli velmi zajímavé utkání

     
    Dnešní utkání je u konce! Favorizovaná Itálie nezvládla utkání s Portugalskem a prohrála 0:1!

    První poločas na Stade de Geneve nabídl vcelku uvolněný fotbal. Oba týmy vědí, že sezóna již končí a po závěrečném hvidzu čeká na hráče zasloužená dovolená. Do první velké šance se dostal El Shaarawy, který pálil z hranice vápna. Jeho rána na zadní tyč mířila těsně mimo! Následně po špatné rozehrávce italského gólmana pálil Eliseu, avšak na brankové čáře zaskočil Ranocchia.

    Druhý poločas začal aktivní hrou Itálie. Po standardce Pirla hlavičkoval Bonucci, trefil však pouze tyč! O dvě minuty později už se radovali hosté, když se trefil Éder! Italové se následně snažili vyrovnat, avšak v jejich zakončení nebyl klid a rozvaha. Portugalsko navíc zvládlo závěr výborně a zaslouženě vyhrálo.

    To je z mé strany vše a u dalšího fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:28:02)

    Jan Havlovic

    Branky: 52. Éder (Quaresma)

    Karty:   70. Bertolacci (ITA) – 73. Silva (POR), 81. Eliseu (POR)


    Itálie: Sirigu – Darmian, Ranocchia, Bonucci, De Sciglio – El Shaarawy, Bertolacci, Pirlo (C), Soriano, Candreva – Immobile
    Náhradníci: Marti, Marchisio, Astori, Padelli, Moretti, Acerbi, Vázquez, Bonaventura, Pellé, Gabbiadini, Parolo, Pasqual, Sansone

    Portugalsko: Beto – Fábio Coentrao (25. Eliseu), Bruno Alves (C), José Fonte, Vierinha – Silvestre Varela, Joao Moutinho, Danilo Pereira, Tiago, Ricard Quaresma
    Náhradníci: Adrien Silva, André Adnré, Anthony Lopes, Cédric, Daniel Carrico, Eliseu, Nani, Pizzi, Ricardo Carvalho, Rui Patrício
    bahis siteleri