Itálie – Portugalsko 0:1 (kon.) | Polsko – Řecko 0:0 (kon.)
konec
Itálie
0:1 (0:0)
Portugalsko
Úterý 16.06.2015, 20:30 • Stade de Genève (Carouge) • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Po nebezpečné střeel Vázqueze zahrávala Itálie rohový kop, kterého se ujal Andrea Pirlo. Míč se ve vápně odrazil na nohu Ranocchii, který však vypálil mimo!
    Beto skvěle zasáhl proti střele Gabbiadiniho
     
    89
    Do velké šance se v závěru dostal Marco Gabbiadini, který vypálil před vápnem. Jeho přízemní rána nadělala portugalskému gólmanu problémy, nicméně dokázal míč vyrazit na rohový kop!
     
    86
    Portugalsko následně střídá! Ze hřiště odchází právě Ricardo Quaresma, kterého nahrazuje útočník Pizzi.
     
    81
    Eliseu vhazoval míč do hry, avšak hlavní arbitr hru přerušil, neboť portugalský obránce měl nějaké slovní připomínky! Za odměnu dostává žlutou kartu!
     
    76
    Portugalsko provádí další střídání! Ze hřiště jde Silvestre Varela, kterého nahrazuje hvězdný Nani. I Italové střídají! Andrea Bertolacci dnes dohrál a na jeho pozici nastupuje Marco Parolo.
     
    74
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Immobile, přichází Matri.
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází De Sciglio, přichází Pasqual.
     
    73
    Žlutou kartu dostává také Portugalec Adrien Silva, který fauloval zezadu Váqzueze. Itálie má navíc k dispozici zajímavou standardní situaci.
    Quaresma poslal míč těsně nad branku
     
    72
    Exekuce standardní situace se ujal Ricardo Quaresma, který nevypálil vůbec špatně. Střela portugalského záložníka mířila těsně nad italskou brankou!
     
    70
    Po ztrátě Italů se k míči dostal Joao Moutinho, který si to namířil do vápna. Těsně před ním ho však poslal k zemi Andrea Bertolacci, který vidí žlutou kartu!
     
    68
    Italové provádějí již třetí střídání v tomto zápase! Hvězda AC Milán Stephan El Shaarawy dnes dohrál a odchází ze hřiště. Na jeho místo nastupuje Nicola Sansone.
    Střela Darmina mířila těsně mimo
     
    67
    Rohového kopu se ujal Andrea Pirlo, který jej rozehrál na krátko a Italové se dotali do kombinace. Záložník Juventusu následně našel Darmíana. Jeho střela z otočky proletěla těsně mimo!
     
    64
    Italové provádějí své druhé střídání! Na hřišti dnes dohrál Andrea Candreva, kterého nahrazuje Manolo Gabbiadini.
     
    59
    Italové provádějí první střídání v tomto zápase! Ze hřiště jde Roberto Soriano, na jeho pozici přichází Vázquez. Další střídání provádí Portugalsko. Ze hřiště jde zkušený stoper Bruno Alves, kterého nahrazuje Daniel Carrrico.
    ÉDER - 0:1
     
    52
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Portugalsko jde do vedení! Výbornou práci odvedl na levé straně Eliseu, který se dokázal dostat přes dvojici protihráčů a přihrál Ricardu Quaresmovi. Ten vystřihl krásnou "šajtli", kterou našel ve vápně Édera. Na razantní zakončení útočník Bragy neměl Sirigu nárok!
    Bonucci trefil tyč
     
    50
    Rozehrávky se ujal již tradiční exekutor Andrea Pirlo, který svou hlavičkou našel neomylně hlavu Leonarda Bonucciho. Stoper Juventusu však hlavičkoval pouze do tyče! Následnou dorážku De Sciglia zablokoval na rohový kop Eliseu.
     
    46
    Portugalsko provádí první dvě střídání druhého poločasu! Ze hřiště odchází Vierinha, kterého nahrazuje Cédric. Druhé střídání se týká Tiaga, na jeho místo přichází Adrien Silva.
    Po chybné rozehrávce se dostal ke střele Moutinho
     
    36
    Italové zazmatkovali v rozehávce a odražený míč se dostal do středu, kde se nacházel nehlídaný Joao Moutinho. Záložník Monaca se opřel do míče, avšak jeho přízemní střela nenadělala Sirigu problémy!
    Ranocchia předvedl výborný obranný zákrok
     
    31
    Velkou chybu nyní vyrobil při rozehrávce Sirigu, který daroval míč Éderovi. Útočník Bragy předal míč do míst, kde se nacházel Eliseu. Jeho pohotovou střelu vykopl z brankové čáry Ranocchia!
    El Shaarawy vypálil těsně vedle
     
    27
    Rozehrávka se Moutinho příliš nepovedla a Italové se dostali do protiútoku. Ten táhl po levé straně El Shaarawy, který si míč natáhl do středu a vypálil na zadní tyč. Jeho rána proletěla těsně mimo!
     
    25
    Portugalsko opravdu musí střídat. Fabio Coentrao dnešní utkání nedohraje a na jeho pozici míří Eliseu Santos.
    Immobileho tvrdé dohrání
     
    10
    O první vzrušení v tomto zápase se postrala Italie. Dlouhý pas dostal za obranu Ciro Immobile, u kterého však byl včas Jose Fonte. Italský útočník následně ostře zajel do gólaman Beta. Žlutou kartu však za svůj zákrok neuviděl!

    Jan Havlovic

    Branky: 52. Éder (Quaresma)

    Karty:   70. Bertolacci (ITA) – 73. Silva (POR), 81. Eliseu (POR)


    Itálie: Sirigu – Darmian, Ranocchia, Bonucci, De Sciglio – El Shaarawy, Bertolacci, Pirlo (C), Soriano, Candreva – Immobile
    Náhradníci: Marti, Marchisio, Astori, Padelli, Moretti, Acerbi, Vázquez, Bonaventura, Pellé, Gabbiadini, Parolo, Pasqual, Sansone

    Portugalsko: Beto – Fábio Coentrao (25. Eliseu), Bruno Alves (C), José Fonte, Vierinha – Silvestre Varela, Joao Moutinho, Danilo Pereira, Tiago, Ricard Quaresma
    Náhradníci: Adrien Silva, André Adnré, Anthony Lopes, Cédric, Daniel Carrico, Eliseu, Nani, Pizzi, Ricardo Carvalho, Rui Patrício
    bahis siteleri