Slovan Bratislava – Čukarički 2:1 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
2:1 (0:0)
FK Čukarički Bělehrad
sk Úterý 16.06.2015, 18:30 • Sierning, Rakúsko • Přípravný zápas
     
    S konštatovaním, že Slovan Bratislava dokázal zvrátiť nepriaznivý vývoj a po góloch Mészárosa s Vittekom zvíťazil nad srbským Čukarički Belehrad 2:1, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok večera! (20:22:16)
     
    Slovan Bratislava vyhráva v prvom zápase letnej prípravy nad srbským FK Čukarički Belehrad 2:1! Sledovali sme veľmi zaujímavý, ba až nadpriemerný prípravný zápas. Po bezgólovom polčase šli do vedenia hostia po nádhernej strele Matiča, na ktorú Perniš nemal nárok. Potom mali Srbi viac z hry, Slovan však približne po hodine hry zapol na vyššie obrátky a sily na trávniku sa vyrovnali. V 66.min najprv netradične hlavou vyrovnal Mészáros a o dve minúty na to po chybe brankára Čukarički skóroval do prázdnej brány Vittek. Výhra proti tretiemu tímu srbskej ligy a víťazovi srbského pohára sa rozhodne počíta, belasí zrejme budú s výsledkom i hrou spokojní. V najbližšom prípravnom zápase by sa mali predstaviť 18.6. proti albánskemu FC Kukës.
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Teraz konečne prišla zaujímavá akcia v podaní Belehradu, proti však bola sformovaná obrana belasých, ktorá útočný nájazd odrazila.
     
    89
    Slovan s prehľadom drží jednogólové vedenie, Čukarički si prakticky ešte nevypracovalo záverečný nápor, pričom Srbom už ostáva len niekoľko desiatok sekúnd plynúcich ku koncu duelu.
     
    88
    Útočná iniciatíva Belehradu skončila ešte v jej zárodku, loptu tak kontroluje bratislavský tím. Ten má v prvom zápase prípravy na dosah prvú výhru.
     
    87
    Slovan sa okrem získania času dostával aj do dobrej príležitosti, v poslednej chvíli ju zastavili obrancovia srbského celku. Teraz príde jeden z posledných nákopov Čukarički pred bránu Slovana.
     
    86
    Akcia Čukarički nemala dlhé trvanie, na jej konci bol faul na obrannej polovici belasých, ktorí tak môžu loptu poslať dopredu a nazbierať sekundy plynúce ku koncu zápasu.
     
    85
    Jeden z hráčov belasých fauloval na útočnej polovici, pri lopte tak bude minimálne na niekoľko nasledujúcich sekúnd srbský tím.
     
    84
    Na ihrisku sa obraz hry nemení, snaha Belehradu je prakticky bezzubá a Slovan hrá to, čo potrebuje. Teraz po nevydarenej akcii belasých vykopáva brankár srbského tímu.
     
    82
    Sledujeme ďalšiu nepresnú akciu Čukarički, po nej môže od vlastnej brány vykopávať Perniš.
     
    81
    Akcie Belehradu končia v strede poľa, teraz po nepresnej nahrávke budú môcť belasí vhadzovať. Po dvoch strelených góloch ovládli dianie na trávniku.
     
    79
    A Slovan to aj cez brejky skúša, túto akciu však zastavila pozorná obrana Čukarički. To konca ešte ostáva 10 minút, belasí už určite budú chcieť ubrániť prvé víťazstvo v letnej príprave.
     
    77
    Záver zápasu už bude zrejme hlavne o nápore Čukarički, ktoré po tom, ako viedlo, určite nechce odísť z trávnika porazené. Naopak, Slovan bude môcť využiť kontry do otvorenej obrany.
     
    75
    Hra sa v týchto momentoch prelieva zo strany na stranu, akcia Slovana však znovu končí na sformovanej obrane Čukarički.
     
    74
    Čukarički sa ešte snaží s výsledkom niečo urobiť, do konca ešte času dosť. Túto akciu po dlhom centri na hrot však zastavil ofsajd.
     
    72
    Belasí sa po zisku lopty znovu vydali dopredu, táto akcia však už gólovú koncovku nemala, snahu Slovana zastavila obrana Čukarički.
     
    69
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza František Kubík, prichádza Filip Oršula.
     
    69
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Richard Lásik, prichádza Samuel Štefánik.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 66. Mészáros (Lásik), 68. Vittek (Mészáros) – 47. Mirosavljevič

    Karty:   39. Boranijašević (SBA) – 63. Jankovič (CUK), 66. Zurko (CUK)


    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Boranijašević, Dobrotka, Gorosito, Sekulič – Simovič, Lásik (69.Štefánik) – Mészáros, Milinkovič (C), Kubík (69.Oršula) – Vittek
    FK Čukarički Bělehrad: Petrič (81. Čubrakovič) – Jankovič, Ostojič, Pjasentin (58. Bašanovič), Brezančič (58. Boljevič) – Srnič (58. Radovanovič), Regan (46. Jankovič, 81. Simič) – Gemovič (46. Jovanovič), Matič (46. Mirosavljevič), Bojič (58. Zurko) – Pavlovič (74. Ratkovič)

    Rozhodčí: Erlinger – Kühr, Schnetzer
    bahis siteleri