Slovan Bratislava – Čukarički 2:1 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
2:1 (0:0)
FK Čukarički Bělehrad
sk Úterý 16.06.2015, 18:30 • Sierning, Rakúsko • Přípravný zápas
     
    68
    Slovan dal gól!
    Tak to je neuveriteľné, Slovan takmer okamžite po vyrovnaní ide do vedenia, to je úžasný obrat! Stačilo pritom tak málo – po zisku lopty na vlastnej polovici centroval dopredu Boranijašević, na pohľad stratenú loptu pred šestnástkou nevypustil Mészáros a atakoval vybiehajúceho brankára, ten loptu napálil práve do Mészárosa a razom z toho bola šanca. Mészáros nepanikáril, s prehľadom poslal loptu na stred RÓBERTOVI VITTEKOVI, ktorý spoza šestnástky trafil volejom do stredu prázdnej brány!
     
    66
    Slovan dal gól!
    Je vyrovnané! Slovan vyrovnal hru a je za to odmenený vyrovnávajúcim presným zásahom! Po postupnej akcii zo stredu poľa centroval na hrot Lásik, stopéri Belehradu nechali v strede šestnástky voľnú dvojicu belasých a možno najmenší muž na trávniku KAROL MÉSZÁROS netradične zblízka hlavou prehodil brankára Belehradu!
     
    47
    Tím Čukarički práve strelil gól!
    Tak to bol nádherný futbalový okamih! Srbský tím podnikol postupnú akciu stredom poľa. Na jej konci bol NENAD MIROSAVLJEVIČ, ktorý si loptu prebral na pravej strane na hranici šestnástky, nečakane vystrelil a oblúčikom trafil parádne do ľavého horného rohu Pernišovej brány, ktorý sa naťahoval po lopte márne!

    Tomáš Schügerl

    Branky: 66. Mészáros (Lásik), 68. Vittek (Mészáros) – 47. Mirosavljevič

    Karty:   39. Boranijašević (SBA) – 63. Jankovič (CUK), 66. Zurko (CUK)


    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Boranijašević, Dobrotka, Gorosito, Sekulič – Simovič, Lásik (69.Štefánik) – Mészáros, Milinkovič (C), Kubík (69.Oršula) – Vittek
    FK Čukarički Bělehrad: Petrič (81. Čubrakovič) – Jankovič, Ostojič, Pjasentin (58. Bašanovič), Brezančič (58. Boljevič) – Srnič (58. Radovanovič), Regan (46. Jankovič, 81. Simič) – Gemovič (46. Jovanovič), Matič (46. Mirosavljevič), Bojič (58. Zurko) – Pavlovič (74. Ratkovič)

    Rozhodčí: Erlinger – Kühr, Schnetzer
    bahis siteleri