Španělsko – Rusko 2:0 (kon.)
konec
Španělsko
2:0 (1:0)
Rusko
Neděle 19.07.2015, 20:00 • Stadio Katerinis (Katerini) • Mistrovství Evropy U19 • Finále
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to dnes již vše, děkuji za sledování a přeji příjemný zbytek neděle, na počtenou. (22:02:50)
     
    Španělsko se stává vítězem ME U19 pro rok 2015!

    Po třech letech se tak opět radují fotbalisté z Pyrenejského poloostrova, kteří letos porazili ve finále Rusko 2:0! Během turnaje přešlo Španělsko přes Německo, Nizozemsko, Francii a Rusko, kterému ve finále oplatilo prohru ze základní skupiny. V samotném finále mělo Španělsko utkání pod kontrolou od samotného začátku, Rusku nedovolilo vůbec nic a po zásluze vítězí.
    90+4. Španělé se stávají po sedmé mistry Evropy

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Na lavičce Španělska už se začíná pomalu slavit, hráči se dávají do gala a objímají, toto bude veliký úspěch. Na hřišti se ještě Rusové snaží o vstřelení alespoň jedno symbolické branky, to se jim ale asi nepovede.
     
    90+2
    Nahuel (ESP) tedy na okamžik vyměnil úsměv za zlostný pohled poté, co do něj jeden z Rusů strčil a nebyl odpískán faul. Nahuel se po něm následně nesmyslně ohnal kopačkou, což rozhodčí viděl, také ho za to odměnil.
     
    90+1
    Rozhodčí přidává ještě čtyři minutky, s Ruskem to ale vypadá už dost špatně. Naopak na španělských obličejích se objevují úsměvy.
     
    90
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Mayoral, přichází Fernandéz.
     
    89
    Žemaletdinov teď zbytečně zkoušel pozornost Sivery z veliké dálky, prakticky mu jen odevzdal balon. O kousek vedle se utvořila skrumáž hráčů kolem Mayorala, který leží na zemi, bude střídat.
     
    88
    Španělé už se spíše brání a pokusí se možná o nějaké protiútok, míč ale nechávají Rusku, které se jej snaží dostat co nejrychleji před bránu. Většinou je to pomocí centrů, ve vzduchu ale kralují Španělé.
    87. Radost španělského brankáře po vstřelení druhé branky

     
    87
    Nejlepším hráčem na ruské straně je dnes jasně brankář Mitrjuškin, v poli je to poté Šejdajev, který je prakticky u každé Ruska, i když jich je tedy poněkud málo. Snaží se hru tvořit i sám zakončovat, bohužel pro něj ale nemá dnes štěstí.
     
    86
    Pokud Španělé dotáhnou utkání do vítězného konce, vrátí tak Rusku porážku ze skupiny v pro ně tom nejlepším zápasem, v jakém mohou.
     
    85
    Španělsko hraje ve veliké pohodě, nikam se sice netlačí, ale v klidu kontrolují míč a hru tak, aby je Rusko nemohlo ohrozit. Ruské útoky navíc nejsou moc nebezpečné.
     
    83
    Guliev (RUS) neudržel nervy a po souboji s Ceballosem ho ještě rukou znovu poslal k zemi, za žlutou kartu může být rád.
     
    82
    Rusko se ale nevzdává a stále se snaží, bude to mít ale už velmi, velmi těžké.
     
    81
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Borja, přichází Marin.
     
    80
    Pro Rusko je toto veliký šok a prakticky jistá ztráta utkání a tedy zdá se i titulu. Poté, co se ve druhém poločase zlepšili, inkasovali takovouto smolnou branku.
    78. Matías NAHUEL - 2:0

    Tomáš Hála

    Branky: 38. Borja Mayoral, 78. Nahuel

    Karty:   90+2. Nahuel (ESP) – 34. Golovin (RUS), 45+2. Chodžanjazov (RUS), 83. Guliev (RUS)


    Španělsko: Sivera – Caricol, Meré, Vallejo "C", Borja (81. Marin) – Merino, Hernández – Alfonso Pedraza (74. Nahuel), Dani Ceballos, Asensio – Mayoral (90. Carlos Fernándéz)
    Náhradníci: Unai Simón – Marin, Ramíréz, Cheikh, Concha, Nahuel, Carlos Fernándéz

    Rusko: Mitrjuškin "C" – Makarov, Černov, Chodžanjazov, Jakuba – Golovin (46. Zuev), Barinov – Gasilin (69.Žemaletdinov), Melkadze (63. Bezdenežnich) , Guliev – Šejdajev
    Náhradníci: Rudakov – Lichačev, Čerov, Nurisov, Bezdenežnich, Zuev, Žemaletdinov

    Rozhodčí: Taylor (ENG) – Rasmussen (DEN), Petrović (SRB)
    bahis siteleri