PSG – Fiorentina 4:2 (kon.) | Barcelona – LA Galaxy 2:1 (kon.) | Manchester Utd. – San Jose 3:1 (kon.)
konec
FC Barcelona
2:1 (1:0)
LA Galaxy
Středa 22.07.2015, 05:05 • Rose Bowl (Pasadena, California) • International Champions Cup
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! FC Barcelona svou premiéru v sezóně 15/16 zvládla a v rácmi International Champions Cupu porazila LA Galaxy 2:1!

    První poločas na zaplněném Rose Bowl nabídl zajímavou podívanou. Více ze hry má dle očekávání Barcelona, která diktovala tempo již od začátku zápasu. Do první příležitosti se dostal Marc Bartra, který hlavička mimo. Barcelona kombinovala, snažila se, avšak do žádného nebezpečného zakončení se nedostala. V závěru poločasu vymyslel krásnou zadovku Marc Bartra, který vybídl ke skórování Luise Suáreze. Urugayský kanonýr se nemýlil!

    Druhý poločas zahájila Barcelona opět aktivněji a byla to právě ona, kdo se prosadil. Odražený míč se dostal na nohu Sergi Roberta, který Rowa propálil! Na vážnější šanci jsme čekali až do 85. minuty, kdy Sandro Ramírez napálil břevno! V nastavení ještě Galaxy snížilo, když se přesnou hlavičkou prosadil Tommy Meyer.

    Z mé strany je to vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (07:01:10)
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. Tommy MEYER - 2:1
     
    90+1
    Tým LA Galaxy právě vstřelil branku!
    Tým z Kalifornie se přecijen prosazuje a snižuje na 1:2! Exekuce rohového kopu se ujal Mika Väyrynen, na jehož centr si naběhl TOMMY MEYER, který přesnou hlavičkou nedal José Suárezovi šanci!
     
    90+1
    Na útočné polovině se k odraženému míči dostal Jamieson, který si obhodil Piqueho a postupoval vpřed. Stoper Barcelony se však nevzdal, vrátil se a poslal míč na rohový kop!
     
    90
    Hlavní sudí nastavuje dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    88
    Katalánský klub se ještě pokouší ohrozit branku Briana Rowa, nicméně jejich kombinace na útočné polovině je opravdu pomalá.
     
    87
    Muni El Haddadi se dokázal na útočné polovině uvolnil, nicméně poté byl faulován Raulem Mendiolou. Barcelona tak má k dispozici standardní situaci.
    85. Sandro Ramírez napálil břevno
     
    85
    Barcelona vzápětí vybojovala další rohový kop. I tentokrát jej rozehrávky Douglas Pereira. Na jeho centr si naskakoval Pique, který se však k hlavičce nedostal. Míč propadl k Sandro Ramírezovi, ten se opřel do míče a trefil břevno!
     
    84
    Na druhé straně vyslal svůj první střelecký pokus Alen Halilovič, jehož rána byla tečovaná na rohový kop. Rozehrávky se ujal Douglas Pereira, jehož centr byl hodně nepovedený a přelétl všechny ve vápně.
     
    83
    Střídající Edson Buddle dostal hodně prostoru na útočné polovině, který využil ke střeleckému pokusu. Gólman José Suárez si však s tvrdou ranou dokázal poradit.
     
    81
    Zajímavou kombinaci rozjížděl na útočné polovině Andrés Iniesta a Sandro Ramírez. Mladý Španěl byl však před vápnem sražen k zemi a o míč přišel. Rozhodčí však nedovolený zákrok neodpískal.
     
    80
    Kombinace obránců katalánského celku vůbec nevyšla, když Piqueho přihrávku nedokázal zpracovat Jordi Alba. LA Galaxy se však do rychlého protiútoku nedokázalo dostat.
     
    79
    Brian Rowe hledal dlouhým výkopem za obranou střídajícího Raula Mendiolu. Ten byl však schovaný za stoperem a míč doskákal k José Suárezovi.
     
    77
    Barcelona v poklidu drží míč na svých kopačkách a kombinuje na vlastní polovině. Napadání LA není nikterak aktivní, což "domácím" ulehčuje práci.
     
    76
    Sandro Ramírez si tentokrát nabíhal na přihrávku Andrése Iniesty. Mladý španělský křídelník si však nepohlídal ofsajdovou linii, čehož si všiml pozorný pomezní rozhodčí.
     
    75
    Barcelonský trojúhelník Munir – Halilovič – Ramírez se pokoušel předvést zajímavou kombinaci na hranici vápna. Nepřesnou přihrávkou se však prezentoval prvně jmenovaný hráč.
     
    74
    Krásný pas za obranu vyslal Raul Mendiola, který našel Lassitera. Ten měl proti sobě Piqueho, i tak vystřelil. José Suárez však mohl zůstat v klidu, neboť rána mířila mimo.

    Jan Havlovic

    Branky: 45. Suárez (Bartra), 56. Roberto – 90+1. Meyer (Väyrynen)

    Karty:   41. Leonardo (GAX)


    FC Barcelona: Jordi Masip (70. José Suárez) – Douglas Pereira, Mathieu (46.Vermaelen), Bartra (46.Pique), Adriano Correia (46.Jordi Alba) – Sergi Roberto (61.Gerard Gumbau), Busquets (46.Sergi Samper) (C), Rakitič (46.Iniesta) – Pedro (46. Sandro Ramírez), Suárez (46.Munir), Rafinha (70. Halilovič)
    Náhradníci: Munir, Sergi Samper, Vermaelen, Sandro Ramírez, Halilovič, Gerard Gumbau, Jordi Alba, José Suárez, Piqué, Iniesta, ter Stegen

    LA Galaxy: Rowe (46. Wolverton) – Gargan (46. Romney), DeLaGarza (46. Meyer), Leonardo (46. Steres), Dunivant (46. Rogers) – Husidic (27. Mendiola), Walker (46. Garcia), Juninho (46. Väyrynen), Ignacio Maganto (46. Lassiter) – Gerrard (46. Jamieson) – Keane (46. Buddle)
    Náhradníci: Buddle, Väyrynen, Meyer, Lassiter, Lletget, Garcia, Wolverton, Rommey, Jamieson, Steres, Mendiola, Vilarreal, McBean, Sorto, Rogers
    bahis siteleri