Chomutov – Kadaň 4:2 (kon.) | Most – Litoměřice 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Trenčín 4:2 (kon.)
K. Vary – Plzeň 2:3 (0:1 po s.n.) | Znojmo – Zlín 4:6 (kon.) | Havířov – Prostějov 5:4 (2:1 po s.n.)
Nový Jičín – SK Karviná 3:2 (kon.) | Přerov – Šumperk 8:3 (kon.) | Opava – Poruba 2011 4:4 (kon.)
SHK Hodonín – Piešťany 4:7 (kon.) | Břeclav – Trnava 3:1 (kon.) | Děčín – Bílina 8:3 (kon.)
Pelhřimov – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Jindř. Hradec – Mor. Budějovice 0:7 (kon.) | Frýdek-M. – Jastrzębie 4:3 (2:0 po s.n.)
Ústí n/L – Chabarovsk 2:4 (kon.) | Klášterec nO – Řisuty 7:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Energie Karlovy Vary
2:3 (1:2, 1:0, 0:0)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 20.08.2015, 18:00 • KV Arena • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Vítám všechny diváky u sledování online přenosu z přípravného utkání, které ale rozhodně nebude přátelské. V přípravě na novou sezonu na sebe totiž narazí, již podruhé, jedni z největších rivalů, Karlovy Vary a Plzeň! Začátek utkání je v 18 hodin a my vám samozřejmě přineseme on-line reportáž.
     
    HC ŠKODA PLZEŇ

    Plzeň od zisku svého mistrovského titulu taktéž nepředvádí ty nejlepší výkony, která by si fanoušci představovali, a tak by určitě v následující sezoně ráda něco změnila. Výkony nejen z poslední sezony, ale i zatím z letošní přípravy, příchody a odchody hráčů, z nich zatím favority zrovna nedělají. Mezi hlavní změny by se dal zařadit odchod Lukáše Mensatora, Tomáše Sýkory, Vojtěcha Mozíka či Dominika Simona, poslední dva jmenovaní zkouší štěstí v zámoří. Mezi posilami najdeme jména jako Jaroslav Kracík, Tomáš Pitule, Tomáš Andrlík, Michal Poletín či Miroslav Preisinger.

    Příprava indiánů započala dvě výhrami nad Kladnem a Českými Budějovicemi, které ale následovala vysoká prohra s Jekatěrinburgem. Výhra po nájezdech v Chomutově sice potěšila, poté ale přišlo zklamání po prohrách s Kladnem a Karlovými Vary. Druhý zápas v přípravě s Chomutovem již dopadl lépe a plzeňští hokejisté vyhráli. Poslední utkání sehráli indiáni ve Znojmě taktéž s omlazeným kádrem, účastníkovi ligy EBEL ale podlehli.
    Asistent trenéra Ladislav Čihák a jeho hodnocení zápasu se Znojmem.

    Asistent trenéra LADISLAV ČIHÁK hodnotí přípravný zápas s HC Orli Znojmo a zároveň prozrazuje, jaké změny v sestavě připravil trenérský tým pro zápas proti HC Energie Karlovy Vary.

    Posted by HC Plzeň on 19. srpen 2015
     
    HC ENERGIE KARLOVY VARY

    Energetici rozhodně chtějí do následující sezony vstoupit jinak, než do těch předešlých. Poslední roky stále omílané řeči ohledně postupu alespoň do předkola play-off by chtěli konečně potvrdit a po letech neúspěchu navázat na kvalitní výkony ze sezon 07/08 a 08/09. Vedení se toho ujalo dobře a přivedlo, či udrželo, kvalitní hráče. Základní osou týmu bude opět první lajna, z loňské sezony tvořená duem Duda – Bartek, které by měl doplnit zkušený slovenský reprezentant Marcel Haščák.

    Problémy Karlovarských ale nebyly ani tak v útoku, spíše jako v obraně. I tak ale dostala značných změn, ke zkušeným hokejistům Sičákovi a Harantovi se připojil Bičánek, dále se poté oslavil návrat hvězdy Radegast Indexu, Michala Gulašiho.

    Během přípravných zápasů se karlovarským hokejistů celkem daří, ale je to těžké hodnotit, ne vždy totiž nastoupili v plné sestavě. Úplně na začátek podlehli Slavii, na nájezdy porazili Plzeň, v divoké odvetě poté porazili Slavii a hned druhý den hrací den podlehli těžkému soupeři, ruskému Chabarovsku. Zatím poslední zápas sehráli energetici v úterý na ledě Chomutova. Volno dostaly téměř všechny opory a prostor tak měly všechny mladé naděje, které byly povolány z týmů z nižších soutěží, převážně z Kadaně. I když byl kádr Energie značně oslaben, tak sehrál s Piráty celkem kvalitní partii, nakonec jim ale podlehl.
    Rozhovor s navrátilcem Michalem Gulašim.
     
    Podle informací z obou táborů by měly jak Karlovy Vary, tak i Plzeň nastoupit do tohoto zápasu s tím nejlepším, co aktuálně mají. Dá se tedy očekávat plnohodnotné západočeské derby, bude se určitě na co dívat. Sázkové kanceláře zatím mírně favorizují karlovarské hokejisty.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Závorka) – Gulaši, Beník, Sičák, Harant, Bičánek "A", Deyl, Rulík – Rachůnek, Zadražil, Bartek – Duda "C", Marosz, V. Tomeček – Vachovec, Kverka, Hruška "A" – Gorčík, Gríger, Koblasa – Osmík. Trenér: Karel Mlejnek

    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Andrlík, Kadlec "A", Jeřábek "A", Moravčík, Pulpán, Kubka – Lev, Bližňák, Kratěna "C" – Johnson, Preisinger, Sýkora – Kubalík, Kracík, Indrák – Poletín, Pitule, Hollweg. Trenér: Michal Straka

    Rozhodčí: Turčan, Grech – Hynek, Belko.
     
    Plzeňští hokejisté již pomalu přijíždějí na led, za okamžik je budou následovat i domácí. Hosté nastupují v tradiční bílo-modré kombinaci, energetici poté v černo-zelené.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Úvodní vhazování sice vyhráli domácí, avšak poté o kotouč poměrně rychle přišli, a musí se tak bránit prvnímu plzeňskému útoku.
     
    00:44
    Velmi brzy zde máme první vyloučení, na trestnou lavici usedá za nedovolené bránění Václav Benák (KVA).
     
    00:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští vyhráli vhazování, kotouč se dostal na modrou čáru k Pulpánovi, která nabil JÁNU SÝKOROVI, jenž se tvrdou ranou od modré čáry trefil přesně k tyčce, Habal vůbec nic neviděl. Asistence: Lukáš Pulpán
     
    01:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté vstupují do utkání opravdu skvěle! Od mantinelu si s kotoučem vybruslil MICHAL MORAVČÍK, v pravém kruhu napřáhl a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jaroslav Kracík
     
    02:18
    Domácí se po špatném úvodu snaží prodrat do útoku, kotouč ale končí mimo hřiště v ochranné síti.
     
    02:48
    Trenér Mlejnek do utkání sestavil lajny poněkud jinak, než ve kterých energetici doposud nastupovali. Zatím se jim to tedy zrovna nevyplácí.
     
    03:09
    Hosté se pokusili překvapit karlovarskou obranu a rychle rozehráli, nakonec ale vše končí pouze zakázaným uvolněním.
     
    03:26
    Kubka u mantinelu předvedl krásný bodyček na Radka Deyla, ten se přes jeho pozadí jen převalil a udělal kotrmelec.
     
    03:41
    Od modré čáry pálil tahem Vojtěch Tomeček, Machovský ale dobře zasáhl betonem a kotouč vyrazil do rohu hřiště.
     
    04:23
    Indiáni si zatím dělají s obranou Karlovarských prakticky co chtějí, obránci, ani útočníci se nestíhají vracet a jen přejíždějí ze strany na stranu.
     
    05:05
    Směrem kupředu se domácí rozehrávají velmi pomalu, a potvrzují tak slova Vladimíra Sičáka z pozápasového rozhovoru po utkání s Chomutovem.
     
    05:25
    Gorčík nejprve mohl zasunout kotouč za vyjetého Machovského, ale dobře se k němu stáhl obránce. Puk se poté odrazil k dojíždějícímu Sičákovi, ten ale z velikého úhlu bránu netrefil.
     
    06:08
    Rachůnek se protáhl do útočného pásma po pravé straně a svižně vystřelil, Machovský vyráží.
     
    06:17
    Rozhodčí Turčan přerušuje hru a vylučuje na obou stranách, Martina Barteka (KVA) za hru vysokou holí, Mária Blináka (PLZ) poté za sekání.
     
    06:45
    Radek Duda zavezl kotouč do pásma, stáhl si jej kolem obránce a vypálil, Machovský kotouč na poslední chvíli vytěsnil vyrážečkou.
     
    07:05
    Harantovo nahození od modré čáry před bránou lehce tečoval Hruška, avšak za brankáře Plzně kotouč nedostal. Poté měl ještě jednu možnost doklepnout kotouč za Machovského, ale ten zasáhl betonem.
     
    07:28
    Domácím se nepodařila rychlá rozehrávka, hra se tedy vrací zpět před Habala, zakázané uvolnění.
     
    07:43
    Indiáni dnes velmi dobře brní střední pásmo, kombinační hrou se přes energetici nemohou vůbec dostat, vše musí jít individuálně.
     
    08:24
    Duda zpoza brány přiklepl kotouč Maroszovi, který se ho ze vzduchu u tyčky snažil dostat do brány, ale trefil pouze boční síťku.
     
    09:20
    Martin Bartek se snažil procpat do útoku mezi čtyřmi indiány, neměl ale moc velikou šanci, po pár vteřinách o kotouč přišel.
     
    10:01
    Zdá se, že dnes rozhodčí budou pískat prakticky vše. Za nepatrný faul u mantinelu je vyloučen na dvě minuty střelec úvodní branky, Ján Sýkora (PLZ) – nedovolení bránění.
     
    10:38
    Domácím se ale tato přesilová hra vůbec nedaří, indiáni se již několikrát osvobodili.
     
    11:06
    Benák z rohu hřiště našel mezi kruhy volného Dudu, který se do střely opřel, ale trefil pouze betony přesunujícího se Machovského.
     
    11:31
    Rachůnek se prodral mezi několika hráči až před a byl faulován, dvě minuty za hru vysokou holí si odsedí Jakub Jeřábek (PLZ).
     
    12:01
    Hosté jsou již ve čtyřech, stále se ale brání.
     
    12:24
    Až nyní se jim daří vyhodit a unavená trojice může odjet na střídačku.
     
    12:55
    Kverka si zpracoval kotouč ještě na modré čáře, několika hbitými kroky se dostal až do oblasti levého kruhu, odkud vystřelil. Machovský ale na střelce dobře viděl a neměl problém kotouč chytit.
     
    13:31
    Hostující celek se bez větších problémů ubránil i dalšímu oslabení a hraje v plném počtu.
     
    14:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácím se daří zkorigovat stav utkání! Po buly od modré vypálil Deyl, jeho střelu zblokoval obránce. K volnému kotouči se ale dostal PETR KOBLASA a svižnou střelou se trefil přesně do růžku. Asistence: Radek Deyl, Jaromír Kverka
     
    15:12
    Domácí jsou nyní povzbuzení a do konce první části se určitě budou ještě snažit o vyrovnání, to dává Plzni šanci na nějaký překvapivý protiútok.
     
    15:48
    Není tomu tak ale úplně přesně, hosté se totiž usadili v útočném pásmu a zkusili domácí rozhodit rychlou akcí, na jejímž konci stál kapitán Kratěna, jeho střelu ale Habal v klidu chytá.
     
    16:12
    Rychlý přechod do útoku skončil přihrávku Hrušky na Vachovce, který si najížděl před bránu, ten byl ale dobře tísněn obráncem a nemohl zakončit.
     
    17:08
    Koblasa za bránou vybojoval kotouč v těžkém souboji, následnou přihrávkou na modrou ale obránce nezachytil, a domácí se tak sami vyhnali z pásma.
     
    17:55
    Poslední minutka patřila domácím, kteří svého soupeře několikrát semkli v obranném pásmu, branku z toho ale nevytěžili.
     
    18:03
    S tím je ale konce, jelikož na trestnou lavici míří na dvě minuty Radek Duda – dvě minuty za napadení.
     
    18:51
    Hosté jsou usazení v pásmu, zatím si ale přihrávají jen kolem dokola.
     
    19:15
    Až nyní přišla lehká střela od modré z hole Jakuba Lva, ten ale Habala překvapit nedokázal.
     
    19:53
    Harant na modré čáře zachytil kotouč a vyvezl ho až skoro za bránu hostů, odkud hledal na hranici brankoviště Zadražila. Tomu se podařilo puk protečovat mezi betony Machovského, avšak kotouč proklouzal jen těsně mimo bránu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Hosté měli perfektní vstup do utkání, kdy se nejprve trefil v přesilové hře Ján Sýkora, na kterého později navázal Michal Moravčík. Indiáni byli v následujících minutích stále lepší, energetikům trvalo velmi dlouho dostat se do tempa. S přibývajícím časem se ale domácí o něco zlepšili a pět minut před sirénou se jim podařilo snížit, když se krásnou trefou předvedl Petr Koblasa. V závěru třetiny měli domácí ještě dost šancí, žádnou ale neproměnili, a do druhé třetiny půjdou s jednobrankovým vedením hosté z Plzně.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    Radek Duda si odpykal zbylé vteřinky svého trestu a je zpět na ledě.
     
    20:43
    Začátek druhé třetiny je poněkud vlažnější, ani jeden celek nechce chybovat, hraje se ve středním pásmu.
     
    21:49
    Gríger se protáhl do útočného pásma, kde rychle vystřelil, Machovského ale nepřekonal.
     
    22:39
    Kubalík se nyní dvakrát ocitl v dobré příležitosti, ale ani jedním pokusem nedokázal Habala prostřelit.
     
    23:25
    Tempo hry se pomalu zvyšuje, navrch zatím mají spíše hosté. Ty ale nyní zastavil ofsajd.
     
    23:55
    Machovský zachytil kotouč a poté se ještě kolem brány utvořila dvojice, která se pošťuchovala, ale rozhodčí je uklidnil a nemusel vylučovat.
     
    24:29
    Bližňák nahrál do jízdy Kratěnovi, ten prudce vypálil do protipohybu brankáře, Habal ale stihl zareagovat a lapačkou kotouč vytěsnil.
     
    24:47
    Domácí si zahrají přesilovku, Lukáš Pulpán (PLZ) je vyloučen za krosček.
     
    25:29
    Domácím se první část přesilové hry moc nedaří, hosté se již několikrát osvobodili.
     
    25:54
    Domácí se opět dostávají ven z útočného pásma, tentokráte kvůli přihrávce rukou.
     
    26:17
    Rychlé vyhození po mantinelu dává hostům čas a šanci na střídání, čehož také využívají.
     
    26:47
    Domácí kvalitně ubránili dvě minuty, o nějaké přesilové hře se totiž moc mluvit nedá.
     
    27:20
    Bičánek (KVA) se z rohu kluziště snažil rychle rozehrát, puk ale moc podebral a vyhodil ho do ochranné sítě.
     
    27:36
    Počet hráčů na ledě se ale rychle srovná, Michal Moravčík (PLZ) podrazil Rachůnka a rozhodčím to neuniklo.
     
    27:55
    Hosté nahodili kotouč vzduchem až do útočného pásma, což zhoršilo orientaci na modré čáře, je jim odpískán ofsajd.
     
    29:09
    Hosté dostali domácí pod tlak, avšak ani jednou nedokázali vystřelit.
     
    29:18
    Další průnik hostů do útočného pásma je zastaven hvizdem rozhodčího, opět se jedná o ofsajd.
     
    29:36
    Domácí si v kratičké přesilovce vytvořili dvě šance, ani jednu ale nevyužili, a tak se hraje opět v plném počtu na obou stranách.
     
    30:07
    Do úniku po levé straně se dostal Kverka, před bránou sice měl spoluhráče, ten byl ale tísněn obráncem, a tak se rozhodl pro střelu, ta ale do brány nezamířila.
     
    30:49
    Hruška v obranném pásmu zachytil přihrávku hostů, sám touš vyvezl do útočného pásma, které projel a rozhodl se pro zakončení bekhendem, tím ale ne Machovského nevyzrál.
     
    31:11
    Hostům je odpískáno zakázané uvolnění, hra se vrací na pravou stranu obranného pásma.
     
    32:36
    Dnešní derby zatím moc nesplňuje předpoklady vypjatého zápasu, hraje se opravdu v tempu klasického přípravného zápasu.
     
    32:51
    Tomeček zůstal osamocen na modré čáře, s pukem se ale musel otáčet a jeho tvrdá střela z místa nebyla tak razantní, jak by potřeboval a Machovský ji dokázal zneškodnit.
     
    33:54
    Hra se přelévá velmi rychle ze strany na stranu, někdy to ale přeruší zakázané uvolnění jako nyní.
     
    34:44
    David Hruška byl při zakončení faulován, je nařízeno trestné střílení!
     
    34:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    DAVID HRUŠKA to provedl mazácky, po pomalejším rozjezdu v posledních krocích přidal a Machovského prostřelil přesně mezi betony, brankář Plzně nestihl zareagovat.
     
    35:08
    Domácí jsou rázem v laufu a tlačí se do zakončení, Rachůnek mohl hned dvakrát pálit, ale podklouzl.
     
    36:39
    Hosté se na poslední minuty druhé třetiny spíše zatahují do obranného pásma, nikam se již neženou.
     
    37:27
    Během chvíle je ale vše jinak, hosté vycítili možnost a bleskurychle se přesunuli kupředu, opět ale ani jednou nevystřelili.
     
    37:52
    Vachovec dostal dobrou přihrávku za obranu, ale podobně jako Tomeček, pálil pouze do brankáře, takto se skórovat nedá.
     
    39:07
    Hosté se po zisku kotouče hnali kupředu hned ve třech proti jednomu, k Bližňákovi už ale přihrávka nedoputovala, jelikož se stihl vrátit Benáka a kotouč vypíchnout.
     
    39:54
    Vachovec (KVA) před bránou srazil Lva (PLZ), který si to ale nenechal líbit a úder mu vrátil, tím připravil vlastní tým o přesilovku. Vachovec – 2 minuty za nedovolené bránění, Lev – 2 minuty za hrubost.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nám nabídla opatrnější hokej, týmy se přetahovaly v tlaku na soupeře, ani jeden ale nedokázal ze hry skórovat. Branka přišla až poté, co byl David Hruška faulován a poté proměnil nařízené trestné střílení. Až třetí třetina tak bude muset rozhodnout o vítězi dnešního utkání.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:48
    Na úvod druhé třetiny si domácí vytvořili několik šancí, hra ve čtyřech jim zdá se svědčí, Machovský ale zůstává zatím v poslední periodě nepřekonaný.
     
    41:44
    Hosté se sice snaží, ale stále se nemohou s kotoučem usadit v útočném pásmu.
     
    42:31
    David Hruška se dral za kotoučem, v útočném pásmu ho i vybojoval, následně o něj ale vlastní nepozorností přišel.
     
    43:08
    Hollweg (PLZ) se za bránou nepochopitelně vrhl po Gorčíkovi, pověsil se mu na záda a stáhl ho k zemi, je za to také vyloučen.
     
    43:43
    Domácí se nějakou náhodou dostali ve třech před brankáře, Duda mohl doklepnout puk do prázdné brány, ale těsně před ním puk odpálil jeden z obránců.
     
    44:44
    Domácí dnes ale přesilové hry tedy moc nejdou, hosté nemají s vyhozením moc práce.
     
    45:24
    Hosté hrají v plném počtu a hned se drali do útoku, Deyl ale střelu zblokoval a rychle rozehrál.
     
    46:20
    Hosté byli dlouho usazeni v útočném pásmu, pokoušeli se k Habalovi dostat ze všech stran, ale ačkoliv není dnes karlovarský brankář zrovna nejjistější, překonat ho nedokázali.
     
    47:16
    Bartek si nejprve s pukem dvakrát obkroužil útočné pásmo, kotouč se poté dostal před bránu, kde se jej snažili dorazit Duda se Zadražilem, Machovský ale skryl puk pod betony.
     
    48:18
    Kverka dostal perfektní přihrávku na modrou, mohl jít sám na bránu, ale kotouč mu těsně před čepelí skočil a překulil se přes ní.
     
    49:04
    Hosté by určitě tuto pasáž ovládli na držení puku, šancí si z toho ale vytvořili hodně málo, v těch mají energetici zatím navrch.
     
    50:00
    Indrák se dostal s pukem sám před Habala, pokusil se o bekhendový blafák, karlovarský brankář ho ale betonem vychytal!
     
    50:51
    Moravčík už pálil do odkryté sítě, ale jeden z domácích obránců se do střely obětavě vrhl a dokázal ji zblokovat.
     
    51:37
    Indiáni se opět pokusili usadit v útočném pásmu, to se jim ale vůbec nepodařilo a museli rychle do obrany, nakonec vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    52:27
    Na Radka Dudu byly spáchány dva jasné fauly, rozhodčí si ale vybral ale ten třetí, méně jasný. Za sekání si dvě minutky odpočine Miroslav Preisinger (PLZ).
     
    53:03
    Zdá se, že to budou další dvě minuty klidu, tato přesilovka vypadá ještě hůře, než ty předešlé nevyužité.
     
    54:00
    Hosté se již podruhé osvobozují, zatím se brání v pohodě.
     
    54:27
    Indiáni neměli moc práce a opět hrají v plném počtu.
     
    55:16
    Hosté jsou usazeni v útočném pásmu, zatím si ale kotouč posílají jen po mantinelu, střela opět chybí.
     
    56:22
    Konec třetí třetiny se blíží poměrně rychle, domácí mají nyní výhodu, bude se vylučovat.
     
    56:41
    Domácí mají k dispozici další přesilovou hru, Pulpán (PLZ) je vyloučen na dvě minuty.
     
    57:44
    Domácí se usadili v pásmu a již několikrát vystřelil, vše šlo mimo bránu.
     
    58:03
    Hosté jdou do tří! Tomáš Andrlík (PLZ) vyhodil kotouč mimo hřiště, toho je obrovská příležitost pro domácí!
     
    58:03
    Karel Mlejnek si vyžádal oddechový čas.
     
    58:07
    Hosté se ale hned na úvod osvobozují.
     
    58:20
    A vzápětí přichází další vyhození, nyní až za bránu Habala.
     
    58:50
    Hosté jsou již ve čtyřech, stále se brání ve vlastním pásmu.
     
    59:09
    Před bránou zůstal ležet Branislav Kubka, který v chumlu hráčů obdržel úder do obličeje.
     
    59:37
    Opět se hraje a hosté opět vyhazují, toto je od domácích opravdu promarněná šance.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Třetí třetina nerozhodla, ani jeden tým nedokázal vstřelit branku a o vítězi bude muset rozhodnout samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Marosz neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Michal POLETÍN neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Martin BARTEK neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Lukáš PULPÁN neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Matěj ZADRAŽIL neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Petr KADLEC neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Jaroslav KRACÍK neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    David HRUŠKA neproměňuje.
     
    5. série
    0:1
    Jakub LEV proměňuje.
     
    5. série
    0:1
    Tomáš RACHŮNEK neproměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Škoda Plzeň.
    Autorem vítězné branky je JAKUB LEV.
     
    Konec zápasu.
     
    Přípravné západočeské derby dnes rozhodly až samostatné nájezdy, ve kterých se radují hostující indiáni. Ode mě je to dnes vše, děkuji za sledování. (20:07:53)

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 15. Koblasa (Deyl, Kverka), 35. Hruška (TS) – 1. Sýkora (Pulpán), 2. Moravčík (Kracík.), rozh. náj. Lev

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Rostislav Marosz (KVA)
    0:0   Michal Poletín (PLZ)
    2. série:
    0:0   Martin Bartek (KVA)
    0:0   Lukáš Pulpán (PLZ)
    3. série:
    0:0   Matěj Zadražil (KVA)
    0:0   Petr Kadlec (PLZ)
    4. série:
    0:0   Jaroslav Kracík (PLZ)
    0:0   David Hruška (KVA)
    5. série:
    0:1   Jakub Lev (PLZ)
    0:1   Tomáš Rachůnek (KVA)


    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Závorka) – Gulaši, Benák, Sičák, Harant, Bičánek "A", Deyl, Rulík – Rachůnek, Zadražil, Bartek – Duda "C", Marosz, V. Tomeček – Vachovec, Kverka, Hruška "A" – Gorčík, Gríger, Koblasa – Osmík. Trenér: Karel Mlejnek
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Andrlík, Kadlec "A", Jeřábek "A", Moravčík, Pulpán, Kubka – Lev, Bližňák, Kratěna "C" – Johnson, Preisinger, Sýkora – Kubalík, Kracík, Indrák – Poletín, Pitule, Hollweg. Trenér: Michal Straka

    Rozhodčí: Turčan, Grech – Hynek, Belko

    Diváci: 1882
    bahis siteleri