Česko – Rusko 0:4 (kon.)
konec
Česko
0:4 (0:1, 0:0, 0:3)
Rusko
Sobota 22.08.2015, 18:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    57:07
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A místo toho přichází čtvrtý gól ruského týmu. V rychlém brejku posunula Dobrodějevová puk pod českými hokejkami na TAŤÁNU ŠATALOVOVOU, která ho pod Bláhovou dokázala protlačit do sítě. Skóre dnešní bitvy pro nás nebude vypadat příznivě – 0:4. Asistence: Jekatěrina Dobrodějevová.
     
    51:22
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Třetí gól ruského týmu je na světě a teď už se nám bude se zápasem jenom těžko něco dělat. Naše hokejistky si počínaly na brankovišti velmi nedůrazně a volně ležící kotouč po zásahu Bláhové poslala do prázdné brány DARJA BELOGLAZOVOVÁ – 0:3. Asistence: Jelena Vodopjanovová.
     
    48:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    V ten nejhorší možný moment přišla chyba čtvrté české formace a druhý gól, kterým naše soupeřky odskakují. Znovu u toho byla ta samá dvojice, SOFIA SENČUKOVOVÁ nabídla puk Zenčenkové, kterou ještě Bláhová vychytala. Na dorážku první jmenované už ale neměla nárok – 0:2. Asistence: Jelizaveta Zenčenková.
     
    19:17
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Po dobré pasáži bohužel přichází ruský gól do šatny. Zenčenková bruslila s pukem za brankou a pak si všimla SOFIE SENČUKOVOVÉ, která zůstala před českým brankovištěm na chvíli volná. Stačilo jí to k tomu, aby kotouč z první uklidila ke druhé tyčce domácího týmu – 0:1. Asistence: Jelizaveta Zenčenková.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 20. Senčukovová (Zenčenková), 49. Senčukovová (Zenčenková), 52. Beloglazovová (Vodopjanovová), 58. Šatalovová (Dobrodějevová)


    Česko: Bláhová (Jandová) – Bartošová, Kosinová "C", Pytlíková, Erbenová, Pacalová, Holá, Kolářová, Krejníková – Smetková, Pátková, Neubauerová – Jůzková, Patočková, Mašková – Topolská, Vozdecká, Karlecová – Matoušková, Hornická, Lerchová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Rusko: Merkuševová (Treťjaková) – Klimkinová, Těrjoškinová, Zuboková, Seredinová, Pirogovová, Novikovová, Lobovová – Dorofejevová, Bolgarevová, Konšinová, Šatalovová, Kadirovová "C", Beloglazovová, Rodnovová, Zenčenková, Vodopjanovová, Dobrodějevová, Senčukovová. Trenér: Alexandr Uljankin.
    bahis siteleri