Česko – Rusko 0:4 (kon.)
konec
Česko
0:4 (0:1, 0:0, 0:3)
Rusko
Sobota 22.08.2015, 18:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    59:24
    Tak ještě máme šanci se zapsat do skóre. Darja Beloglazovová (RUS) je vyloučena za hru tělem.
     
    36:07
    Jsou to ale právě Rusky, kdo by měl svou tvrdou hru zklidnit. Taťána Šatalovová (RUS) narazila na hrazení Lauru Lerchovou a Karolína Hornická jí hned důrazně vzkázala, že takhle to nepůjde. Přesilovka pro náš tým.
     
    27:48
    Tak přece jen. Když už Nina Pirogovová (RUS) nesmyslným zákrokem zastavila další českou hokejistku, skončilo to dvouminutovým trestem za hrubost.
     
    14:55
    To samé bohužel už neplatí pro nás. Tereza Karlecová (CZE) inkasuje menší trest za podražení a také ruský tým si vyzkouší svou první početní výhodu dnešního večera.
     
    12:46
    První přesilovka utkání jde na českou stranu. Za podražení je vyloučena Darja Seredinová (RUS), snad se nám podaří něco vymyslet.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 20. Senčukovová (Zenčenková), 49. Senčukovová (Zenčenková), 52. Beloglazovová (Vodopjanovová), 58. Šatalovová (Dobrodějevová)


    Česko: Bláhová (Jandová) – Bartošová, Kosinová "C", Pytlíková, Erbenová, Pacalová, Holá, Kolářová, Krejníková – Smetková, Pátková, Neubauerová – Jůzková, Patočková, Mašková – Topolská, Vozdecká, Karlecová – Matoušková, Hornická, Lerchová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Rusko: Merkuševová (Treťjaková) – Klimkinová, Těrjoškinová, Zuboková, Seredinová, Pirogovová, Novikovová, Lobovová – Dorofejevová, Bolgarevová, Konšinová, Šatalovová, Kadirovová "C", Beloglazovová, Rodnovová, Zenčenková, Vodopjanovová, Dobrodějevová, Senčukovová. Trenér: Alexandr Uljankin.
    bahis siteleri