Magnitogorsk – Barys 3:2 (1:0 po s.n.) | Ufa – Omsk 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Soči 3:0 (kon.)
Záhřeb – Riga 2:1 (po pr.)
konec
Salavat Julajev Ufa
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
Avangard Omsk
Čtvrtek 03.09.2015, 16:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Sotva se domácí ubránili jedné přesilové hře soupeře, následovat bude další. Omsk je nyní ve výborné pozici, zbytek třetí třetiny bude dohrávat v početní převaze.
     
    55:49
    Komplikace pro domácí, Igor Grigorenko (UFA) je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    32:51
    Na trestnou lavici nyní usedl Linus Omark (UFA), počet hráčů na ledě se nemění a tak se patrně jedná o osobní trest.
     
    31:55
    Kempný ujel z trestné lavice do brejku a vybojoval pro svůj tým přesilovou hru. Za podražení dostává dvě minuty Ivan Lekomcev (UFA).
     
    29:52
    Domácí dostanou možnost otočit průběh zápasu v přesilové hře. Michal Kempný (OMS) obdržel dvouminutový trest za podražení.
     
    24:59
    Omsk však bude mít možnost vzít si zpět ztracené vedení v přesilové hře. Roman Děrljuk (UFA) dostává dvě minuty za sevření puku.
     
    20:37
    A bude to pro domácí ještě mnohem zajímavější, za nedovolené bránění je totiž vyloučen i Jurij Alexandrov (OMS), Ufa tak bude hrát dlouho v početní převaze pěti proti třem.
     
    Do druhé třetiny vstoupí domácí v početní převaze, společně se sirénou byl totiž vyloučen Jurij Petrov (OMS), který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    13:28
    Za vzájemnou potyčku vyloučeni Metljku (UFA) a Sobotka (OMS), přesilovka Avangardu tak pokračuje.
     
    12:03
    Druhá přesilová hra pro Omsk, Roman Děrljuk (USA) dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    01:11
    Omsk reagoval dobrým střídáním a na jeho konci si vybojoval přesilovou hru. Sami Lepistö (UFA) dostává dvě minuty za vysokou hůl.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 22. Omark (Lepistö, Hartikainen), 23. Grigorenko (Omark, Kolcov) – 3. Kurjanov (Paršin, Širokov), 20. Zubov (Alexandrov, Paršin), 53. Sobotka (Paršin, Širokov)


    Salavat Julajev Ufa: Svendberg (Chakimov) – Kolcov, Metljuk, Lepistö, Arzamaslev, Višněvskij, Lekomcev, Děrljuk, Culygin – Grigorenko, Omark, Prochorkin – Lisin, Makarov, Hartikainen – Engqvist, Černov, Lazarev – Soin, Něstěrov, Razumnjak.
    Avangard Omsk: Kostin (Furch) – Ahnelöv, Kuljaš, Alexandrov, Kempný, Gluchov, Gončarov, Valentěnko, Děrvuk – Popov, Sobotka, Perežogin – Širokov, Paršin, Zubov – Lemťugov, Petrov, Černikov – Rasskazov, Kurjanov, Michejev.

    Rozhodčí: Gofman, Jeřábek – Otmachov, Raming
    bahis siteleri