Liberec – Nitra 2:0 (kon.) | IFK Helsinky – Linköping 1:2 (kon.) | TPS – Düsseldorf 1:2 (0:1 po s.n.)
JYP – Frölunda 1:4 (kon.) | Košice – EC-KAC 2:1 (3:0 po s.n.) | SønderjyskE – HV71 1:2 (kon.)
Stavanger – Kuopio 3:0 (kon.) | Storhamar – Ženeva 5:1 (kon.) | Ingolstadt – Växjö 5:3 (kon.)
Krefeld – Vienna Capitals 5:6 (kon.) | Färjestad – Pardubice 4:3 (po pr.)
po prodl.
Färjestad Karlstad
4:3 (0:0, 0:2, 3:1 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 03.09.2015, 20:00 • Löfbergs Arena, Karlstad • Hokejová Liga mistrů • Skupina 5
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pardubicím ještě zbývá odehrát duel v Davosu, který se uskuteční v sobotu večer. V tomto utkání už Východočechům o nic moc nepůjde. To je ode mě pro dnešek všechno, děkuji za pozornost a přeji dobrou noc. (22:34:13)
     
    Velké zklamání v tuto chvíli prožívají hráči Pardubic. Ti na ledě favorizovaného Färjestadu sehráli dobrou partii, dlouho vedli, dvakrát dokonce o dvě branky, ale nakonec berou z tohoto utkání jenom bod a je jasné, že do další fáze Ligy mistrů se nepodívají. Východočeši vedli ještě dvacet vteřin před koncem, než John Persson namířil z mezikruží a překonal Kristana. Remíza znamenala, že Pardubice už nemohou postoupit. V prodloužení potom zřejmě trochu frustrovaný Kristan udeřil do švédského hráče a rozhodčí tento prohřešek potrestal dvouminutovým trestem. V přesilové hře dovršil obrat v zápase český útočník v barvách Färjestadu Milan Gulaš.
     
    Konec zápasu.
    Milan GULAŠ - 4:3
     
    63:07
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Druhý bod zůstane v Karlstadu. Po Nygrenově ráně od modré čáry se kotouč odrazil od zadního mantinelu k tyči, kde stál připravený MILAN GULAŠ, jenž doklepl puk do odkryté části branky. Asistence: Magnus Nygren.
     
    62:42
    Pohlednou kombinaci Färjestadu zakončil z pravého kruhu Johansson, Kristan se stačil přemístit a betonem vyrazil puk mimo bránu.
     
    62:16
    Trenér švédského celku cítí šanci na vstřelení branky a bere si oddechový čas.
     
    62:16
    Domácí si zahrají početní převahu. Dvouminutový trest totiž obdržel gólman Robert Kristan, který udeřil do Asplunda, jenž opěroval v jeho blízkosti. Trest si za pardubického brankáře odpyká Tybor.
     
    61:34
    Zakázané uvolnění Färjestadu, vhazovat se bude před Haugenem.
     
    61:04
    Johansson se projel s kotoučem do útočného pásma a vypálil, přičemž mířil mezi Kristanovy betony. Pardubický gólman si tento prostor pohlídal.
     
    60:42
    Ofsajd domácího celku.
     
    60:31
    První zákrok předvedl v prodloužení Kristan. Stalo se tak po Nygrenově pokusu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Čeká nás tedy prodloužení, uvidíme, jak se se zklamáním vyrovnají hráči Pardubic.
     
    Co dodat? Pardubice dvakrát v utkání vedli o dvě branky a i poté, co inkasovali kontaktní gól v 54. minutě se zdálo, že kontrolují hru. Poté se ovšem dvacet vteřin před koncem normální hrací doby prosadil John Persson, který vyrovnal a rozhodl o postupu svého týmu do další fáze soutěže.Naopak Pardubice mají po inkasování této branky jasné, že se jich vyřazovací boje hokejové Ligy mistrů týkat nebudou.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Pardubice to zkouší v šesti.
     
    59:40
    Oddechový čas si bere pardubická střídačka.Východočeši musí vstřelit gól, remíza jim k zachování naděje na postup nestačí.
    John PERSSON - 3:3

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 50. Linus Persson (Johansson), 54. Earl, 60. John Persson, 64. Gulaš (Nygren) – 22. Marcinko (Bokroš), 30. Svoboda (Nahodil), 54. Tybor (Nahodil, Svoboda)


    Färjestad Karlstad: Haugen (Pogge) – Holos, Tollefsen, Nygren (C), Skogs, Erixon, Gunnarsson, Arell – Roymark, Johan Persson, Wallin – Linus Persson, Ryno, Johansson – Earl, John Persson, Gulaš – Nygard, Ejdsell, Eriksson, Asplund
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Maxwell) – Štajnoch, Čáslava (C), Gregorc, Ščotka, Šeda, Bokroš, Zdráhal – Sýkora, Rolinek, Poulíček – Tybor, Nahodil, Svoboda – Kaut, Marcinko, Havlík – Půhoný, Kolář, Voženílek

    Rozhodčí: Gebei, Nord – Altberg, Wernstrom

    Diváci: 2792
    bahis siteleri