Liberec – Nitra 2:0 (kon.) | IFK Helsinky – Linköping 1:2 (kon.) | TPS – Düsseldorf 1:2 (0:1 po s.n.)
JYP – Frölunda 1:4 (kon.) | Košice – EC-KAC 2:1 (3:0 po s.n.) | SønderjyskE – HV71 1:2 (kon.)
Stavanger – Kuopio 3:0 (kon.) | Storhamar – Ženeva 5:1 (kon.) | Ingolstadt – Växjö 5:3 (kon.)
Krefeld – Vienna Capitals 5:6 (kon.) | Färjestad – Pardubice 4:3 (po pr.)
konec
ERC Ingolstadt
5:3 (0:0, 3:2, 2:1)
Växjö Lakers
Čtvrtek 03.09.2015, 19:00 • Saturn Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina 15
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku v zápase:

    ERC Ingolstadt: 22

    Växjö Lakers: 24 (21:32:13)
     
    Máme za sebou zápas plný branek, emocí a vyloučení. Skoro se ani nechce věřit, že první třetina tohoto mače skončila bez branek. Pak se totiž s góly roztrhl pytel a bylo na co koukat. Nakonec si domácí ERC Ingolstadt připisuje tři body do tabulky v základní skupině Ligy Mistrů a stává se prvním přemožitelem švédského klubu Växjö Lakers. Po osmibrankovém večeru se s vámi loučím a přejí hezký zbytek dne.
     
    Konec zápasu.
    Jared ROSS - 5:3
     
    59:52
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Poslední tečka za tímto zápasem, tedy s největší pravděpodobností. Publikum ani nikdo na ledě dlouho netušil, jestli kus černé gumy do prázdné branky vůbec doskotačí, ale nakonec jej tam JARED ROSS odhodlaně nasměroval a o vítězi tohoto zápasu je tedy rozhodnuto, domácí si připíší body do tabulky. Asistence: Danny Irmen.
     
    59:25
    Hosté odvolávají brannkáře a zkoušejí hru v šesti mužích!
     
    59:13
    Už se rozběhla poslední minuta základní hrací doby, zatím je kotouč na hokejkách ERC ve středním pásmu hrací plochy.
     
    58:46
    Jedna střela za druhou, která létá na klec Ingolstadtu, ale buď je dokáže odrazit branková konstrukce, nebo samotný gólman. Také nyní se vhazuje v útočném pásmu Lakers.
     
    58:06
    Ve stejném čase si hostující družina vybrala oddechový čas.
     
    58:06
    Domácí Alexander Barta je ještě nucen jít pykat na trestnou lavici, takže opravdu okořeněný závěr základní hrací doby. Sedí za nedovolené bránění.
     
    57:03
    Je znát, že hokejisté v modrých trikotech se už ani v početní výhodě nikam tlačit nehodlají a především je pro ně prioritou udržet vedení.
     
    56:20
    Lakers se dostali s kotoučem do útočného pásma, i když hrají v oslabení. Brzy o něj ale přišli, Ingolstadt totiž poslal na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    55:43
    Ale hosté mají rázem problém. Robin Soderqvist dostává pět minut a osobní trest navíc za zásah do oblasti hlavy a krku a oslabuje tak svůj tým ve chvíli, kdy to nejméně potřeboval.
    REDDOX - 4:3
     
    55:22
    Växjö právě vstřelila branku!
    Šance na dorovnání výsledku v posledních minutách zápasu pro švédský celek přeci jen žije. Stačila chvilka nepozornosti a rázem se musejí hokejisté ERC strachovat o výsledek. Do sítě totiž brankáři Ingolstadtu proletěl kotouč, který skoro až od modré čáry vyslal jeden z obránců na brankoviště, od tama jej do zařízení doklepl připravený LIAM REDDOX. Možná nás čeká hodně zajímavý konec základní hrací doby. Asistence: Josh Hennessy, Ilkka Heikkinen.
     
    54:45
    Souboj o kotouč u mantinelu nakonec zvládli lépe domácá hráči a jeden z nich se pak dostal do samostatného úniku na branku. Bekhendový pokus ale v síti neskončil.
     
    54:23
    Střela jednoho z mužů týmu Växjö Lakers hned po vhazování. Ale Pielmeier na ni dobře viděl, takže neměl problém ji ukrýt do své lapačky.
     
    53:58
    Dvojice obránců v modrém trikotu se dostala s pukem až za modrou útočnou čáru, aby mohla případně i pálit. Ale nakonec domácí raději vystřídali.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 33. Kubalík (McNeil, Tatíček), 35. Ross (McNeil, Kohl), 38. Laliberte (Tatíček, Greilinger), 52. Greilinger (Laliberte, Tatíček), 60. Ross (Irmen) – 26. Lundh (Hillding, Varakas), 35. Murphy (Kiiskinen, Rosen), 56. Reddox (Hennessy, Heikkinen)


    ERC Ingolstadt: Ti. Pielmeier (Eisenhut) – Schopper, Friesen, McNeill, Kohl, Köppchen, Wagner, Kronthaler, Schütz – Laliberte, Tatíček, Elsner – Lebler, Irmen, Ross – Greilinger, Kubalík, A. Barta – Schmidpeter, B. Barta, Th. Pielmeier
    Växjö Lakers: Steen (Andren) – Murphy, Larsson, C. Rosen, Heikkinen, Laasko, Varakas, Martinsson – Gynge, Kiiskinen, R. Rosen – A. Johansson, Hillding, Lundh – Hennessy, Froberg, Reddox – Soderqvist, Josefsson, M. Johansson – Rydahl

    Rozhodčí: Warschaw (AUT), Piechaczek – Gossmann, Kohlmüller (oba GER)

    Diváci: 2 092
    bahis siteleri