Třinec – Vyšehrad 3:3 (kon.) | Sokolov – Č. Budějovice 3:3 (kon.) | Karviná – Opava 3:0 (kon.)
Táborsko – Pardubice 2:1 (kon.)
konec
FK Třinec
3:3 (0:1)
FC Slavoj Vyšehrad
Sobota 05.09.2015, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Vyšehrad na začátku nastaveného času naposledy střídá. Zápas skončil pro střelce druhé branky Pražanů Davida Smoláka, nastupuje David Matějka.
     
    90
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    To je zápas, panečku! Myslivečkův rohový kop zamířil do pokutového území přesně na MARTINA KUČERU a vyšehradský kapitán zamířil hlavou s odrazem o pravou tyč do sítě – 3:3!
     
    87
    Třinečtí naposledy v dnešním utkání střídají. Za potlesku tribuny odchází ze hřiště Václav Mozol, v posledních minutách pomůže svému týmu na hřišti Martin Motyčka.
     
    86
    Centr Vyšehradu z levé strany pořádně zabrnkal na nervy domácím fanouškům! K zakončení se ve skrumáži před Palečkem tlačili Smolák a T. Krbeček, než Třinečtí zvládli odkopnout!
     
    83
    Třinec právě vstřelil branku!
    DANIEL ČERNÝ byl na hřišti jen několik desítek sekund a hned se mu podařilo vstřelit zatím rozdílovou branku! Málek pronikl po pravé straně a Černý jeho polocentr lehce tečoval za záda Štěpanovského – 3:2!
     
    82
    Trenér Nečas přistupuje ve své sestavě ke druhé změně. Ze hry stahuje Jakuba Teplého, kterého na hrotu nahrazuje Daniel Černý.
     
    80
    Jan Blažek (VYS) dělá třineckým obráncům problémy a vynutil si faul od Tomečka. Jenže pak do svého soupeře nesmyslně strkal a uviděl žlutou kartu.
     
    76
    Vyšehrad podruhé v utkání střídá. Pro dnešek zápas skončil pro Michala Macháčka, na hřiště se podívá František Mysliveček.
     
    74
    Třinec právě vstřelil branku!
    Znovu je vyrovnáno a v posledních minutách se ještě máme na co těšit! Salachna roztáhl hru na Janoščína, který poslal do šestnáctky z levé strany další centr! Nalezl zcela zapomenutého a volného RENÉHO DEDIČE, který se hlavou trefil přesně k levé tyči – 2:2!
     
    71
    Poprvé v utkání střídají Slezané. Hřiště opouští střelec jediné třinecké branky Pavel Malcharek, kterého střídá Jaroslav Málek.
     
    68
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Vyšehrad si bere své vedení zpět! Přihrávku Macháčka ze středu hřiště tečoval Jindráček a na pravé straně vyplaval úplně volný DAVID SMOLÁK! Zprava se natlačil před Palečka a přes bránícího Mozola zacílil přesně ke vzdálenější tyči – 1:2!
     
    68
    David Smolák (VYS) vidí další žlutou kartu. Na levé straně fauloval pronikajícího Janoščína a po zásluze je potrestán.
     
    67
    Macháčkův rohový kop byl znovu hodně nebezpečný! Balon se v šestnáctce odrazil k Jindráčkovi, který z voleje pálil vysoko nad branku!
     
    66
    Vyšehrad se dostal k rohovému kopu, centr Macháčka nalezl hlavičkujícího T. Krbečka, jehož zakončení zlikvidoval skvělým zákrokem Paleček! Macháček dostal balon zpět nalevo, jeho přízemní centr končí dalším rohem.
     
    63
    Vyšehrad reaguje na inkasovanou branku střídáním. Ze hry je stažen právě Tomáš Egert, který fauloval Teplého a už měl na svém kontě žlutou kartu. Novým hráčem na hřišti je Patrik Gregora.
     
    63
    Třinec právě vstřelil branku!
    PAVEL MALCHAREK proměňuje pokutový kop také nyní a Třinec vyrovnává! Malcharek zacílil chladnokrevně k pravé tyči, Štěpanovský sice odhadl směr, ale po míči se natahoval marně – 1:1!
     
    61
    Teplý udržel míč na hřišti a z levé strany se vřítil do pokutového území! Tam byl faulován Egertem a Třinec bude rozehrávat penaltu!
     
    53
    Žlutou kartu obdržel také domácí Lukáš Salachna (TRI).
     
    52
    První žlutá karta v zápase na straně Vyšehradu. Tomáš Egert (VYS) zatáhl pronikajícího Tomečka za dres a byl po zásluze potrestán žlutou kartou.
     
    50
    Tomeček vyzrál na Kučeru a odcentroval před branku! K nebezpečné hlavičce se procpal Malcharek, ale v poslední chvíli zachránil Štěpanovského Macháček, když hlavičku srazil na roh!
     
    45
    Konečně dohráli domácí svůj protiútok až do finální fáze a Tomečkův centr nalezl volného Dediče! Ten hlavou sice překonal Štěpanovského, jenže mu byl odpískán ofsajd!
     
    32
    Mozol se nezvykle protlačil k centru z pravé strany a našel na zadní tyči Tomečka! Jeho nebezpečnou hlavičku však srazil na rohový kop bránící Egert!
     
    25
    Máme tady první žlutou kartu utkání. Tu obdržel domácí útočník René Dedič (TRI), který při rozehrávce Vyšehradu fauloval Egerta.
     
    12
    Roh Kučery nalezl na přední tyči hlavičkujícího Macháčka! Ten by zřejmě překonal Palečka, avšak na brankové čáry balon tečoval v ofsajdu stojící Smolák! Gól neplatí!
     
    5
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Šemíci se šťastným gólem dostávají do vedení! Dedič ztratil balon při vyvážení, od Kučery se míč odrazil přímo do běhu JANU BLAŽKOVI, který obešel Hlocha s Palečkem a dovedl balon do prázdné branky – 0:1!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 63. Malcharek (pen.), 74. Dedič, 83. Černý – 5. Blažek, 68. Smolák, 90. Kučera

    Karty:   25. Dedič (TRI), 53. Salachna (TRI) – 52. Egert (VYS), 68. Smolák (VYS), 80. Blažek (VYS)


    FK Třinec: Paleček – Velner, Vomáčka (C), Hloch, Janoščín – Malcharek (71. Málek), Mozol (87. Motyčka), Salachna, Tomeček – Teplý (82. Černý), Dedič. Trenér: Radim Nečas.
    Náhradníci: Bruk – Málek, Knötig, Čelůstka, Motyčka, Šenk, Černý.

    FC Slavoj Vyšehrad: Štěpanovský – Šimkovský, Egert (63. Gregora), Petrášek, Šraga – Smolák (90. Matějka), T. Krbeček, Kučera (C), Macháček (76. Mysliveček) – Blažek, Jindráček. Trenér: Jiří Novotný.
    Náhradníci: L. Krbeček – Matějka, Gregora, Mysliveček, Polanský, Schön.

    Rozhodčí: Pavel Franěk – Pavel Vlasjuk, Michal Myška

    Diváci: 352 (18 % celkové kapacity)
    bahis siteleri