Jokerit – Dynamo Moskva 2:1 (kon.) | Riga – Viťaz 1:4 (kon.) | Záhřeb – Spartak Moskva 1:7 (kon.)
HC Slovan – Petrohrad 1:2 (po pr.)
konec
Medveščak Záhřeb
1:7 (1:1, 0:3, 0:3)
Spartak Moskva
Čtvrtek 17.09.2015, 19:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:30. Igor RADULOV - 1:7
     
    59:30
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jenom ještě skórují, když svou střelu přetavil v již sedmou branku Spartaku IGOR RADULOV a uzavírá střelecké hody dnešního utkání. Asistence: Alexander Vasiljev, Filipp Toluzakov.
    52:21. Matthew GILROY - 1:6
     
    52:21
    Spartak právě vstřelil branku!
    Naopak hosté z další akce přidávají už svou šestou branku a zřejmě tak pečetí své vítězství. MATTHEW GILROY se trefuje podruhé v zápase a posílá svůj tým do pětibrankového náskoku ve vlastním oslabení. Asistence: Vjačeslav Leščenko.
    42:48. Jevgenij BODROV - 1:5
     
    42:48
    Spartak právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ BODROV tečoval střelu Potapova do domácí branky, ale jeho hůl byla na hraně. Rozhodčí na videu posoudil, že nebyla výše, než do pasu a branku tedy uznává. Takový stav je už pro domácí opravdu alarmující. Asistence: Maxim Potapov, Matthew Gilroy.
    38:17. Matthew GILROY - 1:4
     
    38:17
    Spartak právě vstřelil branku!
    Leščenko nahrál přesně na levý kruh MATTHEWOVI GILROYMU, který se dokázal trefit naprosto přesně. Krošelj tak musí už počtvrté dnes lovit puk ze své sítě. Asistence: Vjačeslav Leščenko.
    24:00. Lukáš RADIL - 1:3
     
    24:00
    Spartak právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru hosté využívají a dostávají se do dvoubrankového náskoku. LUKÁŠ RADIL se dostal do blízkosti domácí svatyně a překonal svou střelou Krošelje. To je pro domácí pořádná sprcha. Asistence: Jevgenij Bodrov, Vjačeslav Leščenko.
    20:39. Jevgenij BODROV - 1:2
     
    20:39
    Spartak právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ BODROV se poté ujal samostatného nájezdu, kdy nejprve naznačil střelu Krošeljovi, který na to musel zareagovat. Bodrov poté pohodlně zakončil a posílá hosty do vedení.
    17:41. Arťjom VORONIN - 1:1
     
    17:41
    Spartak právě vstřelil branku!
    V momentě, kdy domácí hlasatel ohlásil konec trestu Medveščaku, hosté udeřili. ARŤJOM VORONIN svou střelu z pravého kruhu posílá za záda Krošelje a je vyrovnáno. Důležitá branka pro hosty v závěru první periody. Asitence: Charles Genoway, Atte Engren.
    02:09. Patrick BJORKSTRAND - 1:0
     
    02:09
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Nakonec se v dalším útoku domácí prosazují, když se v blízkosti Engrena šikovnou střelou nemýlil PATRICK BJORKSTRAND a posílá svůj tým do vedení. Velmi rychlá branka domácích požene Medveščak znovu do útoku. Asistence: Colby Genoway.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Bjorkstrand (Colby Genoway) – 18. Voronin (Charles Genoway, Engren), 21. Bodrov (TS), 24. Radil (Bodrov, Leščenko), 39. Gilroy (Leščenko), 43. Bodrov (Potapov, Gilroy), 53. Gilroy (Leščenko), 60. Radulov (Vasiljev, Toluzakov)


    Medveščak Záhřeb: Krošelj (od 40. Heeter) – Mäntylä, Gysbers, Kinrade, Giliati, Jurčina, Katič, Deutsch – Brulé, Saarinen, Kvapil – Morrisonn, Smoleňák, Mertl – Bjorkstrand, Genoway C., Hedberg – Šjafotdinov, Glumac, Jämtin
    Spartak Moskva: Engren (Ivannikov) – Korobov, Gilroy, Jermakov, Genoway Ch., Dyblenko, Sorokin, Voronin, Tatalin – Leščenko, Šafigulin, Radil – Bodrov, Potapov, Šmeljov – Toluzakov, Vasiljev, Radulov – Levickij, Ipatov, Ablajev

    Rozhodčí: Alexej Anisimov, Antonín Jeřábek – Gleb Lazarev, Alexander Sadovnikov
    bahis siteleri