Leverkusen – Mohuč 1:0 (kon.) | Mönchengladbach – Augsburg 4:2 (kon.) | Hannover – Stuttgart 1:3 (kon.)
Hoffenheim – Dortmund 1:1 (kon.) | Schalke – Frankfurt 2:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
4:2 (4:0)
FC Augsburg
Středa 23.09.2015, 20:00 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Další žlutou kartu z hostujícího celku dostává také Či Tong-won, který u postranní čáry na levé straně tvrdě zajel pod nohy Oscara Wendta. Gladbach následně bude rozehrávat standardní situaci.
     
    86
    Závěr utkání vychází daleko lépe domácímu Gladbachu! Domácí celek je velmi aktivní na útočné polovině, a navíc bude zahrávat zajímavou standardní situaci po nedovoleném zákroku Dominika Baiera, za který dostal žlutou kartu.
     
    85
    Rozehrávky rohového kopu se ujal Ibrahima Traoré, jehož centr však neznamenal pro branku Hitze žádné nebezpečí. Na hranici vápna se však míč odrazil na nohu Raffaela, který střelou zprvní trefil břevno!
    83. Traoré trefil tyč!
     
    83
    Na začátku pěkné akce Gladbachu byl Lars Stindl, který dokázal prostrčit míč do středu na Ibrahimu Traorého. Přízemní střela střídajícího hráče však skončila na tyči!
     
    80
    Žlutou kartu dostává hostující Hong Čong-ho, který před vápnem svého týmu poslal k zemi Havarda Nordveita. Korejský stoper za svůj zákrok dostal zaslouženou žlutou kartu!
     
    80
    I hostující trenér Markus Weinzierl provádí své poslední střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Dominik Kohr, který v průběhu dnešního utkání příliš vidět nebyl. Na jeho místo přichází zkušený Shasa Mölders.
     
    77
    André Schubert provádí poslední střídání v tomto zápase! Z trávníku odchází Granit Xhaka, který jistě novému trenérovi udělal výkonem radost. Na jeho místo přichází Havard Nordveit.
    75. Paul VERHAEGH - 4:2
     
    75
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Augsburg snižuje na rozdíl dvou branek, a závěr může být ještě zajímavý! K penaltovému puntíku se postavil opět PAUL VERHAEGH, který tentokrát penaltu proměnil s přehledem, neboť Yann Sommer skočil na opačnou stranu!
    74. Faul Granita Xhaky
     
    74
    Do vápba Gladbachu postupoval Korejec Či Tong-won, který však spadl po souboji s Granitem Xhakou, a je tu další penalta!
     
    71
    Hostující celek provádí necelých dvacet minut před koncem své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Alexander Esswein, který v dnešním utkání nepředvedl dobrý výkon. Na jeho místo přichází Phillip Max.
     
    69
    Ve středu hřiště se však dostal k míči domácí André Hahn, který to na hranici vápna udělal parádně. Vyhnul se bránícímu Klavanovi, a předložil míč volného Ibrahimu Traorému, jehož ránu však vyrazil výborný Hitz!
    66. Povedená střela Larse Stindla
     
    66
    Borussia se opět dostala do rychlého protiútoku, a opět z toho bylo nebezpečný pro branku Augsburgu! Za obranu dostal přihrávku Raffael, který si počkal na nabíhajícího Larse Stindla, kterému poslal přihrávku. Německý středopolař pořádně protáhl Hitze, který míč vyrazil!
    61. Hlavička Raffaela gólem neskončila
     
    61
    Mönchengladbach se dostal do prvního protiútoku ve druhém poločasu. Po levé straně postupoval vpřed Ibrahima Traoré, který dobrým centrem našel ve vápně Raffaela. Hlavičku brazilského záložníka však dokázal lapit Hitz!
     
    59
    Vzápětí je tu již druhé střídání Borussie. André Schubert cítí, že začátek druhého poločasu jeho týmu příliš nevyšel, a reaguje na to střídáním. Ze hřiště odchází Fabian Johnson, který dnešní kanonádu započal. Na jeho místo přichází záložník Ibrahima Traoré.
     
    56
    Borussia provádí své první střídání v tomto zápase. Nový kouč André Schubert posílá ze hry Patricka Herrmanna, který se objevil v základní sestavě po delší době, a jeho výkon nebyl úplně ideální. Na jeho místo přichází mladý André Hahn!
     
    53
    Augsburg pokračuje v aktivní hře! Na levé straně straně se pokoušel uvolnit střídající Feulner, jehož postup však zastavil Lars Stindl. Bývalý záložník Hannoveru následně uviděl žlutou kartu!
    51. Paul VERHAEGH - 4:1
     
    51
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Augsburg snižuje na rozdíl tří branek! K exekuci pokutového kopu se postavil obránce PAUL VERHAEGH, který zvolil levou stranu. Yann Sommer si na míč sáhl, avšak se mu nepodařilo jej vytěsnit mimo branku!
    51. Ruka Oscara Wendta
     
    51
    Hra ve vápně však pokračovala, a vzdušným souboj svedl Oscar Wendt s Korejcem Čong-ho. Švédský obránce následně zasáhl míč rukou, a je z toho penalta!
     
    48
    Granit Xhaka se u postranní čáry na levé straně provinil nedovoleným zákrokem, když Korejce Kua zatahal za dres. Následovala žlutá karta pro švýcarského reprezentanta.
     
    46
    Hostující trenér Markus Weinzierl provádí první střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází řecký obránce Konstantinos Stafylidis, kterého na hřišti nahrazuje Feulner.
     
    31
    Gladbach pokračuje v tlaku! Fabian Johnson odvedl ve středu dobrou práci, když stihl odehrát míč před tvrdým zákrokem Kohra. Následně Mahmoud Dahoud vyslal pěknou přízemní střelu, kterou Hitz vytěsnil na rohový kop!
     
    25
    Do úniku po levé straně se dostal Brazilec Raffael, který postupoval do vápna, a následně poslal před branku přízemní centr. Hitz vyrazil míč pouze před sebe, kam nabíhal Johnson, nicméně míč nedokázal zasáhnout!
    21. Mahmoud DAHOUD - 4:0
     
    21
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Myslím, že žádný z fanoušků momentálně nechápe, co se v Borussia-Parku děje! Gladbach vede již 4:0! Velkou hrubku ve středu hřiště udělal stoper Klavan, který nabídl míč Raffaelovi. Brazilský záložník dostal míč k MAHMOUDU DAHOUDOVI, jehož přízemní střela zamířila přesně k tyči, a Hitz nedokázal zasáhnout!
    19. Lars STINDL - 3:0
     
    19
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak tohle je naprostro parádní start pro Borussii! André Schubert musí být zcela spokojený, neboť jeho tým vede po necelých dvaceti minutách 3:0! Raffael zavezl míč před vápno, kde jej předal LARSU STINDLOVI, který to trefil naprosto parádně!
    17. Granit XHAKA - 2:0
     
    17
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Změna trenéra dělá divy! Gladbach jde do dvoubrankového vedení! Rozehrávky standardní situace se ujal Brazilec Raffael, který poslal do vápna, na který si naběhl GRANIT XHAKA, a přesnou hlavičkou poslal míč do sítě!
     
    16
    Tentokrát se ostrým nedovoleným zákrokem prezentoval hostující kapitán Paul Verhaegh, který ostře zajel pod nohy Patricka Herrmanna. Následovala zcela logicky žlutá karta!
     
    12
    Řecký obránce Konstantinos Stafylidis se prezentoval ve středu hřiště oprvadu tvrdým zákrokem na domácího Fabiana Johnsona. Hlavní rozhodčí následně vytáhl první žlutou kartu tohoto utkání!
    5. Fabian JOHNSON - 1:0
     
    5
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Mönchengladbach vstoupil do utkání neskutečně aktivně, a již po pěti minutách je řádně odměněn! Gólová akce začala na pravé straně, kde Herrmann prostrčil míč do vápna na Raffaela, jehož rána byla zablokována. Odražený míč se dostal na nohu FABIANA JOHNSONA, jehož tvrdá rána skončila v síti!
    2. Velká šance mladého Dahouda
     
    2
    Oscar Wendt si v krátké době vhodil dva auty na levé straně. Následně se k míči dostal mladý Mahmoud Dahoud, který roztáhl hru na Herrmanna, který míč vrátil, a právě Dahoud se ocitl před Hitze! Příležitosti se však zalekl, a jeho zakončení na bližší tyč Hitz vyrazil!

    Jan Havlovic

    Branky: 5. Johnson, 17. Xhaka (Raffael), 19. Stindl (Raffael), 21. Dahoud (Raffael) – 51. Verhaegh (pen.), 75. Verhaegh (pen.)

    Karty:   48. Xhaka (MNC), 53. Stindl (MNC) – 12. Stafylidis (AUG), 16. Verhaegh (AUG), 80. Hong Čong-ho (AUG), 86. Baier (AUG), 90. Či Tong-won (AUG)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 14:8. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:5.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Christensen, Á. Domínguez, Wendt – Herrmann (56. Hahn), Xhaka (77. Nordtveit), Dahoud, Johnson (59. Traoré) – Stindl, Raffael.
    Náhradníci: Sippel – Brouwers, Nordtveit, Drmić, T. Hazard, Traoré, Hahn.

    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh, Hong Čong-ho, Klavan, Stafylidis (46. Feulner) – Ku, Kohr (80. Mölders) – Esswein (71. Max), Baier, Či Tong-won – Matavž.
    Náhradníci: Manninger – Altintop, Feulner, Trochowski, Callsen-Bracker, Max, Mölders.

    Rozhodčí: Sibert – Heft, Seidel (vš. Německo)
    bahis siteleri