Dynamo Moskva – Ufa 6:3 (kon.) | Viťaz – Magnitogorsk 2:7 (kon.) | Záhřeb – Čeljabinsk 2:1 (kon.)
HC Slovan – Nižněkamsk 0:3 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Traktor Čeljabinsk
Pondělí 28.09.2015, 19:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:53 RYBAKOV - 2:1
     
    51:53
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A hosté v přesilové hře snižují! ALEXANDER RYBAKOV obdržel parádní křižnou přihrávku a přesouvající se Krošelj se příliš snížil, a tak jej hostující útočník dokázal svojí střelou z první překonat! Asistence: Alexej Petrov a Deron Quint.
    48:36 HEDBERG - 2:0
     
    48:36
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Genoway přenechal puk na pravé straně za svými zády EDWINU HEDBERGOVI a ten svižnou střelou tahem perfektně trefil bližší růžek! Asistence: Colby Genoway.
    31:01 BRULÉ - 1:0
     
    31:01
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Shaone Morrisonn si stáhl kotouč ze vzduchu, vybruslil si do mezikruží a přenechal puk na levou stranu pro GILBERTA BRULÉHO! Ten si připravil parádní střelu a vymetl bližší růžek Demčenkovy brány! Asistence: Shaone Morrisonn a Patrick Bjorkstrand.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 32. Brulé (Morrisonn, Bjorkstrand), 49. Hedberg (Genoway) – 52. Rybakov (Petrov, Quint)


    Medveščak Záhřeb: Krošelj (Heeter) – Kinrade, Morrisonn, Larkin, Mäntylä, Jurčina, Katic, Deutsch – Brulé, Bjorkstrand, Saarinen – Smoleňák, Mertl, Kvapil – Genoway, Giliati, Hedberg – Glumac, Jämtin, Perkovich
    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Danilišin) – Quint, Borodkin, Davydov, Martynov, Petrov, Žuldikov, Klimontov – Osnovin, Čistov, Jakucenja – Popov, Pestunov, Glinkin – Paré, Glovackij, Mokin – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Afonasjevskij

    Rozhodčí: Vasiljev, Gamalej – Zacharenkov, Sazonov

    Diváci: 4023
    bahis siteleri