Prešov – Orange 20 6:4 (kon.)
konec
HC Prešov
6:4 (0:2, 3:1, 3:1)
HK Orange 20
sk Pondělí 28.09.2015, 18:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Prešov vo vypätom zápase napokon zvládol súboj s nepríjemným súperom pod vedením Ernesta Bokroša. Slovenská dvadsiatka ale môže z ľadu odchádzať so cťou a dvihnutou hlavou. Po prvej tretine dokonca viedla o dva góly, no ani to hosťom nestačilo na štvrté víťazstvo v sezóne. Prešov zdolal slovenskú "dvadsiatku" napokon 6:4 a vďaka trojbodovému zisku sa posunul v tabuľke na druhé miesto za lídra z Nových Zámkov.
    Ďakujeme za pozornosť. To je od nás na dnešok všetko. (20:20:27)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:35
    A Prešov strieľa gól do opustenej brány hostí. Podarilo sa to Jurajovi Dancsákovi, ktorý tak spečatil víťazstvo domáceho tímu.
     
    59:30
    Hostia sa odhodlali k hre bez brankára.
     
    59:13
    Šechný z pravej strany napálil puk do ľavej žŕdky. Škorvánok mal teraz obrovské šťastie.
     
    58:58
    Tartaľ sa ale vrátil na ľad a spoločne s dvomi spoluhráčmi postupoval na bránu, no jeho prihrávka nebola ideálna.
     
    58:05
    Hostia sa ale nevzdávajú, k dispozícii majú ešte presilovú hru.
     
    57:58
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A je to gól! Prešovčania v oslabení strieľajú gól zásluhou Juraja Dancsáka, ktorý zužitkoval skvelú prihrávku Juraja Prokopa.
     
    57:20
    V záverečných minútach sa oba tímy snažia o strelenie víťazného gólu. Útočné snaženie SR20 zvládla dvojica bekov Novický – Tkáč bravúrne. Prešov bude postupovať dopredu.
     
    56:51
    Prešovčania presilovú hru nezvládli a teraz o ňu prichádzajú. Tibor Tartaľ je vylúčený za hákovanie.
     
    56:15
    Fajčák poza mantinel poslal puk na Chalupu, no medzi hráčmi Prešova nastalo nedorozumenie a hostia posielajú puk do obranného pásma Šarišanov.
     
    55:55
    A trest 2+10 minút dostáva hosťujúci útočník Jakub Sukeľ. Prešov má jedinečnú príležitosť rozhodnúť zápas v samom závere.
     
    55:51
    Fajčák sa teraz ocitol osamotený pred Škorvánkom, no mal málo času na zakončenie a tak puk z jeho hokejky končí na pravom betóne hosťujúceho gólmana.
     
    55:20
    Hostia sú pri chuti a opäť ich sledujeme v útočnom pásme, kde sa snažia o strelenie piateho gólu do prešovskej siete, ktorý by bol zrejme rozhodujúci.
     
    54:14
    HK Orange 20 dalo gól!
    Čo sa nepodarilo Holešinskému, podarilo sa Matúšovi Sukeľovi, ktorý sa z hry presadil a necelých šesť minút pred koncom zápasu vyrovnáva na 4:4!
     
    53:41
    Exekútorom trestného strieľania bol Adrián Holešinský, ktorý rovnako ako chvíľu pred ním Halás to na Martona skúšal backhandovou kľučkou, no prešovský brankár jeho úmysel prečítal a strelca nepustil ani k strele.
     
    53:41
    A budeme svedkami ďalšieho nájazdu. Tentoraz si shootout vyskúšajú hostia.
     
    52:50
    Prešovčania sa skutočne zahryzli do svojho súpera. Domáci diváci už dvíhali ruky nad hlavu, no rozhodca vidiac puk v trme-vrme rozpažil ruky. Z hľadiska to vyzeralo, že Škorvánek bol prekonaný, no napokon predsa dokázal udržať puk pred bránkovou čiarou.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 22. Fajčák (Šechný, Kihoon), 33. Halás (Novický), 39. Novický, 53. Tartaľ (Prokop), 58. Dancsák (Prokop, Nitriansky), 60. Dancsák (Kohutiar) – 9. Koch (Sádecký), 19. Tatár (Galis, Moravčík), 29. Tatár, 55. M.Sukeľ (Briestenský)


    HC Prešov: Marton – Kihoon, Obšut, Novický, Tkáč, Briják, Valentín, Tartaľ, Nitriansky – Fajčák, Šechný, Chalupa – Halás, Kivader, Kohutiar – Dancsák, Prokop, Potoček – Horvath, Horvát, Ferenc. Tréner: Ján Vodila
    HK Orange 20: Škorvánek – Koch, Ivanič, Sloboda, Jendroľ, Moravčík, Košecký, Kuzmín, Michalčin – Hrušík, Sádecký, Briestenský – J. Sukeľ, M. Sukeľ, Milý – Galis, Surový, Tatár – Klenko, Holešinský, König. Tréner: Ernest Bokroš

    Rozhodčí: Novák – Smerek, Bogdaň
    bahis siteleri