Prešov – Orange 20 6:4 (kon.)
konec
HC Prešov
6:4 (0:2, 3:1, 3:1)
HK Orange 20
sk Pondělí 28.09.2015, 18:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    A Prešov strieľa gól do opustenej brány hostí. Podarilo sa to Jurajovi Dancsákovi, ktorý tak spečatil víťazstvo domáceho tímu.
     
    57:58
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A je to gól! Prešovčania v oslabení strieľajú gól zásluhou Juraja Dancsáka, ktorý zužitkoval skvelú prihrávku Juraja Prokopa.
     
    54:14
    HK Orange 20 dalo gól!
    Čo sa nepodarilo Holešinskému, podarilo sa Matúšovi Sukeľovi, ktorý sa z hry presadil a necelých šesť minút pred koncom zápasu vyrovnáva na 4:4!
     
    52:32
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A to sa darí bekovi Tiborovi Tartaľovi, ktorý dostal puk ako na podnose od Juraja Prokopa a skvelou delovkou do horných poschodí brány posúva Prešov do vedenia!
     
    38:40
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A to sa domácim hráčom vypláca! Sukeľ sa nestihol ani pripojiť k brániacej sa štvorici spoluhráčov a Škorvánek už vyberal puk z brány. Krásnou strelou sa presadil Damián Novický!
     
    32:05
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Domáci mančaft síce nedokázal využiť početnú výhodu o jdného muža, no napokon sa mu podarilo znížiť na 2:3. O presný zásah sa tentoraz postaral Igor Halás, ktorý zužitkoval prihrávku Damiána Novického a prepasíroval puk za chrbát hosťujúceho gólmana.
     
    28:59
    HK Orange 20 dalo gól!
    A práve toto vhadzovanie bolo veľmi kľúčové. Slovenská dvadsiatka strieľa štvrtý gól zápasu zásluhou Jakuba Tatára, ktorý si na svoje konto pripisuje druhý gól v stretnutí.
     
    21:10
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    No tentoraz to už vyšlo. Na konci prešovskej presilovkovej akcie stál Ľuboš Fajčák, ktorý hneď v úvode prostredného dejstva strieľa kontaktný gól a na prešovskom zimáku je hneď veselšie.
     
    18:55
    HK Orange 20 dalo gól!
    Prešovský štadión ostáva rozčarovaný. Domáci hráči inkasujú ďalší gól, keď prihrávka Jakuba Tatára sa po nešťastnom teči jedného z prešovských hráčov ocitla za chrbtom Martona.
     
    08:46
    HK Orange 20 dalo gól!
    No tentoraz sa to podarilo. Strelecky sa dokázal presadiť utešenou strelou Patrik Koch, ktorému na presný zásah prihrával Boris Sádecký.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 22. Fajčák (Šechný, Kihoon), 33. Halás (Novický), 39. Novický, 53. Tartaľ (Prokop), 58. Dancsák (Prokop, Nitriansky), 60. Dancsák (Kohutiar) – 9. Koch (Sádecký), 19. Tatár (Galis, Moravčík), 29. Tatár, 55. M.Sukeľ (Briestenský)


    HC Prešov: Marton – Kihoon, Obšut, Novický, Tkáč, Briják, Valentín, Tartaľ, Nitriansky – Fajčák, Šechný, Chalupa – Halás, Kivader, Kohutiar – Dancsák, Prokop, Potoček – Horvath, Horvát, Ferenc. Tréner: Ján Vodila
    HK Orange 20: Škorvánek – Koch, Ivanič, Sloboda, Jendroľ, Moravčík, Košecký, Kuzmín, Michalčin – Hrušík, Sádecký, Briestenský – J. Sukeľ, M. Sukeľ, Milý – Galis, Surový, Tatár – Klenko, Holešinský, König. Tréner: Ernest Bokroš

    Rozhodčí: Novák – Smerek, Bogdaň
    bahis siteleri