Jihlava – Pardubice 3:4 (0:1 po s.n.) | Kladno – Ústí n/L 5:3 (kon.) | Olomouc – Šumperk 5:2 (kon.)
K. Vary – Slavia 6:0 (kon.) | PZ Kladno – Letňany 0:1 (kon.) | Havířov – Zlín 2:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 1:5 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 3:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:2 (1:0, 2:2, 2:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Pondělí 28.09.2015, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    57:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je nejspíš rozhodnuto! Pátý gól Olomouce vsítil PETR ANTONÍČEK, a pojišťuje tak výhru Olomouce. Asistence: Adam Popelka.
     
    52:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Máme zde poprvé dvoubrankové vedení. I tentokrát byl u zrodu gólu olomoucký kapitán Kořenek, který asistoval PETRU MADEROVI. Asistence: Matěj Kořenek.
     
    38:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jdou před koncem druhé periody opět do vedení. Tentokrát se z bezprostřední blízkosti Venouše prosadil ADAM POPELKA. Asistence: Daniel Mader.
     
    30:26
    Draci právě vstřelili branku!
    Opět srovnáno. Šumperk využívá první početní výhodu a zásluhou samostatné akce MARTINA ŽIŽLASVKÉHO dotahuje brankovou ztrátu. Bez asistence.
     
    26:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A Olomouc jde opět do vedení. V levém kruhu se k puku dostal DAVID KALAČ, který sice z otočky pouze lehce vyslal puk na hruď Venouše, ovšem střela prošla šumperkému gólmanu po paží. Asistence: Matěj Kořenek.
     
    23:25
    Draci právě vstřelili branku!
    Samostatná akce jednoho z útočících hráčů Salithu a následně několik dorážek srovnává stav utkání na 1 – 1. Jako jediný z dorážejících hráčů se prosadil JOSEF UHLÍŘ. Asistence: Štěpán Dudycha.
     
    14:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí přebrali na modré kotouč a rychlým protiútokem dojeli zásluhou bratrů Maderových až před branku Venouše. Tam převzal puk MATĚJ KOŘENEK a bekhendem překonal betony brankáře hostů. Asistence: Petr Mader, Daniel Mader.

    Matěj Langer

    Branky a nahrávky: 15. Kořenek (Mader P., Mader D.), 27. Kalač (Kořenek), 39. Popelka (Mader D.), 53. Mader P. (Kořenek), 58. Antoníček (Popelka) – 24. Uhlíř (Dudycha), 31. Žižlavský


    HC Olomouc: Fajgl (31. Machatý) – Dajčar, Klesla, D. Mader, Vohrabal, Vosátko, P. Mader – Kalač, Kořenek (C), Popelka – Vašenka, Antoníček, Kret – Dvořák, Štefka, Smejkal – Palinek, Skřivánek.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Venouš – Rutar, Jureček, Habrman, Uhlíř (C) – Hojgr, Kaplan, Krč – Scheuter, Žižlavský, Štrbík – Dudycha, Vintr, Moravec.

    Rozhodčí: Zbořil – Doleček, Novotná.

    Diváci: 50
    bahis siteleri