Trnava – Spišská N. Ves 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Topoľčany 2:1 (kon.) | Humenné – Prešov 2:0 (pře.)
Bardejov – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Senica – Detva 2:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Michalovce 2:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:1 (2:1, 0:0, 0:0)
HC Topoľčany
sk Pátek 16.10.2015, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Liptovský Mikuláš tak napokon zvládol dnešný duel, keď si na svoje konto pripisuje cenné tri body. Vďačiť za ne môže predovšetkým vynikajúcemu nástupu do zápasu, keď po šiestich minútach viedol 2:0. V 16. minúte sa síce presadil najlepší hráč hostí Nemček, no zo strany Topoľčian to bolo všetko a tri body tak napokon ostávajú v Liptovskom Mikuláši po výsledku 2:1. Ďakujeme za sledovanie nášho prenosu a vašu pozornosť chceme upriamiť na ďalšie duely I. ligy, ktoré štartovali až od 18tej hodiny a z ktorých taktiež prinášame online prenosy. (19:09:38)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:19
    Hostia hrajú po Kudlejovom dvojminútovom treste v plnom počte, no neostáva im veľa času na vyrovnanie, puk je ďaleko od brány Michala Dovina.
     
    58:18
    Od vylúčenia Kudleja ubehla už jedna minúta, no Liptovský Mikuláš sa nikam neponáhľa, snaží sa zbierať cenné sekundy a doviesť duel do víťazného konca.
     
    57:50
    Hostia sa teraz budú musieť brániť v obrannom pásme, čo Liptákom len vyhovuje, keďže majú možnosť dlhodobo udržať puk ďaleko od svojej brány.
     
    57:18
    Peter Kudlej sa ale teraz prezentoval krosčekom a bude vylúčený. Šanca Topoľčian na vyrovnanie tak výrazne klesá.
     
    56:20
    Liptovský Mikuláš stále odoláva snahe Topoľčian o vyrovnanie, no hostia majú stále nádej na predĺženie. K dispozícii majú ešte 220 sekúnd hry.
     
    55:24
    Do konca duelu ostáva necelých päť minút a čas na vyrovnanie sa hosťom výrazne kráti.
     
    54:12
    Okrem sústredenej hry pred vlastným brankárom sa Liptáci spoliehaj na rýchle brejky, ktoré by mohli mať úspech. V poslednej päťminútovke budú Topoľčany nútené hrať vabank.
     
    53:34
    Liptovský Mikuláš disponuje jednou z najlepších obrán v súťaži, čo dávajú teraz domáci Topoľčanom jasne najavo, ktorí sa len veľmi ťažko dokážu presadiť cez pozornú defenzívu domácich hokejistov.
     
    52:55
    Topoľčanom sa ale zatiaľ nedarí presadiť sa v ofenzíve a dotiahnuť tak zápas do predĺženia. Domáci hráči sa vynikajúco bránia.
     
    51:38
    Bystričan sa ale vracia na ľad, Liptáci nedokázali využiť početnú výhodu o jedného muža a záverečných osem minút zápasu sa budú hostia snažiť o vyrovnanie.
     
    50:20
    Liptovský Mikuláš má dokonalú príležitosť odskočiť Topoľčanom na rozdiel dvoch gólov, čo by mohlo byť v záverečnej desaťminútovke dnešného stretnutia rozhodujúce.
     
    49:38
    Topoľčany sa ale na najbližšie dve minúty pripravujú o šancu streliť gól a budú sa musieť brániť. Na trestnú lavicu smeruje Miloš Bystričan za seknutie.
     
    48:12
    Snahu hosťom ale isto nemožno odoprieť. Na ľade pôsobia bojovným dojmom a na Liptákov tak čaká veľmi náročná posledná desaťminútovka zápasu.
     
    47:42
    Liptáci majú stále jednogólový náskok a čas sa hosťom z Topoľčian pomaličky kráti, čo hrá do karát domácim hokejistom.
     
    46:37
    Po dvojminútovom oslabení domáci mobilizujú sily a pripravujú sa na ťažký záver zápasu, v ktorom budú brániť chudobné jednogólové vedenie.
     
    45:22
    Zverenci Róberta Spišáka napokon zvládli oslabenie a hru piatich hostí proti brániacej sa štvorici prežili bez gólovej ujmy. Jabrocký sa vrátil na ľad.
     
    44:10
    Domáci hráči sa zatiaľ úspešne bránia, no nebudú to mať v nasledujúcich sekundách jednoduché. Topoľčany sa opäť usadili v útočnom pásme.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 3. Lichanec (Uram, Jabrocký), 6. Uram (Burzala, Nádašdi) – 16. Nemček (Kluka, Pavlíček)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Dovina – Mezovský, Krčula, Nádašdi, Burzala, Kadlubiak, Oravec, Oško, Bača – Marcinko, Cibuľa, Bartík – Jabrocký, Lichanec, Uram – Brezniak, Piatka, Laco – Gápa, Struška. Tréner: Róbert Spišák
    HC Topoľčany: Halo – Bystričan, Palovič, Hain, Pavlíček, Kudlej, Nociar, Kúdela, Petrek – Szalay, Nemček, Kluka – Záborský, Mihalik, Bališ – Tvrdík, Šedík, Kovalík – Stanislav, Hudec, Gális. Tréner: Miroslav Nemček

    Rozhodčí: Babeliak – Hanko, Mráz

    Diváci: 580
    bahis siteleri