Trnava – Spišská N. Ves 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Topoľčany 2:1 (kon.) | Humenné – Prešov 2:0 (pře.)
Bardejov – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Senica – Detva 2:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Michalovce 2:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:1 (2:1, 0:0, 0:0)
HC Topoľčany
sk Pátek 16.10.2015, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:18
    Peter Kudlej sa ale teraz prezentoval krosčekom a bude vylúčený. Šanca Topoľčian na vyrovnanie tak výrazne klesá.
     
    49:38
    Topoľčany sa ale na najbližšie dve minúty pripravujú o šancu streliť gól a budú sa musieť brániť. Na trestnú lavicu smeruje Miloš Bystričan za seknutie.
     
    43:22
    Obrana domácich bude ale teraz poriadne preverená. Liptáci sa po hákovaní Jaroslava Jabrockého budú musieť dve minúty brániť.
     
    35:39
    To sa ale môže zmeniť v závere druhého dejstva. Na trestnú lavicu si za hákovanie sadá domáci Ivan Oško.
     
    25:33
    Na pozore sa ale teraz bude musieť mať viac hosťujúci gólman Juraj Halo, ktorý sa bude mať v bráne čo obracať. Nasledovať totiž bude dvojminútová presilová hra Liptovského Mikuláša. Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Denis Mihalik.
     
    15:49
    Topoľčany dali gól!
    A Topoľčany predsalen strieľajú kontaktný gól ešte v prvej tretine. Strelecky sa presadiť nemohol nik iný ako najproduktívnejší hráč hostí Filip Nemček, ktorému pri presnom zásahu asistovali Michal Kluka a Martin Pavlíček.
     
    11:06
    Hostia po 61 sekundách početnej výhody o jedného muža prichádzajú o presilovú hru. Na trestnej lavici už sedí Lukáš Tvrdín za podrazenie.
     
    10:05
    Topoľčany majú veľkú šancu na skórovanie. Dvojminútový trest si na trestnú lavicu odchádza odpykať Peter Bartík za podrazenie.
     
    5:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A do štatistických listín sa opäť zapisuje nestarnúci Marek URAM, ktorý si po asistencii v úvode zápasu do štatistík pripisuje aj gól. Asistencie si pri jeho presilovkom zásahu pripisujú zadáci Ondrej Burzala a Tomáš Nádašdi.
     
    4:28
    A domáci mančaft bude mať ďalšiu príležitosť na skórovanie. Na trestnú lavicu si za držanie sadá bek Martin Pavlíček.
     
    2:33
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A hneď v úvode zápasu sa presadzuje druhá útočná formácia Liptovského Mikuláša. Presný zásah si na svoje konto pripisuje Peter LICHANEC, ktorý ťažil zo spolupráce dvoch najskúsenejších hráčov domácich Mareka Urama a Jaroslava Jabrockého.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 3. Lichanec (Uram, Jabrocký), 6. Uram (Burzala, Nádašdi) – 16. Nemček (Kluka, Pavlíček)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Dovina – Mezovský, Krčula, Nádašdi, Burzala, Kadlubiak, Oravec, Oško, Bača – Marcinko, Cibuľa, Bartík – Jabrocký, Lichanec, Uram – Brezniak, Piatka, Laco – Gápa, Struška. Tréner: Róbert Spišák
    HC Topoľčany: Halo – Bystričan, Palovič, Hain, Pavlíček, Kudlej, Nociar, Kúdela, Petrek – Szalay, Nemček, Kluka – Záborský, Mihalik, Bališ – Tvrdík, Šedík, Kovalík – Stanislav, Hudec, Gális. Tréner: Miroslav Nemček

    Rozhodčí: Babeliak – Hanko, Mráz

    Diváci: 580
    bahis siteleri