Havlíčkův Brod – Písek 0:5 (kon.) | Třebíč – V.Popovice 6:1 (kon.) | Klatovy – Most 11:4 (kon.)
Ústí n/L – Letňany 7:2 (kon.) | Kobra – Hvězda Praha 4:3 (kon.) | Litoměřice – PZ Kladno 1:5 (kon.)
Havířov – Opava 7:2 (kon.) | Karlovy Vary B – Klášterec nO 4:2 (kon.) | HC Boskovice – Jindř. Hradec 2:7 (kon.)
Vsetín – Poruba 1:5 (kon.) | SK Karviná – Frýdek-M. 0:10 (kon.) | Chrudim – Kolín 3:1 (kon.)
Krkonoše – Tábor 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
0:5 (0:2, 0:3, 0:0)
IHC Králové Písek
Pátek 16.10.2015, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů • 6. kolo
Partner:
     
    Dámy a pánové, pro dnešek je to vše. Za přízeň Vám děkuje a u dalších onlajnů se těší na počtenou Richard Wagner! (18:56:34)
     
    Duel jest u konce. Písek se ve třetí třetině nedokázal prosadit, stejně tak jako domácí. Luboš Kadlec si tak připisuje do statistik čisté konto. Pro domácí je to první porážka v této sezoně.
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Těm se ale nedaří dostat do útočného pásma. Bruslaři dobře zavírají mantinely a drží modrou čáru.
     
    58:56
    Po vyhraném vhazování ještě domácí trochu pošetřili čas, ale po nepřesné střele jsou u puku zase Písečtí.
     
    58:45
    Znovu domácí gólman vyrazil střelu od modré do rohu. Pak Bruslaři předvedli tlak na mantinelu a Jan Jelínek vyvezl kotouč do útočného pásma, kde vystřelil z levého křídla a donutil Kadlece k zákroku.
     
    58:10
    Hned po buly přišla střela od modré, kterou Adam vyrazil do rohu. Bruslaři následně vyhodili kotouč až ke Kadlecovi.
     
    57:41
    Tomáš Cejpek (HBR) dostal trest na dvě plus dvě minuty za vysokou hůl.
     
    57:25
    Dominik Kittler se dostal před brankou ke kotouči a snažil se jej trknout do Kadlecova protipohybu. Tohle sice zvládl, ale nepovedlo se mu puk umístit mezi tři tyče.
     
    56:22
    Po krátkém intermezzu ve středním pásmu se domácím povedlo úspěšně ztratit puk. Písek le nevyužil rozhozené obrany a pouze poslal oblouček na zadní mantinel, kde jej sebral David Hubert.
     
    55:40
    Další icing hostů. Domácí se snaží o čestný úspěch. Marek Bancíř zkusil od modré vystřelit polovysokou střelu na teč, ale ta prošla až ke Kadlecovi, jenž ji vyrazil a následně byl zahrán onen zmíněný technický přestupek.
     
    54:48
    Havlíčkův Brod se dostal před hostující svatyni, kde však vinou nepřesné nahrávky přišel o kotouč a Písek následně zahrál na zakázané uvolnění.
     
    54:16
    Tak to je tlak! Jiří Adam se teď vytáhl, když po vyražené střele od modré doráželi z různých koutů brankoviště Martin Koupal a Josef Frühauf. Havlíčkobrodský muž s maskou však odolal a několika bravurními zákroky ukrotil písecké střelecké choutky!
     
    53:32
    Josef Vlk zpoza brány našel na pravém kruhu volného Jiřího Duchoně. Ten si sešteloval puk na střelu, ale z první našel jen hruď připraveného gólmana domácích.
     
    52:16
    Bruslaři sice vyvezli puk ke Kadlecovi, ale přišli o něj a na druhé straně se snažil procpat do zakončení Polanský, leč Marek Bancíř mu vystavil stopku, když mu vypíchl touš z hole.
     
    51:37
    Dlouhý nápor Jihočechů bude moci pokračovat. Bruslaři vyhazují na zakázané uvolnění. Hra se tedy vrací před maskovaného muže BK.
     
    51:00
    Písek teď vaří v útočném pásmu, ale této baště chyb koření v podobě přesnější střelby. Jiří Adam přesto musí být na pozoru.
     
    50:20
    Josef Vlk nechal při přejíždění modré puk za sebou do tandemu, ale kotouče se zmocnil Tomáš Cejpek, který pak na modré narazil na připraveného Josefa Frühaufa.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Duchoň (Vlk, Klas), 18. Klas (Duchoň, Vlk), 31. Vlk (Ruda), 34. Vlk (Duchoň, Klas), 38. Volf (Koupal)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Semrád "C", Motl, Suchý, Vacek, Bancíř, Bušek – Jelínek, Hlídek "A", Polák, Hubert, Přibyl, Křížek, Kittler, Cejpek "A".
    Trenér: Richard Cachnín.

    IHC Králové Písek: Kadlec (Brož) – Koutenský, Stodolovský, Ruda, Frühauf, Vlk, Kajtman, Kozák, Turek – Koupal, Javůrek, Jiřinec, Polanský, Duchoň, Klas, Volf, Voves, Skála.
    Trenér: Radek Volf.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Michal Huryta, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri