Havlíčkův Brod – Písek 0:5 (kon.) | Třebíč – V.Popovice 6:1 (kon.) | Klatovy – Most 11:4 (kon.)
Ústí n/L – Letňany 7:2 (kon.) | Kobra – Hvězda Praha 4:3 (kon.) | Litoměřice – PZ Kladno 1:5 (kon.)
Havířov – Opava 7:2 (kon.) | Karlovy Vary B – Klášterec nO 4:2 (kon.) | HC Boskovice – Jindř. Hradec 2:7 (kon.)
Vsetín – Poruba 1:5 (kon.) | SK Karviná – Frýdek-M. 0:10 (kon.) | Chrudim – Kolín 3:1 (kon.)
Krkonoše – Tábor 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
0:5 (0:2, 0:3, 0:0)
IHC Králové Písek
Pátek 16.10.2015, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů • 6. kolo
Partner:
     
    57:41
    Tomáš Cejpek (HBR) dostal trest na dvě plus dvě minuty za vysokou hůl.
     
    54:16
    Tak to je tlak! Jiří Adam se teď vytáhl, když po vyražené střele od modré doráželi z různých koutů brankoviště Martin Koupal a Josef Frühauf. Havlíčkobrodský muž s maskou však odolal a několika bravurními zákroky ukrotil písecké střelecké choutky!
     
    45:52
    Přesilovka pro domácí. Matěj Kajtman (PIS) obdržel dvouminutový trest za hákování.
     
    42:04
    Slova Josefa Frühaufa jsou nepublikovatelná. Jeho "Do ..., lehká děva!" doprovodilo zmařenou tutovku, když se sám probil skrze tři hráče na ose kluziště, aby nakonec zakončil backhandem jen do hrudi připraveného Jiřího Adama!
     
    Bruslaři mění do třetí třetiny gólmany. Do kasy nastupuje místo Víta Kekuly Jiří Adam!
     
    38:39
    Lukáš Křížek nejprve mohl využít Kadlecovy rozhozenosti po nepřesné rozehrávce, ale byl načapán v ofsajdu. Nicméně výborně si počíhal na pohyb puku Tomáš Cejpek, který vypíchl bekovi touš a uháněl sám na Luboše Kadlece, kterého chtěl rozhýbat, ale nepovedlo se mu to a na protisměrnou kličku už nebyl čas. Písecký gólman si tak připsal výborný zákrok.
     
    37:37
    Písek právě vstřelil branku!
    Už jsem měl rozepsáno, že Písku se zatím tato přesilová hra příliš nevede, ale nakonec je z toho přeci jen gól s pořadovým číslem pět za zády Víta Kekuly. Sehrané to bylo výborně. Martin Koupal se po návratu z trestné lavice zapojil do hry a z pravého kruhu si sjel za branku, kde dostal puk od JOSEFA VOLFA. Koupal pak vybruslil před Kekulu, paralelně Volf na zadní tyči, a domácí brankář pak už jen ve slajdu sledoval, jak milimetrový křižný pas uklízí VOLF za jeho záda! Asistence: Martin Koupal.
     
    35:02
    Tak pro dnešek na ledě neuvidíme Davida Buška (HBR), který inkasuje pětiminutový trest a osobku do konce utkání. Domácí hráč se u mantinelu otočil a naštvaně trefil holí hostujícího hráče. Sudí se dlouho radili o cenách. Martin Koupal (PIS) pak dostává ještě dvě minuty za hrubost.
     
    33:51
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla triviální chyba domácí obrany, která povolila Písku čtvrtý gól. No, povolila... spíše mu ho darovala. Tomáš Klas poslal puk před brankoviště, kde stál brodský obránce, který mohl udělat cokoliv. Udělal to nejhorší, když kotouč jen přistrčil proihráči. Klas pak našel Jiřího Duchoně, jenž vytáhl Kekulu ven z brány a pak ještě vše vyšperkoval pasem na vedle stojícího JOSEFA VLKA, který přišpendlil kotouč do horního růžku! Asistence: Jiří Duchoň a Tomáš Klas.
     
    30:55
    Písek právě vstřelil branku!
    Jak že zní to staré a lety prověřené sportovní pravidlo? Jo, už vím! Říká se nedáš – dostaneš. Tak teď už tušíte, jaké asi pravděpodobně byly okolnosti písecké třetí branky. Domácí nevyužili svůj tlak, který si vypracovali, a dali tak šanci hostům. Ti využili okénka v obraně. Respektive jej zužitkovalo duo David Ruda nahrávač a JOSEF VLK zakončovatel. Domácí gólman se sice snažil a hýbal tělem, co mohl, ale Vlka prostě nepřechytračil. Asistence: David Ruda.
     
    29:54
    Lukáš Křížek proti přesile tří hráčů udržel kotouč na své hokejce a díky tomu tak mohl založit útočný kolotoč, po němž vznikl závar před Lubošem Kadlecem, který skončil Hlídkovým zakončením, které ale těsně minulo levou tyč.
     
    23:23
    Hosté ke konci oslabení vyhodili. Nyní se ale znovu chopili útočné taktovky domácí, ale úspěšnými dirigenty nebyli. Jejich tónům nehodlal naslouchat Luboš Kadlec, který zastavil Polákův průnik do hloubi brankoviště svým zákrokem hrudí!
     
    21:06
    Deset vteřin se bude hrát čtyři na tři, pak asi dvacet vteřin ve čtyřech, až nakonec začne domácí přesilovka. Za podražení je vyloučen Martin Koupal.
     
    20:35
    Michal Semrád objel kasu a lehce nahodil puk do Kadlecových betonů. Písecký gólman toto nečekal a byl lehce zmatený, čehož využil čahoun Lukáš Křížek, jenž z první trefil jen hru´d píseckého muže s maskou. Domácí hráč pak byl pacifikován hned dvojicí protihráčů.
     
    19:34
    Domácím ale přesilovka moc dlouho nevydržela. U levého mantinelu podrazil soupeře Ondřej Hlídek (HBR).
     
    19:16
    Máme zde první trest. Po buly se domácí hráč dostal na zadní mantinel, kde se držením provinil Tomáš Kozák (PIS).
     
    18:00
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši získávají na své hokejky větší klid a zaslouženě se posouvají do dvoubrankového vedení. Akce to byla velice pohledná. Z levého křídla přišla od Josefa Vlka přihrávka Jiřímu Duchoňovi, jenž si sjížděl k brance. Místo zakončení jen naznačil obránci a poslal parádní pas před kasu, který za přesouvajícího se Kekulu trkl TOMÁŠ KLAS! Asistence: Jiří Duchoň a Josef Vlk.
     
    14:59
    To je ale nápor! Jakub Volf nejprve na brankovišti neprostrčil puk pod betony roztaženého Víta Kekuly, ale obrana černé kolečko odpálila jen na modrou, odkud vystřelil jedovku Josef Frühauf. Kekula se ale stihl zvednout, přesunout a puk vykopnout!
     
    10:21
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočechům se podařilo otevřít skóre! Jak jsem domácí obranu chválil za pozornost a preciznost, tak nyní by si zasloužila pořádně zdrbat, protože nechala tři písecké hráče operovat na brankovišti bez ladu a skladu. Tomáš Klas vyjel zpoza brány a trefil puk do klečícího Víta Kekuly. Ten následně zasáhl i proti dorážce Josefa Vlka, ale kotouč vypadl přesně před JIŘÍHO DUCHONĚ, který tentokrát nenarval puk do boční sítě, ale pohodlně jej uklidil do prázdné! Asistence: Josef Vlk a Tomáš Klas.
     
    07:49
    Martin Polák se po pravém křídle prodral do šance. Sjel si za obranu a z pravého kruhu narval puk jen do Kadlecových betonů. Následně se procpal k dorážce, ale hostující gólman se stihl zkonsolidovat a poradil si s ní.
     
    05:39
    Jakoby má slova četl písecký trenér, který poslal na led útočně naladěnou formaci. Nebezpečně zblízka nahazoval před kasu René Skála, avšak touš jen proletěl Kekulovým hájemstvím. Ten měl štěstí, že jej netečoval Marek Polanský, který byl nakonec příčinou hvizdu rozhodčího, který foukl postavení útočícího hráče v brankovišti. Polanský při snaze tečovat totiž zasáhl gólmana.
     
    03:35
    Domácí obrana teď propadla a Jiří Duchoň se ocitl zcela sám před Kekulou. Na ose mu ještě v tandemu sjížděl spoluhráč. Duchoň se ale rozhodl pro sólo zakončení, které skončilo jen na boční síti!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Duchoň (Vlk, Klas), 18. Klas (Duchoň, Vlk), 31. Vlk (Ruda), 34. Vlk (Duchoň, Klas), 38. Volf (Koupal)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Semrád "C", Motl, Suchý, Vacek, Bancíř, Bušek – Jelínek, Hlídek "A", Polák, Hubert, Přibyl, Křížek, Kittler, Cejpek "A".
    Trenér: Richard Cachnín.

    IHC Králové Písek: Kadlec (Brož) – Koutenský, Stodolovský, Ruda, Frühauf, Vlk, Kajtman, Kozák, Turek – Koupal, Javůrek, Jiřinec, Polanský, Duchoň, Klas, Volf, Voves, Skála.
    Trenér: Radek Volf.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Michal Huryta, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri