Havlíčkův Brod – Písek 0:5 (kon.) | Třebíč – V.Popovice 6:1 (kon.) | Klatovy – Most 11:4 (kon.)
Ústí n/L – Letňany 7:2 (kon.) | Kobra – Hvězda Praha 4:3 (kon.) | Litoměřice – PZ Kladno 1:5 (kon.)
Havířov – Opava 7:2 (kon.) | Karlovy Vary B – Klášterec nO 4:2 (kon.) | HC Boskovice – Jindř. Hradec 2:7 (kon.)
Vsetín – Poruba 1:5 (kon.) | SK Karviná – Frýdek-M. 0:10 (kon.) | Chrudim – Kolín 3:1 (kon.)
Krkonoše – Tábor 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
0:5 (0:2, 0:3, 0:0)
IHC Králové Písek
Pátek 16.10.2015, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů • 6. kolo
Partner:
     
    Dámy a pánové, pro dnešek je to vše. Za přízeň Vám děkuje a u dalších onlajnů se těší na počtenou Richard Wagner! (18:56:34)
     
    Duel jest u konce. Písek se ve třetí třetině nedokázal prosadit, stejně tak jako domácí. Luboš Kadlec si tak připisuje do statistik čisté konto. Pro domácí je to první porážka v této sezoně.
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Těm se ale nedaří dostat do útočného pásma. Bruslaři dobře zavírají mantinely a drží modrou čáru.
     
    58:56
    Po vyhraném vhazování ještě domácí trochu pošetřili čas, ale po nepřesné střele jsou u puku zase Písečtí.
     
    58:45
    Znovu domácí gólman vyrazil střelu od modré do rohu. Pak Bruslaři předvedli tlak na mantinelu a Jan Jelínek vyvezl kotouč do útočného pásma, kde vystřelil z levého křídla a donutil Kadlece k zákroku.
     
    58:10
    Hned po buly přišla střela od modré, kterou Adam vyrazil do rohu. Bruslaři následně vyhodili kotouč až ke Kadlecovi.
     
    57:41
    Tomáš Cejpek (HBR) dostal trest na dvě plus dvě minuty za vysokou hůl.
     
    57:25
    Dominik Kittler se dostal před brankou ke kotouči a snažil se jej trknout do Kadlecova protipohybu. Tohle sice zvládl, ale nepovedlo se mu puk umístit mezi tři tyče.
     
    56:22
    Po krátkém intermezzu ve středním pásmu se domácím povedlo úspěšně ztratit puk. Písek le nevyužil rozhozené obrany a pouze poslal oblouček na zadní mantinel, kde jej sebral David Hubert.
     
    55:40
    Další icing hostů. Domácí se snaží o čestný úspěch. Marek Bancíř zkusil od modré vystřelit polovysokou střelu na teč, ale ta prošla až ke Kadlecovi, jenž ji vyrazil a následně byl zahrán onen zmíněný technický přestupek.
     
    54:48
    Havlíčkův Brod se dostal před hostující svatyni, kde však vinou nepřesné nahrávky přišel o kotouč a Písek následně zahrál na zakázané uvolnění.
     
    54:16
    Tak to je tlak! Jiří Adam se teď vytáhl, když po vyražené střele od modré doráželi z různých koutů brankoviště Martin Koupal a Josef Frühauf. Havlíčkobrodský muž s maskou však odolal a několika bravurními zákroky ukrotil písecké střelecké choutky!
     
    53:32
    Josef Vlk zpoza brány našel na pravém kruhu volného Jiřího Duchoně. Ten si sešteloval puk na střelu, ale z první našel jen hruď připraveného gólmana domácích.
     
    52:16
    Bruslaři sice vyvezli puk ke Kadlecovi, ale přišli o něj a na druhé straně se snažil procpat do zakončení Polanský, leč Marek Bancíř mu vystavil stopku, když mu vypíchl touš z hole.
     
    51:37
    Dlouhý nápor Jihočechů bude moci pokračovat. Bruslaři vyhazují na zakázané uvolnění. Hra se tedy vrací před maskovaného muže BK.
     
    51:00
    Písek teď vaří v útočném pásmu, ale této baště chyb koření v podobě přesnější střelby. Jiří Adam přesto musí být na pozoru.
     
    50:20
    Josef Vlk nechal při přejíždění modré puk za sebou do tandemu, ale kotouče se zmocnil Tomáš Cejpek, který pak na modré narazil na připraveného Josefa Frühaufa.
     
    49:18
    Leoš Javůrek se prokličkoval po ose kluziště až před mezi kruhy, odkud chtěl překvapit gólmana, ale jeho střela šla jen vedle Adamovy klece.
     
    48:22
    Dominik Suchý to zkusil od modré čáry, ale jeho zakončení postrádalo přesnost a skončilo jen v moci stojícího Luboše Kadlece, který se zákrok od zákroku přibližuje čistému kontu.
     
    48:05
    Hostující mužstvo je kompletní. Domácí jsou sice zaparkovaní před Kadlecovou klecí, ale přes dobře bránící hráče Písku se do zakončení nedostávají.
     
    47:45
    Znovu se písecký strážce tyčí ukázal v dobrém světle, když podržel ve své lapačce zakončení z levého křídla.
     
    47:14
    Luboš Kadlec poprvé v oslabení v permanenci, když podržel na hrudi střelu Marka Bancíře od modré čáry. Hostující gólman tak dal svým hráčům možnost vystřídání.
     
    46:49
    Nyní už domácí kombinují. Ale zatím bez úspěchu.
     
    46:00
    Písečtí hokejisté bleskově vyhazují po vyhraném buly kotouč až za Jiřího Adama.
     
    45:52
    Přesilovka pro domácí. Matěj Kajtman (PIS) obdržel dvouminutový trest za hákování.
     
    45:02
    Hraje se především ve středním pásmu a puk teď mění hokejky jako paní Bobošíková politické strany a kandidatury. Stejně jako na se nemůže nikde pořádně uchytit, ani puk se neodkáže na holi toho či onoho mužstva udržet po delší čas.
     
    44:01
    Před Jiřího Adama se procpal se sedmičkou hrající Jan Turek. Ten se šikovným naznačením rameny zbavil stínujícího beka, ale následně poslal puk jen doprostřed branky, kde stá pozorný Jiří Adam.
     
    43:14
    Domácí se teď natlačili před brankáře hostů. Luboš Kadlec byl pod slušnou sprškou střel. Ničeho se ale nezalekl, místo šamponu a houbičky použil lapačku a betony a stal se hrdinou okamžiku.
     
    42:04
    Slova Josefa Frühaufa jsou nepublikovatelná. Jeho "Do ..., lehká děva!" doprovodilo zmařenou tutovku, když se sám probil skrze tři hráče na ose kluziště, aby nakonec zakončil backhandem jen do hrudi připraveného Jiřího Adama!
     
    41:07
    Domácí gólman znovu v akci. Tentokrát podržel na hrudi kotouč po střele z levého kruhu. Písek opět začal třetinu aktivně a výborným bruslením.
     
    40:13
    David Ruda se na pravém kruhu probil do zakončení a Jiří Adam si připsal po jeho zakončení první zákrok, když podržel touš na hrudi.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Bruslaři mění do třetí třetiny gólmany. Do kasy nastupuje místo Víta Kekuly Jiří Adam!
     
    Máme za sebou i druhou třetinu. Písek dovršil bůra, když se nejprve dvakrát prosadil Josef Vlk a pak ještě zaznamenal gól jeho německý jmenovec, i když přepsaný foneticky.

    Třetí část začne cca v 18:27.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Vít Kekula si ještě připsal několik dobrých zákroků a po velkém náporu podržel kotouč pod lapačkou. Hned se na něj jako hejno vos sesypali písečtí hráči, kteří se pak pustili do křížku s hokejisty domácími. Sudí vše dokázali "roztrhat".
     
    38:39
    Lukáš Křížek nejprve mohl využít Kadlecovy rozhozenosti po nepřesné rozehrávce, ale byl načapán v ofsajdu. Nicméně výborně si počíhal na pohyb puku Tomáš Cejpek, který vypíchl bekovi touš a uháněl sám na Luboše Kadlece, kterého chtěl rozhýbat, ale nepovedlo se mu to a na protisměrnou kličku už nebyl čas. Písecký gólman si tak připsal výborný zákrok.
     
    37:37
    Písek právě vstřelil branku!
    Už jsem měl rozepsáno, že Písku se zatím tato přesilová hra příliš nevede, ale nakonec je z toho přeci jen gól s pořadovým číslem pět za zády Víta Kekuly. Sehrané to bylo výborně. Martin Koupal se po návratu z trestné lavice zapojil do hry a z pravého kruhu si sjel za branku, kde dostal puk od JOSEFA VOLFA. Koupal pak vybruslil před Kekulu, paralelně Volf na zadní tyči, a domácí brankář pak už jen ve slajdu sledoval, jak milimetrový křižný pas uklízí VOLF za jeho záda! Asistence: Martin Koupal.
     
    36:17
    Hraje se v podstatě hlavně před Vítem Kekulou. Ten ale zatím nepouští soupeřovy pokusy za svá záda. Pomáhá mu výrazně i obrana, jež vyhazuje touš za toušem.
     
    35:02
    Tak pro dnešek na ledě neuvidíme Davida Buška (HBR), který inkasuje pětiminutový trest a osobku do konce utkání. Domácí hráč se u mantinelu otočil a naštvaně trefil holí hostujícího hráče. Sudí se dlouho radili o cenách. Martin Koupal (PIS) pak dostává ještě dvě minuty za hrubost.
     
    34:39
    Domácí se protlačili do útočného pásma a snažili se o snížení. Bruslaři ale nakonec narazili, protože jejich střelu vyrazil Kadlec před sebe a následně schoval kotouč do lapačky.
     
    33:51
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla triviální chyba domácí obrany, která povolila Písku čtvrtý gól. No, povolila... spíše mu ho darovala. Tomáš Klas poslal puk před brankoviště, kde stál brodský obránce, který mohl udělat cokoliv. Udělal to nejhorší, když kotouč jen přistrčil proihráči. Klas pak našel Jiřího Duchoně, jenž vytáhl Kekulu ven z brány a pak ještě vše vyšperkoval pasem na vedle stojícího JOSEFA VLKA, který přišpendlil kotouč do horního růžku! Asistence: Jiří Duchoň a Tomáš Klas.
     
    32:57
    No a taky že jo! Luboš Kadlec musel dvakrát zasahovat. Nejprve proti střele z levého kruhu a následně poslal vyrážečkou puk nad po ráně od modré.
     
    31:55
    Domácí hráči se nedokázali zkonsolidovat na útočné modré čáře a přišli o kotouč. Následně ale přešli přes modrou a mohou tak útočit.
     
    30:55
    Písek právě vstřelil branku!
    Jak že zní to staré a lety prověřené sportovní pravidlo? Jo, už vím! Říká se nedáš – dostaneš. Tak teď už tušíte, jaké asi pravděpodobně byly okolnosti písecké třetí branky. Domácí nevyužili svůj tlak, který si vypracovali, a dali tak šanci hostům. Ti využili okénka v obraně. Respektive jej zužitkovalo duo David Ruda nahrávač a JOSEF VLK zakončovatel. Domácí gólman se sice snažil a hýbal tělem, co mohl, ale Vlka prostě nepřechytračil. Asistence: David Ruda.
     
    29:54
    Lukáš Křížek proti přesile tří hráčů udržel kotouč na své hokejce a díky tomu tak mohl založit útočný kolotoč, po němž vznikl závar před Lubošem Kadlecem, který skončil Hlídkovým zakončením, které ale těsně minulo levou tyč.
     
    29:06
    Lukáš Křížek klepl kotouč na levý kruh Janu Jelínkovi, který z první našel hruď připraveného gólmana Jihočechů. Hostům v posledních momentech dělá problémy pohlídat si levý mantinel.
     
    28:12
    Jakub Volf se proháčkoval jako pletací jehlice klubkem vlny až před maskovaného muže domácích. Tam ale nedokázal uplést svetru límeček a zakončil jen mimo.
     
    27:27
    Michal Přibyl se probil přes modrou čáru a naznačil protihráči pohyb doprava, zatímco kotouč švihl nalevo Martinu Polákovi, kteréhož zakončení z první si pohlídal na desítce Luboš Kadlec.
     
    25:55
    Tomáš Klas se na levém křídle opřel do kotouče, který poslal na kasu, kde však stihl zasáhnout připravený Kekula, jenž schoval kotouč na hrudi.
     
    25:31
    Bruslaři zatlačili a Ondřej Hlídek vyjel od zadního mantinelu na brankoviště, kde však nedokázal přehodit klečícího Luboše Kadlece.
     
    24:38
    Hraje se na obě strany celkem útočně a nechybí dramatické momenty. Oproti první třetině se začalo víc jiskřit. Doufejme, že se hráči hromadně nepoperou stejně jako v přípravném duelu.
     
    23:23
    Hosté ke konci oslabení vyhodili. Nyní se ale znovu chopili útočné taktovky domácí, ale úspěšnými dirigenty nebyli. Jejich tónům nehodlal naslouchat Luboš Kadlec, který zastavil Polákův průnik do hloubi brankoviště svým zákrokem hrudí!
     
    22:13
    David Bušek vystřelil od modré čáry. před Kadlecem stínil Dominik Kittler. Hostující gólman si přesto kotouč našel, ale nedokázal jej udržet ve výstroji. Bleskově však zareagoval obránce, jenž tou vyhodil.
     
    21:41
    Bruslaři jsou kompletní, avšak kotouč jest držen před maskovaným mužem Havlíčkova Brodu.
     
    21:06
    Deset vteřin se bude hrát čtyři na tři, pak asi dvacet vteřin ve čtyřech, až nakonec začne domácí přesilovka. Za podražení je vyloučen Martin Koupal.
     
    20:35
    Michal Semrád objel kasu a lehce nahodil puk do Kadlecových betonů. Písecký gólman toto nečekal a byl lehce zmatený, čehož využil čahoun Lukáš Křížek, jenž z první trefil jen hru´d píseckého muže s maskou. Domácí hráč pak byl pacifikován hned dvojicí protihráčů.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou úvodní dějství, které zcela po zásluze ovládli hostující hráči, kteří byli častěji na kotouči a také měli více střeleckých pokusů. Dva z nich nakonec skončily až za Kekulou.

    Druhá část začne cca v 17:42.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    Hned po buly se na modré opřel do kotouče Jan Turek, jehož rána skončila na betonech dobře povyjetého Víta Kekuly.
     
    19:34
    Domácím ale přesilovka moc dlouho nevydržela. U levého mantinelu podrazil soupeře Ondřej Hlídek (HBR).
     
    19:16
    Máme zde první trest. Po buly se domácí hráč dostal na zadní mantinel, kde se držením provinil Tomáš Kozák (PIS).
     
    18:55
    Bruslaři se zvedli a tlačí se do útoku. Dvakrát dokonce zahrozili a prozkoušeli Luboše Kadlece. Ten ale jednu střelu vykopl betonem a té druhé nastavil svou širokou rukavici.
     
    18:00
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši získávají na své hokejky větší klid a zaslouženě se posouvají do dvoubrankového vedení. Akce to byla velice pohledná. Z levého křídla přišla od Josefa Vlka přihrávka Jiřímu Duchoňovi, jenž si sjížděl k brance. Místo zakončení jen naznačil obránci a poslal parádní pas před kasu, který za přesouvajícího se Kekulu trkl TOMÁŠ KLAS! Asistence: Jiří Duchoň a Josef Vlk.
     
    17:18
    Na levém kruhu dostal dost prostoru s pukem Jiří Duchoň, jenž si udělal tři kroky blíže k brance, Vít Kekula proti němu vyjel a jeho zakončení schoval v náručí.
     
    16:39
    Jakub Jiřinec dvakrát v akci. Nejprve byla jeho nabídka před prázdnou sražena obráncem BK do rohu. Za malý moment poté to zkusil písecký forward střelou z kruhu, ale ta letěla jen nad.
     
    15:44
    Ani nevím, kdy naposledy jsem psal jméno Luboše Kadlece v souvislosti se zákrokem. Nyní si písecký strážce tyčí počíhal lapačkou na střelu z levého kruhu.
     
    15:32
    Domácí se osvobozují jen za cenu zakázaného uvolnění. Ještě předtím znovu přežili několik šancí hostů. Dvakrát to zajímavě zkoušel od modré Frühauf.
     
    14:59
    To je ale nápor! Jakub Volf nejprve na brankovišti neprostrčil puk pod betony roztaženého Víta Kekuly, ale obrana černé kolečko odpálila jen na modrou, odkud vystřelil jedovku Josef Frühauf. Kekula se ale stihl zvednout, přesunout a puk vykopnout!
     
    13:38
    A Jiří Duchoň navíc mohl připravit loženku pro spoluhráče, když zachytil sraženou střelu od modré. Z levého kruhu ale nenašel hlídkujícího spoluhráče, nýbrž hokejku obránce.
     
    12:48
    Havlíčkobrodští po několika ubráněných náznaků šancí sami rozjeli útočnou akci, na jejímž konci ale stál zadní mantinel, u kterého se touše chopili Písečtí.
     
    11:35
    Jihočeši jsou stále při chuti a znovu se derou před Víta Kekulu, jenž musí být neustále v pozoru, protože hosté mají poměrně zajímavý nápor.
     
    10:21
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočechům se podařilo otevřít skóre! Jak jsem domácí obranu chválil za pozornost a preciznost, tak nyní by si zasloužila pořádně zdrbat, protože nechala tři písecké hráče operovat na brankovišti bez ladu a skladu. Tomáš Klas vyjel zpoza brány a trefil puk do klečícího Víta Kekuly. Ten následně zasáhl i proti dorážce Josefa Vlka, ale kotouč vypadl přesně před JIŘÍHO DUCHONĚ, který tentokrát nenarval puk do boční sítě, ale pohodlně jej uklidil do prázdné! Asistence: Josef Vlk a Tomáš Klas.
     
    09:41
    Jiří Duchoň má snad na tu boční síťku zvláštní úchylku. Znovu sjížděl z podobné pozice a opět se mu otevírala možnost pro přihrávku do prázdné, ale on opět trefil jen onu výše zmíněnou část branky.
     
    08:49
    Písek je zase v útoku a snaží se otevřít gólový účet dnešního zápasu. Zatím tomu brání pozorná obrana a jistý Vít Kekula, jenž nyní chytil do lapačky střelu od modré.
     
    07:49
    Martin Polák se po pravém křídle prodral do šance. Sjel si za obranu a z pravého kruhu narval puk jen do Kadlecových betonů. Následně se procpal k dorážce, ale hostující gólman se stihl zkonsolidovat a poradil si s ní.
     
    06:45
    Hostující obrana teď moc práce nemá. Zato ta domácí má hodně na pilno. Jihočeši do svého soupeře buší, ale ten odolává a nepouští je do vážnějšího zkončení.
     
    05:39
    Jakoby má slova četl písecký trenér, který poslal na led útočně naladěnou formaci. Nebezpečně zblízka nahazoval před kasu René Skála, avšak touš jen proletěl Kekulovým hájemstvím. Ten měl štěstí, že jej netečoval Marek Polanský, který byl nakonec příčinou hvizdu rozhodčího, který foukl postavení útočícího hráče v brankovišti. Polanský při snaze tečovat totiž zasáhl gólmana.
     
    04:45
    Na obou stranách je vidět patřičná nervozita a snaha hrát hlavně ze zadních řad. Tímto je způsoben fakt, že se teď asi minutu hrálo výhradně ve středním pásmu.
     
    03:35
    Domácí obrana teď propadla a Jiří Duchoň se ocitl zcela sám před Kekulou. Na ose mu ještě v tandemu sjížděl spoluhráč. Duchoň se ale rozhodl pro sólo zakončení, které skončilo jen na boční síti!
     
    03:02
    Po vyhraném buly ve středním pásmu se po levém křídle prodral do útočné třetiny Lukáš Křížek, jehož nahození zastavil Kadlec lapačkou.
     
    02:51
    Po dlouhém dobývání útočného pásma se nakonec ocitl kotouč mimo hrací plochu. Písečtí se snažili sice působit aktivně, ale přes modrou ne a ne projít.
     
    01:58
    Tentokrát už David Hubert prověřil Kadlecovu pozornost, když zblízka trefil jeho betony. Na druhé straně pak nepřesně zakončoval Jakub Jiřinec.
     
    01:15
    Nyní se snažili o útočné vaření domácí, ale hostující muž s maskou mohl zůstat v klidu, anžto Tomáš Cejpek těsně nedosáhl na přihrávku.
     
    00:25
    Josef Vlk se probil skrze modrou čáru. V ten moment už za sebou měl sprint přes celé kluziště, což možná zapříčinilo jeho slabší zakončení, které v klidu vykopl Kekula betonem za bránu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Domácí i hosté jsou na ledě. Co nevidět budeme začínat!
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Semrád "C", Motl, Suchý, Vacek, Bancíř, Bušek – Jelínek, Hlídek "A", Polák, Hubert, Přibyl, Křížek, Kittler, Cejpek "A".
    Trenér: Richard Cachnín.

    IHC Písek: Kadlec (Brož) – Koutenský, Stodolovský, Ruda, Frühauf, Vlk, Kajtman, Kozák, Turek – Koupal, Javůrek, Jiřinec, Polanský, Duchoň, Klas, Volf, Voves, Skála.
    Trenér: Radek Volf.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Michal Huryta, Tomáš Krejčí.
     
    Krásný dobrý den z Kotliny!

    Venku leje jako z konve, a tak je potřeba zajít do nějakých krytých prostor. Praví fajnšmekři zalezou do Kotliny, havlíčkobrodského hokejového stánku a půjdou se pokochat zápasem mezi doma suverénními Bruslaři a na vrcholku tabulky se pohybujícím Pískem. Pokud jste se nestihli schovat či radši ani nevylezli z domu, pak si můžete tento jistě napínavý souboj zhlédnout formou tradičního onlajn přenosu!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Duchoň (Vlk, Klas), 18. Klas (Duchoň, Vlk), 31. Vlk (Ruda), 34. Vlk (Duchoň, Klas), 38. Volf (Koupal)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Semrád "C", Motl, Suchý, Vacek, Bancíř, Bušek – Jelínek, Hlídek "A", Polák, Hubert, Přibyl, Křížek, Kittler, Cejpek "A".
    Trenér: Richard Cachnín.

    IHC Králové Písek: Kadlec (Brož) – Koutenský, Stodolovský, Ruda, Frühauf, Vlk, Kajtman, Kozák, Turek – Koupal, Javůrek, Jiřinec, Polanský, Duchoň, Klas, Volf, Voves, Skála.
    Trenér: Radek Volf.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Michal Huryta, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri