Kladno – Slavia 3:4 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Rytíři Kladno
3:4 (0:1, 1:1, 2:2)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 22.10.2015, 17:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen jdou hosté ještě jednou do vedení! Josef Saňa si puk převezl po modré čáře na levou stranu a vypálil tvrdě k bližší tyči. Stahl ještě dokázal vykopnout betonem, ale DENIS HELDÁK už byl nekompromisní. Asistence: Josef Saňa a Filip Ječný.
     
    58:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí svůj tlak přeci jen využívají a srovnávají! Bláha se prosmýkl do úniku, ale Frodl ještě stihl před jeho zakončením scvaknout betony. Puk se ale následně odrazil před brankoviště, kde byl důrazný PETR KŘEPELKA, který už dorazil do odkryté sítě! Asistence: Štěpán Bláha.
     
    46:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A už je to jen o branku! JAKUB HAJNÝ ukázal, že má dnes nabito ostrými, když před mu před brankou přiklepl puk na levou stranu Křepelka a Hajný dokázal propálit puk za Frodlova záda! To je už druhá branka v utkání pro kladenského útočníka! Asistence: Petr Křepelka.
     
    43:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek! Brankáře Stahla dokázal z pravé strany překonat PETR TEJRAL. Asistence: Josef Saňa.
     
    36:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se vracejí do vedení! Obrana Kladna nechala před Stahlem úplně volného VIKTORA NESTRAŠILA a ten už dokázal protečovat nahozený puk přes natažený Stahlův beton do brány! Asistence: Filip Zderadička a Denis Heldák.
     
    30:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno! Křepelka přihrával puk z rohu kluziště do předbrankového prostoru a tam se kotouče ujal JAKUB HAJNÝ, který bekhendovým blafákem uklidil puk za brankáře Frodla! Asistence: Petr Křepelka a Petr Patyk.
     
    06:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    A hosté početní výhodu využívají a jdou do vedení! Filip Zderadička vypálil od modré čáry a přesně v tu chvíli přejel před Stahlem jeden z útočících hráčů. Domácí gólman měl úplně zakrytý výhled a letící puk dokázal přímo do rohu jeho branky usměrnit lehkou tečí DENIS HELDÁK. Asistence: Filip Zderadička a Josef Saňa.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 31. Hajný (Křepelka, Patyk), 47. Hajný (Křepelka), 59. Křepelka (Bláha) – 7. Heldák (Zderadička, Saňa), 37. Nestrašil (Zderadička, Heldák), 44. Tejral (Saňa), 60. Heldák (Saňa, Ječný)


    Rytíři Kladno: Stahl (Jiroušek) – Havelka, Malý, Potěchin, Bunda "A", Matula "C", Zelingr – Piovarči, Křepelka "A", Patyk, Bláha, Čermák, Borkovec, Hajný, Havlůj, Keszi, Kaprál, Miura, Kružík. Trenér: Petr Tatíček.
    HC Slavia Praha: Frodl (Dubský) – Valík, Drahorád, Zderadička "A", Adam, Saňa "A", Straka – Poruba, Nestrašil "C", Heldák, Ječný, Zídek, Vyskočil, Tejral, Josefus, Suda, Sládek, Mareček, Furch. Trenér: Petr Novák.

    Rozhodčí: Krob – Folk, Ševic
    bahis siteleri