Qäbälä – Dortmund 1:3 (kon.) | Lazio – Rosenborg 3:1 (kon.) | Dněpropetrovsk – Saint-Étienne 0:1 (kon.)
Lok. Moskva – Besiktas 1:1 (kon.) | Sporting – Skënderbeu 5:1 (kon.) | Basilej – Belenenses 1:2 (kon.)
Fiorentina – Lech Poznaň 1:2 (kon.) | Monaco – Karabach 1:0 (kon.) | Anderlecht – Tottenham 2:1 (kon.)
Schalke – Sparta 2:2 (kon.) | APOEL – Asteras 2:1 (kon.) | Alkmaar – Augsburg 0:1 (kon.)
Partizan Bělehrad – Ath. Bilbao 0:2 (kon.) | Molde – Celtic 3:1 (kon.) | Fenerbahce – Ajax 1:0 (kon.)
Liverpool – Kazaň 1:1 (kon.) | Bordeaux – Sion 0:1 (kon.) | PAOK – FK Krasnodar 0:0 (kon.)
Legia – Club Bruggy 1:1 (kon.) | Midtjylland – Neapol 1:4 (kon.) | Villarreal – Dinamo Minsk 4:0 (kon.)
Rapid – Plzeň 3:2 (kon.) | Braga – Marseille 3:2 (kon.) | Liberec – Groningen 1:1 (kon.)
konec
FC Dněpr Dněpropetrovsk
0:1 (0:1)
AS Saint-Étienne
Čtvrtek 22.10.2015, 19:00 • Dnipro Arena, Dněpropetrovsk • Evropská liga • Skupina G
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Žlutou kartu ještě v samotném závěru dostává francouzský brankář Ruffier, který rozhodně nespěchal s rozehrávkou!
     
    90+2
    Rotaň poslal do vápna velmi povedený centr, který na přední tyči nechtěně prodloužil hostující stoper Florentin Pogba. Jeho hlavička skončila na břevně! Následně již obrana Saint-Étienne situaci zvládla!
     
    87
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Kévin Monnet-Paquet, přichází Pierre-Yves Polomat.
    86. Florentin Pogba jistě pořádně vylekal fanoušky Saint-Étienne
     
    86
    Ivan Tomečak si udělal prostor na pravé straně, a skvělým centrem našel ve vápně Jevhena Selezňova. Ukrajinský útočník se chytře obtočil kolem Diomandého, a spadl na zem! Tento pokus mu však rozhodně nevyšel, a penalta z toho nebude!
     
    83
    V pořadí třetí žlutou kartu dnešního utkání udělil hlavní rozhodčí střídajícímu Diomandému, který se prezentoval nedovoleným zákrokem v souboji s Bezusem, který se pokoušel naběhnout na přihrávku od Tomečaka.
     
    83
    Domácí chybovali ve středu hřiště, a k míči se dostal střídající Bahebeck. Francouzský středopolař pěknou přihrávkou našel ve středu hřiště Pajota, který však svou přízemní střelou Bojka nepřekvapil!
     
    81
    Kouč Christophe Galtier si zjevně schoval všechna střídání do poslední desetiminutovky. Ze hřiště odchází střelec zatím jediné branky, Romain Hamouma, kterého na hřišti na poslední minuty nahrazuje Bahebeck.
     
    80
    Své první střídání v tomto utkání provádí i hostující Saint-Étienne. Ze hřiště odchází Valentine Eysseric, který byl pro svůj tým velmi důležitý! Na jeho místo přichází Diomandé!
     
    77
    Jak jsem již avizoval, Matheus bohužel v dnešním utkání nemůže pokračovat, a musí být vystřídán. Na jeho místo příchází na posledních patnáct minut další Brazilec Pico Anderson.
    67. Povedená standardní situace Eysserica
     
    67
    Následně se postavil k rozehrávce standardní situace Valentin Eysseric, který to trefil skvěle, nicméně brankář Denis Bojko předvedl ještě lepší zákrok!
     
    66
    Před vápnem Dněpru se prezentoval ostrým nedovoleným zákrokem brazilský stoper Douglas, který poslal k zemi Romaina Hamouma. Následovala zaslouženě žlutá karta!
    61. Velká šance Rotana!
     
    61
    Velká šance domácího celku! Po pravé straně prošel chorvatský obránce, který skvěle načasovanou přihrávkou našel ve vápně volného Rotana. Přízemní střelu ukrajinského záložníka však dokázal lapit Ruffier!
     
    59
    Domácí kouč Myron Markevyč reaguje na nepříznivý stav již druhým střídáním v tomto zápase! Ze hřiště odchází Valerij Fedorčuk, který nepodal špatný výkon. Na jeho místo přichází Bezus!
     
    46
    Střídání v týmu FC Dněpr Dněpropetrovsk: ze hřiště odchází Arťom Fedeckij, přichází Bruno Gama.
    44. Romain HAMOUMA - 0:1
     
    44
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Francouzský celek jde v závěru poločasu do vedení! Před vápnem nejdříve vyhrál hlavičkový souboj Perrin, který dostal míč do vápna, kde se nacházel Roux. Francouzský útočník však nepřesně vystřelil. Po jeho pokusu se však míč dostal do levé části vápna, kde se nacházel ROMAIN HAMOUNA, ten udělal kličku do středu, a jeho střela mířila přesně k tyči!
     
    38
    Tak teď jsem to zakřikl! Dněpr propadl ve středu hřiště, a do úniku po pravé straně se dostal Nolan Roux. Bývalý útočník Lille však nešel do zakončení, nýbrž nahrával. Skvěle však přihrávku zablokoval brankář Bojko!
    25. Nebezpeční nákop Pogby
     
    25
    Saint-Étienne následně vhazovalo z levé strany, nicméně jejich kombinace ve středu hřiště narušilo dobré napadání domácích hráčů. Následně však stoper Pogba poslal dobrý centr před vápno, na který si nabíhal Monnet-Paquet. Před ním však míč sebral Bojko!
     
    21
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává Ruslan Rotaň, který ve středu hřiště tvrdě dohrál Nolana Rouxe. Následně absolvoval tvrdý zákrok Vincent Pajot, který zajel pod nohy Fedorčuka. Francouzský záložník si navíc ublížil, a musí být ošetřen.
     
    5
    Rozehrávky prvního rohového kopu francouzského celku se ujal Eysseric, jehož centr však zablokoval Ruslan Rotaň. Následně se mohl do samostatného úniku domácí Selezňov, kterému byl však odmáván ofsajd. Dle opakovaných záběrů se však jednalo o velmi těsnou situaci!

    Jan Havlovic

    Branky: 44. Hamouma (Roux)

    Karty:   21. Rotaň (DNP), 66. Douglas (DNP) – 83. Diomandé (SET), 90+3. Ruffier (SET)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:16.
    FC Dněpr Dněpropetrovsk: Bojko – Tomečak, Douglas, Gueye, Fedeckij (46. Gama) – Edmar, Rotaň, Fedorčuk (59. Bezus), Matos – Matheus (77. Anderson Pico), Selezňov.
    Náhradníci: Laštůvka – J. J. Ruiz, Bezus, Čeberjačko, Čihrinskij, Gama, Anderson Pico.

    AS Saint-Étienne: Ruffier – F. Clerc, Perrin, F. Pogba, Assou-Ekotto – Hamouma (81. Bahebeck), Pajot, Lemoine, Eysseric (80. Diomandé) – Monnet-Paquet (87. Polomat), Roux.
    Náhradníci: Moulin – Polomat, Bahebeck, Maupay, Brison, Diomandé, Pinheiro.

    Rozhodčí: Alon Yefet – Krasikow, Davidy (vš. Izrael)
    bahis siteleri