Mountfield HK – Zlín 5:6 (po pr.) | Chomutov – K. Vary 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:1 (kon.)
Sparta – Kometa Brno 3:2 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 0:3 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 1:2 (po pr.)
Pardubice – Olomouc 0:1 (po pr.) | Liberec – Třinec 2:3 (kon.)
konec
HC Litvínov
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
HC Plzeň 1929
Sobota 24.10.2015, 16:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Na zimním stadionu Ivana Hlinky se v tomto utkání představí pro domácí velmi zajímavý soupeř – HC Plzeň 1929. I přes to, že jde o souboj šestého a sedmnáctého celku tabulky, utkání má předpoklady, že půjde o napínavé utkání. Litvínovští v poslední době předvádí konstantní výkon. Severočeši získali z posledních možných osmnácti hned čtrnáct bodů! Podaří se jim nějaké další body urvat i v tomto utkání? Nechme se překvapit.
     
    Neproduktivnějším hráčem Indiánů je se čtrnácti (10+4) body Václav Krliš. Naopak ofenzívu domácího celku táhne jeden z nejzkušenějších – Jaroslav Šimeček, který má na svém účtě patnáct (6+9) kanadských bodů. Uvidíme, kterému lídrovi svého týmu se utkání povede lépe.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Moravec, Franc, Šesták, Březák, Brejžek, Brzek, Vostárek – Havelka, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Najman, Šimeček.

    HC Plzeň 1929: Kuchař (Štekr) – Polívka, Kaňák, Walter, Andrlík, Pokorný – Petráš, Beneš, Švarc, Vlček, Vavřička, Krystl, Rajal, Krliš, Hajšman, Kokoška, Vracovský, Stráský, Suchý.

    Rozhodčí: Würtherle – Špůr, Beránek.
     
    Z dnešního utkání vám budeme přinášet pouze informace o všech důležitých událostech, které se odehrají.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    03:06
    Fantastický zákrok Patrika Spěšného! Vavřička a Suchý se vydali do přečíslení dva na jednoho, které bylo zakončeno ranou druhé jmenovaného. Na tu si parádně počkal domácí gólman, který ji pěkně chytl lapačkou a vysloužil si aplaus domácího publika.
     
    05:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    No, ale i tak se Plzeň dostává do vedení! Do zakončení z dobré pozice se dostal MILAN ŠVARC, který přesnou ranou pod lapačku Spěšného poprvé v utkání skóruje. Asistence: Filip Kokoška, Šimon Petráš.
     
    07:16
    Josef Stříbrný pláchl hostující obraně a jel do přečíslení dva na jednoho s Martinem Havelkou. Stříbrný vše vyřešil žabkou na hůl Havelky, kterému ale ještě před zakončením stihl upálit kotouč z čepele Lukáš Kaňák. Dobrý zákrok hostujícího obránce!
     
    13:29
    Uvidíme první přesilovou hru dnešního utkání, kterou si zahrají hráči Plzně! Václav Krliš se už už chystal zakončit, jenže v tom přišel "háček" domácího Martina France, který si za toto provinění odpyká dvě minuty na trestné lavici.
     
    15:16
    Po vhazování v obranném pásmu Plzně se bude opět vylučovat. Jaroslav Šimeček vyhrál vhazování dopředu, v tom mu ale nohy hokejkou podtrhl Jakub Vavřička, za což si také odpyká dvě minuty na lavici hanby.
     
    15:29
    Martin Franc se může s čistým svědomí vrátit na led a ihned se zapojit do přesilové hry svého týmu, které bude trvat skoro minutu a půl. Uvidíme, zdali si domácí hráči poradí s početní výhodou lépe než Indiáni.
     
    17:16
    Ne, tak ani mladí Severočeši se nedokázali prosadit v přesilové hře a Jakub Vavřička se také může po dvou minutách vrátit na ledovou plochu. Do konce první třetiny zbývají necelé tři minuty.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    24:34
    Další výborný zákrok domácího brankáře! Po mantinelu ujel Stráský a ze strany jel sám na Spěšného. Svou akci vyřešil ranou na delší tyč, tam ovšem zase byla lapačka gólmana, kterému již poněkolikáté patří potlesk z tribun.
     
    28:08
    Zbytečný faul jednoho z nejzkušenějších hráčů Plzně a domácí si zahrají přesilovou hru. Tomáš Andrlík v obranném pásmu svého týmu bez puku sekl některého z hráčů domácích, za což si vysloužil dvě minuty na trestné lavici.
     
    29:54
    Trojice domácích hráčů, konkrétně Reichel, Stříbrný a Havelka, se v brankovišti snažili dotlačit kotouč za brankovou čáru. Nevíme, zdali se jim to povedlo, ale podle hráčů na domácí střídačce zřejmě jo. Stejný názor ovšem nesdílí sudí dnešního utkání, a tak se stále pokračuje za jednobrankového vedení pro Plzeň.
     
    30:08
    Domácí přesilovka končí. Severočeši ji nesehráli vůbec špatně, jenže branka z toho ani po velkých šancích není, a tak se Tomáš Andrlík vrací po celých dvou minutách na ledové kluziště.
     
    34:51
    Domácí budou mít další velkou možnost poprvé v utkání skórovat, jelikož k mání mají další přesilovou hru. Jakub Pokorný si v obranném pásmu nevěděl rady s Jaroslavem Šimečkem, a tak ho fauloval. Hostující hráč odjíždí směr trestná lavice za držení protihráče.
     
    36:51
    Tak tato další přesilovka domácích nebyla příliš povedená, když si v ní nevytvořili ani jednu kloudnější šanci. Jakub Pokorný se vrací na led.
     
    37:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Smolný gól pro domácí výběr. První ránu Šimona Petráš dokázal Spěšný ještě vyrazit, jenže smolně přímo na hůl MARTINA BENEŠE, kterému stačilo pouze trefit poloodkyrtou bránu. Asistence: Šimon Petráš, Milan Švarc.
     
    39:25
    Jaroslav Šimeček na polovině hřiště chytře nadzvedl hůl poslednímu obránci Plzně a jel sám na Kuchaře. Svůj samostatný únik zakončil svižnou ranou tahákem, jenže bohužel pro domácí netrefil vůbec bránu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:46
    Na ledě se začínají objevovat emoce. Po jednom z ostřejších soubojů si zahrají hosté přesilovou hru. Dvě minuty na trestné lavici si odsedí Martin Havelka, který se podle názorů hlavního rozhodčího provinil sekáním.
     
    43:56
    Martin Havelka se ihned po skončení trestu zapojil do útočné akce svého týmu. Stříbrný si jako první dojel pro vyhozený kotouč v rohu hřiště a servíroval ho před bránu. Tam stál zmiňovaný Havelka spolu s Bárdošem, jenže ani jeden z nich neodkázal dostat kotouč za záda Kuchaře.
     
    47:27
    Jindřich Sklenička nejprve pokazil rozehrávku svého týmu a následně se i dopustil faulu. Hráč Litvínova odjíždí na trestnou lavici za podražení.
     
    48:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň jde do trháku, teď už to budou mít domácí hodně těžké. TOMÁŠ ANDRLÍK projel středním pásmem jako nůž máslem, následně i nikým nebráněný vystřelil a jeho rána i s trochou štěstí skončila v síti. Bez asistence.
     
    57:32
    Další pěkná akce druhé lajny domácího týmu. Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu posílal Stříbrný kotouč před bránu na Reichla, kterému ve skórování zabránila mrštná lapačka Ondřeje Kuchaře!
     
    Konec zápasu. (17:53:32)

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 6. Švarc (Kokoška, Petráš), 38. Beneš (Petráš, Švarc), 49. Andrlík


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Moravec, Franc, Šesták, Březák, Brejžek, Brzek, Vostárek – Havelka, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Najman, Šimeček.
    HC Plzeň 1929: Kuchař (Štekr) – Polívka, Kaňák, Walter, Andrlík, Pokorný – Petráš, Beneš, Švarc, Vlček, Vavřička, Krystl, Rajal, Krliš, Hajšman, Kokoška, Vracovský, Stráský, Suchý.

    Rozhodčí: Würtherle – Špůr, Beránek.
    bahis siteleri