Mountfield HK – Zlín 5:6 (po pr.) | Chomutov – K. Vary 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:1 (kon.)
Sparta – Kometa Brno 3:2 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 0:3 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 1:2 (po pr.)
Pardubice – Olomouc 0:1 (po pr.) | Liberec – Třinec 2:3 (kon.)
konec
HC Litvínov
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
HC Plzeň 1929
Sobota 24.10.2015, 16:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:27
    Jindřich Sklenička nejprve pokazil rozehrávku svého týmu a následně se i dopustil faulu. Hráč Litvínova odjíždí na trestnou lavici za podražení.
     
    41:46
    Na ledě se začínají objevovat emoce. Po jednom z ostřejších soubojů si zahrají hosté přesilovou hru. Dvě minuty na trestné lavici si odsedí Martin Havelka, který se podle názorů hlavního rozhodčího provinil sekáním.
     
    34:51
    Domácí budou mít další velkou možnost poprvé v utkání skórovat, jelikož k mání mají další přesilovou hru. Jakub Pokorný si v obranném pásmu nevěděl rady s Jaroslavem Šimečkem, a tak ho fauloval. Hostující hráč odjíždí směr trestná lavice za držení protihráče.
     
    28:08
    Zbytečný faul jednoho z nejzkušenějších hráčů Plzně a domácí si zahrají přesilovou hru. Tomáš Andrlík v obranném pásmu svého týmu bez puku sekl některého z hráčů domácích, za což si vysloužil dvě minuty na trestné lavici.
     
    15:16
    Po vhazování v obranném pásmu Plzně se bude opět vylučovat. Jaroslav Šimeček vyhrál vhazování dopředu, v tom mu ale nohy hokejkou podtrhl Jakub Vavřička, za což si také odpyká dvě minuty na lavici hanby.
     
    13:29
    Uvidíme první přesilovou hru dnešního utkání, kterou si zahrají hráči Plzně! Václav Krliš se už už chystal zakončit, jenže v tom přišel "háček" domácího Martina France, který si za toto provinění odpyká dvě minuty na trestné lavici.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 6. Švarc (Kokoška, Petráš), 38. Beneš (Petráš, Švarc), 49. Andrlík


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Moravec, Franc, Šesták, Březák, Brejžek, Brzek, Vostárek – Havelka, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Najman, Šimeček.
    HC Plzeň 1929: Kuchař (Štekr) – Polívka, Kaňák, Walter, Andrlík, Pokorný – Petráš, Beneš, Švarc, Vlček, Vavřička, Krystl, Rajal, Krliš, Hajšman, Kokoška, Vracovský, Stráský, Suchý.

    Rozhodčí: Würtherle – Špůr, Beránek.
    bahis siteleri