Řisuty – Klatovy 2:1 (kon.) | Nymburk – Pelhřimov 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Kolín 4:5 (5:6 po s.n.)
Břeclav – Nový Jičín 3:2 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 10:2 (kon.) | Frýdek-M. – Mor. Budějovice 5:2 (kon.)
Poruba 2011 – Opava 3:2 (2:1 po s.n.) | SK Karviná – SHK Hodonín 3:7 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 2:4 (kon.)
Bílina – Jindř. Hradec 4:3 (kon.) | Žďár n/S – Sokolov 9:2 (kon.) | Trutnov – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
Děčín – Písek 9:5 (kon.) | Tábor – Klášterec nO 8:1 (kon.) | Kobra – Jablonec n/N 4:2 (kon.)
konec
HC Děčín
9:5 (2:1, 3:2, 4:2)
IHC Králové Písek
Sobota 24.10.2015, 18:002. liga skupina Západ • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:39
    Do bitky se dostal o dvě hlavy vyšší Urbanec se Zikou. Děčínský útočník ho posílá k zemi a v tomto souboji vítězí. Oba kohouti už ale míří na trestnou lavici a dostávají dvě minuty za hrubost.
     
    57:07
    Volráb inkasuje dvě minuty za držení a hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    56:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    Radomír Vaněk předložil přesnou přihrávku ONDŘEJI CHLÁDKOVI, který poté jel úplně sám na hostující branku a bekhendovou střelou znovu nedává Pancovi vůbec žádnou šanci. Asistence: Radomír Vaněk.
     
    54:51
    Vyloučení na obou stranách. Kuchynka dvě minuty za hrubost, to samé také Vlček na opačné straně. Uvidíme znovu hru ve čtyřech.
     
    53:17
    Domácí hokejisté jsou stále hladoví a prahnou po dalším gólu. Nyní znovu obléhají hostující branku, kde minul odkrytou klec Oliverius!
     
    52:36
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže teď byl už na střelu TOMÁŠE FAIGLA krátký. Ten si najel opět do jeho těsné blízkosti, kde dostal přesný pas od Chládka a tentokrát už Pancovi nedává vůbec žádnou šanci. Hosté tak rázem prohrávají o tři branky. Asistence: Ondřej Chládek.
     
    47:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    S brankami se doslova roztrhl pytel. Znovu se do velké šance dostali domácí Medvědi a LUKÁŠ ZIKA skóruje poprvé od svého návratu do děčínské sestavy. Svou střelou nedal šanci nové akvizici v brance Písku Pancovi. Asistence: Radomír Vaněk, Tomáš Faigl.
     
    46:36
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté si berou své vedení bleskurychle zpět. ŠTĚPÁN KUCHYNKA okamžitě po vhazování posílá puk znovu za záda Pipeka a Medvědi znovu vedou. Asistence: Ondřej Chládek.
     
    46:02
    Písek právě vstřelil branku!
    LADISLAV MAREK dává další branku v přesilové hře a je vyrovnáno. Asistence: Jan Sýbek.
     
    45:50
    Písek právě vstřelil branku!
    Také hosté dokázali využít svou početní výhodu takřka ihned, když puk za záda Lavingera z prostoru mezi kruhy poslal JOSEF URBANEC. Asistence: Pavel Procházka, Jan Sýbek.
     
    45:15
    Molnár inkasuje 2+2 minuty za vysokou hůl. Hosté mají šanci snížit na rozdíl jediné branky v přesilové hře, která může trvat čtyři minuty.
     
    38:29
    Děčín právě vstřelil branku!
    Další útočná akce končí vstřelenou brankou Medvědů. Lukáš Zika našel volného MICHALA OLIVERIUSE, který nekompromisní střelou posílá puk do hostující svatyně. Poprvé se domácí dostávají do dvoubrankového náskoku. Asistence: Lukáš Zika, Tomáš Faigl.
     
    37:33
    Děčín právě vstřelil branku!
    To ale neplatilo v této chvíli. Medvědi se natlačili do útočného pásma a na ONDŘEJE HŘÍBALA zamířila přihrávka na vrchol pravého kruhu. Děčínský obránce pak okamžitě vystřelil a svou střelou strhává vedení znovu na stranu Medvědů. Asistence: Štěpán Kuchynka, Jan Kment.
     
    36:11
    Jenže do šance se ve vlastním oslabení dostal Faigl. Novák musel zatáhnout za záchrannou brzdu a dostává dvě minuty za podražení. Uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    35:55
    Chládek zahákoval soupeře a nyní nabízí přesilovou hru hostům.
     
    33:04
    Procházka musí znovu na trestnou lavici za podražení a zbytečně tak opět oslabuje své spoluhráče. Je tu početní výhoda pro Děčín.
     
    31:03
    Po střele Vaňka od modré čáry vytasil parádní zákrok Pipek, za který sklidil také potlesk děčínského publika.
     
    30:12
    Faigl se dostal do další šance, když si nabruslil až před branku Písku. Tam byl ale sražen k zemi a dvě minuty za hákování dostává Procházka.
     
    28:30
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je tu další velmi rychle využitá početní výhoda. Domácí hokejisté se dostali do přečíslení a před brankou byl úplně volný TOMÁŠ FAIGL, který dokázal puk protlačit do hostující svatyně. Je tu tedy další vyrovnání. Asistence: Jan Kaltenböck.
     
    28:08
    Na dvě vteřiny se síly na ledě srovnají. Dvě minuty dostává Vlček za podražení a už sedí na trestné lavici.
     
    26:10
    A může být pro Medvědy ještě hůře. Volráb dostává dvě minuty za podražení a hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    22:58
    Písek právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování se hosté dostali do dalšího úniku, který znamená otočení skóre na stranu hostí. JOSEF URBANEC dokázal využít přihrávku, kterou mu předložil Sýbek a Lavinger tak musí lovit puk ze své sítě dnes již potřetí. Asistence: Jan Sýbek.
     
    22:29
    Písek právě vstřelil branku!
    Svou útočnou aktivitu ze začátku druhé třetiny dokázali hosté stoprocentně využít. V prostoru mezi kruhy se k prudké střele napřáhl JOSEF SLAVÍK a nekompromisní střelou nedává Lavingerovi vůbec žádnou šanci. Je znovu vyrovnáno. Asistence: Jiří Ferebauer.
     
    20:20
    Hosté doslova vlétli do druhé třetiny a před Lavingerem nebezpečně dorážel střelu svého spoluhráče Vlček. Domácí brankář svým zákrokem podržel těsné vedení Děčína.
     
    15:46
    Přesilovku si zahrají hosté. Na trestnou lavici odchází domácí Klement, jenž inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    13:40
    Volráb před brankou Písku dorážel střelu Fojta, ale Pipek luxusním zákrokem drží svůj tým!
     
    12:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi strhávají vedení na svou vlastní stranu. Obránce JAN KALTENBÖCK si převzal kotouč, nabruslil do prostoru pravého kruhu, odkud vyslal prudkou střelu a v brance hostí tak vymetl všechny pavučiny. Pipek s jeho projektilem nemohl vůbec nic dělat. Asistence: Michal Oliverius, Lukáš Zika.
     
    08:40
    Děčín právě vstřelil branku!
    Početní výhoda ze strany Medvědů je bleskově využita. Puk po střele Filipovského se ocitl v brankovišti a odtud ho nadvakrát dokázal poslat do odkryté hostující branky RADEK FOJT. Máme tedy vyrovnáno a hra začíná znovu od začátku. Asistence: Jan Filipovský, Daniel Volráb.
     
    07:57
    Jirků u mantinelu zastavil najíždějícího Faigla a rozhodčí znovu vylučuje. Dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    05:37
    Procházka nedovoleně zastavil pronikajícího děčínského útočníka a nyní už sedí na trestné lavici.
     
    05:10
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Po krátkém pobytu v pásmu Děčína dostal přihrávku na svoji hůl JAN SÝBEK, který svou přízemní střelou dokázal prostřelit Lavingera. Svou aktivitu tak hosté korunují první brankou a otevírají tak skóre dnešního utkání. Asistence: Josef Slavík.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Fojt (Filipovský, Volráb), 13. Kaltenböck (Oliverius, Zika), 29. Faigl (Kaltenböck), 38. Hříbal (Kuchynka, Kment), 39. Oliverius (Zika, Faigl), 47. Kuchynka (Chládek), 48. Zika (Vaněk, Faigl), 53. Faigl (Chládek), 56. Chládek (Vaněk) – 6. Sýbek (Slavík), 23. Slavík (Ferebauer), 23. Urbanec (Sýbek), 46. Urbanec (Procházka, Sýbek), 47. Marek (Sýbek)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Filipovský, Hříbal, Vaněk, Kaltenböck, Klement, Vegner, Molnár, Zdvořáček – Chládek, Faigl, Oliverius – Kuchynka, Zika, Volráb – Fojt, Drnec, Kment
    IHC Králové Písek: Pipek (Panec) – Procházka, Jirků, Hřebíček, Škopek, Hanus, Pavlíček, Koutenský – Sýbek, Vlček, Urbanec – Marek, Novák, Ciboch – Ferebauer, Růžička, Slavík – Volf, Suchan

    Rozhodčí: Hlinka – Mašek, Ševic
    bahis siteleri