Havířov – Přerov 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 4:3 (kon.)
Ústí n/L – Chomutov 0:3 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 3:0 (kon.) | PZ Kladno – K. Vary 0:4 (kon.)
konec
PZ Kladno
0:4 (0:1, 0:0, 0:3)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 25.10.2015, 13:30 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    58:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Přesně dvě minuty před koncem třetí části si Karlovy Vary berou třígólový náskok využitou početní výhodou. Puk putoval z hole Proška do předbrankového prostoru, kde číhal FILIP BERNÁTH. Ten si udělal rychlou forhendovou kličku, čímž položil Altrichtera, poté zavěsil puk přímo pod břevno. Asistence: Radek Prošek.
     
    55:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    I poslední jiskřička naděje na body u Pézetky pohasla. Bernáth čistým zákrokem vybojoval puk, jehož se ujmul Šťastný. Ten přihrál za branku na DAVIDA NOVOTNÉHO, který dokázal zasunout puk do domácí klece. Asitence: Patrik Šťastný, Filip Bernáth.
     
    42:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí přes svoji aktivitu na začátku třetí třetiny inkasují. Doubek předal puk FILIPU BERNÁTHOVI, který se nemýlil a čistě prostřelil domácího gólmana. Asistence: Maritn Doubek.
     
    00:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    To je velmi smolný začátek pro domácí tým. Ihned po ubráněné kladenské akci se hosté vrhli do útoku a hned je z toho úvodní branka. Prošek našel u pravého mantinelu OTAKARA ŠIKA, jehož střela překvapila kladenského brankáře. Asistence: Radek Prošek.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 1. Šik (Prošek), 43. Bernáth (Doubek), 56. Novotný (Šťastný, Bernáth), 58. Bernáth (Prošek)


    PZ Kladno: Altrichter (L. Novotný) – Vokurka, Volráb, Teinitzer, Beneš, Šmatlák, Pelant – Neiss, Šimáček, Runza, Ploch, Pokorný, Routa, Čermák, Jelínek, Miška, Hašek, Rendla
    HC Energie Karlovy Vary: Radosta (Horák) – Poizl, Doubek, Kořán, Klejna, Stejskal, Ptáček, Bernáth – Maydl, Černý, Šťastný, Pištěk, Šik, Tamáš, Jiskra, Prošek, D. Novotný

    Rozhodčí: Hornáček – Buček, Holý
    bahis siteleri