Zlín – Liberec 3:2 (kon.) | Slavia – Chomutov 5:4 (4:3 po s.n.) | Kometa Brno – Pardubice 3:1 (kon.)
K. Vary – Č. Budějovice 3:2 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 29.10.2015, 18:00 • DRFG Arena • DHL Extraliga juniorů • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno, děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (20:11:10)
     
    Třetí třetinu dlouho vyrovnaného zápasu ovládli domácí hokejisté, kteří si tak připisují na své konto první výhru od 1. října. Ve 46. minutě vstřelil rozhodující branku Tadeáš Král. Brněnští junioři poté nepouštěli své soupeře do zakončení. Když už se Východočeši dostali ke střelbě, vše vyřešil spolehlivý Slavíček. Ten podržel své mužstvo zvláště v závěrečných dvou minutách, kdy modrobílí hráli oslabení čtyři na šest. Pardubice se neprosadily a naopak inkasovaly, když Král poslal puk obloučkem do prázdné brány, a rozhodl o vítězství svého celku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Rutinní zákrok Slavíčka, který se snažil rozehrát, ale rozhodčí už v tu chvíli pískl. Ještě jedno vhazování tohoto zápasu.
     
    59:38
    Pardubice to znovu zkouší v šesti,Klouček znovu prchá na střídačku.
     
    59:19
    Hlaváček přestřelil po přejezdu modré čáry bránu.
     
    59:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí rozhodují o své výhře, na kterou modrobílí tak dlouho čekali! TADEÁŠ KRÁL vybojoval u mantinelu puk a zpoza červené čáry jej poslal obloučkem do prázdné brány. Bez asistence.
     
    58:51
    Vynikající zákrok Slavíčka, který vleže dokázal zlikvidovat lapačkou dobrý pokus Horyny, který pálil do horní části brány. Následně pokryl brněnský brankář i dorážku.
     
    58:44
    Slavíček si se střelou poradil. Následně vznikla potyčka u jeho brány. K vidění je nervózní závěr zápasu.
     
    58:22
    Pardubická brána zůstává po přerušení prázdná, přesilovka šest na čtyři!
     
    58:22
    Tak to je nečekaná zápletka. Rozhodčí ve třetí třetině vůbec nevylučovali až teď Tomáše Havránka na dvě minuty za sekání. Unikátní šance pro Pardubice na vyrovnání.
     
    58:20
    Panna se s pukem dostal do útočného pásma, ale následně přestřelil bránu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Kotouč je ve středním pásmu.
     
    57:39
    Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho, Šnajnar přihrál Garčicovi, který měl puk na dlouhou hůl a střela mu nevyšla.
     
    57:25
    Trochu zbytečné zakázané uvolnění domácího celku.
     
    56:44
    Domácí vyrazili po vyhraném buly do protiútoku dva na dva, Pokorný hledal před bránou Boltvana, který poslal puk asi bruslí mimo bránu.
     
    56:33
    Daniel Voženílek to zkusil individuálně ovšem ke střele na Slavíčka se přes obranu Komety nedostal. Vybojoval tak alespoň buly pro Východočechy.
     
    55:45
    Domácí nadále drží kotouč daleko od Kloučka a sami si naopak dobrým forčekinkem říkají o tlak.
     
    54:47
    Na druhé straně se dostal k zakončení Král, jeho střelecký pokus Kloučkovi vypadl. Vzápětí brankář Pardubic bleskurychle své zaváhání napravil, když puk zakryl lapačkou.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 3. Kratochvíl (Pokorný, Sedláček), 46. Král (Dupljaku), 60. Král – 13. Ružička (Daniel Voženílek, Kusý)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Gerža) – Furch, Švejda, Štancl, Sedláček, Kubeš, Šnajnar, Kupčík – Tůma, Havlát, Lunter, Dvořák, Garčic, Dupljaku, Havránek, Kratochvíl, Boltvan, Pokorný, Král.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Beran, Horyna, Kučera, Faltys, Rudy – Martinec, Benýšek, Panna, Hlaváček, Hoskovec, Daniel Voženílek, Barkóci, Krajňák, Pipek, David Voženílek, Ružička, Kusý, Rohlík.

    Rozhodčí: Kika – Musil, Lainka
    bahis siteleri