Ottawa – Calgary 5:4 (2:1 po s.n.) | Washington – Pittsburgh 1:3 (kon.) | San Jose – Nashville 1:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Nashville Predators
Čtvrtek 29.10.2015, 03:45 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Pekka Rinne (NSH) (21 zásahů)
    Joe Pavelski (SJS) (1 + 0)
    Seth Jones (NSH) (0 + 1) (06:16:38)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) (0 + 0, 0 střel, čas na ledě 15:20)
     
    Střely na branku v zápase

    San Jose Sharks: 21

    Nashville Predators: 24
     
    Je konec utkání, ve kterém jsme neviděli ani mnoho branek, ale ani mnoho střel na klece obou gólmanů. Dohromady tři góly a celkem čtyřicet pět střel v součtu na obou stranách barikády, ze zisku dvou bodů v základní hrací době se nakonec radují Nashville Predators. Shaks se sice povedlo na začátku třetí třetiny dostat do zápasu a vyrovnat, ale hosté si vzali velice rychle své vedení zpátky a pak už výsledek nepustili. Predators zůstanou na vrcholku Západní konference, San Jose se naopak musí rychle oklepat a snažit se v příštím klání na ledě Dallasu. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký říjnový čtvrtek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Domácí neopouštějí útočnou třetinu, ale nemohou se stále dostat do další šance. Pak už Predators vyhazují a zdá se, že tohle utkání dokončí bez ztráty bodů pro Nashville.
     
    59:03
    Znovu spolupráce Vlasica a Burnse na modré čáře, po střele jednoho z nich následně zazvonila tyčka Rinneho klece!
     
    58:33
    Dobrá střela Burnse, kterou ještě v jejím průběhu tečoval Vlasic, avšak zatím se Rinne dokázal postavit kotouči vždy správným směrem a zasáhnout.
     
    58:23
    Josiho nahození od modré čáry skončilo jen na hokejce Thorntona, to už se Sharks odhodlávají k odvolání brankáře, navíc se po icingu dostanou až před Rinneho.
     
    58:02
    Už běží poslední dvě minuty základní hrací doby, u puku v útočném pásmu Nashville Predators. Následovala střela Forsberga z dálky a zásah Martina Jonese.
     
    57:28
    A znovu technický přestupek proti pravidlům, tentokráte se do postavení mimo hru dostali San Jose Sharks.
     
    57:17
    Následuje ještě jedna krátká komerční přestávka, po které budeme pokračovat ve zbytku třetí třetiny.
     
    56:58
    Hertl a Braun se snažili udržet puk v pásmu a ještě třeba i vymyslet nějakou lepší pecku na branku. Ale tentokrát se Hertlova aktivita neproměnila v šanci.
     
    56:08
    Hra je se tedy již v pěti proti pěti a Sharks se otevírá možnost, jak ještě něco udělat s výsledkem. Pavelski a Donskoi dostali touš do pásma a zakončovali.
     
    55:29
    Martin Jones si připisuje jeden zákrok na konci třetí třetiny za druhým, až nyní se podařilo kalifornskému týmu vyhodit. Do konce domácího oslabení chybí už jen vteřiny.
     
    55:10
    Seth Jones obdržel nahrávku na levý kruh a vůbec neváhal se střelou, na opak. Stačil si puk zabrzdit na hokejce a vypálit. Avšak střílel příliš vysoko.
     
    54:38
    Hosté teď nebudou nikam spěchat a v pohodě si vymění puk za vlastní brankou, pak už Nashville v pohodě přešel do pásma a pálil těsně nad branku.
     
    54:10
    Sharks se hned na úvod oslabení osvobozují, ale budou potřebovat také útočit, protože čas do konce zápasu jim ubíhá a domácí stále ztrácejí jeden gól.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 42. Pavelski (Nieto, Tennyson) – 4. Nyström (Josi, Gaustad), 49. Järnkrök (Bourque, Jones)


    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Braun, Vlasic, Burns, Martin, Tennyson, Dillon – Pavelski, Thornton, Donskoi – Ward, Hertl, Marleau – Wingels, Tierney, Nieto – Brown, Smith, Goodrow
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Jones, Jackman, Ellis, Ekholm – Neal, Fisher, Forsberg – Smith, Ribeiro, Wilson – Bourque, Hodgson, Järnkrök – Watson, Gaustad, Nyström

    Rozhodčí: Meier, Martell – Lazarowich, Murray

    Diváci: 15 219
    bahis siteleri