Čeljabinsk – Soči 5:3 (kon.) | Nižněkamsk – Jaroslavl 4:3 (kon.) | Jokerit – Chanty-Mansijsk 6:1 (kon.)
Riga – Jekatěrinburg 5:4 (po pr.)
konec
Traktor Čeljabinsk
5:3 (3:0, 2:3, 0:0)
HK Soči
Čtvrtek 29.10.2015, 15:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Traktor Čeljabinsk sice v zápase s HK Soči přišel velmi rychle o tříbrankové vedení, nicméně přidal další dvě branky, a zvítězil 5:3 !

    V první třetině dnešního zápasu to dlouho vypadalo, že branku neuvidíme. V závěru třetiny však přišel velký výpad hostujícího Soči! Během necelých dvou minut se prosadil Andrej Pervyšin, Andrej Popov a Semjon Kokujov! Konstantin Barulin opustil branku Soči již po druhé brance.

    I průběh druhé střetiny nenasvědčoval, že by se mělo jednat o nějakou přestřelku. Vše však odstartovala branka hostujícího Romana Ljuduchina. O pár desítek sekund později se navíc trefil i Andrej Kosticyn! Ve 35. minutě navíc proměnil přesilovou hru střelou od modré Zijat Pajgin, který srovnal na 3:3! Ve 38. minutě však dokázal Čeljabinsk využít přesilovou hru zásluhou Vjačeslava Osnovina, a šel znovu do vedení! O necelou minutu později to navíc s domácími vypadalo ještě lépe, když se prosadil Jegor Martjonov!

    Ve třetí třetině měly oba týmy k dispozici hned několik přesilových her, nicméně divácí v Yunost Sport Palace se již branky nedočkali!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Filip Novák (CLJ) – 0+1, 1 střela, TOI – 22:27
    Martin Růžička
    (CLJ) – 0+1, žádná střela, TOI – 15:07

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (17:18:32)
     
    Konec zápasu.
     
    59:11
    Ve vlastní pásmu získal kotouč hostující Max Warn, který hned po přejetí modré čáry vystřelil. Demčenko byl však na svém místě!
     
    58:39
    V dobré střelecké pozici na modré čáře byl domácí Filip Novák. Český obránce si však na střelu netroufl!
     
    58:15
    Danil Gubarev se hned zapojil do útočné akce, a krásnou přihrávkou našel mezi kruhy Popova. Ten byl při zakončení faulován Alexejem Semjonovem, který je vyloučený! Traktor tak bude mít k dispozici necelé dvě minuty před koncem přesilovou hru!
     
    57:45
    Čeljabinsk však své oslabení zvládl velmi dobře, a Danil Gubarev je již zpět na ledové ploše!
     
    57:10
    Skačkov operoval s kotoučem na levé straně. Následně ho poslal na modrou, odkud vypálil Pajgin. Jeho střela však skončila mimo!
     
    56:40
    Hostující Zijan Pajgin se pokoušel projít do útočného pásma přes levou stranu, nicméně jeho spoluhráč Morozov byl o chvilku dříve v útočném pásmu, a je odpískán ofsajd!
     
    56:09
    Hned po vhazování se dostal kotouč na modrou čáru, odkud vypálil Wilson. Střela amerického obránce však skončila na tyči, následnou dorážku dokázal Demčenko pokrýt!
     
    55:52
    Velká šance pro hostující celek! Na trestnou lavici míří domácí Danil Gubarev, a Soči má čtyři minuty před koncem přesilovou hru!
     
    55:18
    Michail Jakubov měl proti sobě obránce, a tak pouze nahodil kotouč za branku, kde se ho zmocnil Kazionov. Ruský útočník si vyjel před branku, nicméně Demčenka rychlou střelou nepřekvapil!
     
    54:53
    Obránce Šviděnko se pokoušel dlouhou přihrávkou najít na modré najetého Kosticyna. Běloruský útočník však kotouč nestihl, a je z toho zakázané uvolnění.
     
    54:29
    Soči se snaží být po návratu Morozova z trestné lavice velmi aktivní, nicméně času již moc nezbývá!
     
    53:23
    Těsně před návratem Morozova střílel od modré Maxim Jakucenja. Jeho tvrdá střela však těsně minula pravou tyč branky Gavrilova!
     
    52:56
    Soči se opět dokázalo osvobodit, domácí celek se však do útočného pásma velmi rychle vrátil.
     
    52:26
    Tentokrát se však Traktor usadil v útočném pásmu, a obránce Quint našel přesnou příhrávkou na hranici levého kruhu Osnovina. Jeho střela zprvní však skončila mimo!
     
    51:55
    Začátek přesilové hry se však domácímu celku příliš nepovedl. Hostům se podařilo dvakrát vyhodit kotouč z vlastního pásma.
     
    51:24
    Velká komplikace pro Soči! Na trestnou lavici míří Jegor Morozov, který podrazil za brankou domácích Gubareva, a Čeljabinsk si zahraje přesilovou hru!
     
    50:16
    Obrovskou šanci měl po návratu Penkovskije domácí Stanislav Čistov, který dostal na pravou stranu přihrávku od Popova. Jeho pohotovou střelu však dokázal Gavrilov lapit!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 17. Pervyšin (Osnovin, Růžička), 17. Popov (Glinkin), 18. Kokujov (Rybakov), 38. Osnovin (Jakucenja, Novák), 38. Martjonov (Kokujov, Chlystov) – 34. Ljuduchin, 34. Kosticyn (Krikunov), 35. Pajgin (Krikunov)


    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Danilšin) – Quint (C), Borodkin, Martjonov, Chlystov, Novák, Pervyšin, Petrov (A) – Pestunov (A), Popov, Glinkin – Čistov, Penkovskij, Kručinin – Osnovin, Růžička, Jakucenja – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Afonasjevskij
    HK Soči: Barulin (od 17.Gavrilov) – Wilson, Pajgin, Šviděnko (A), Semjonov (C), Bernackij, Mamašev – Krikunov, Ignatuškin (A), Kosticyn – Morozov, Maxwell, Skačkov – Warn, Sčastlivij, Anisin – Jakubov, Žerděv, Kazionov
    bahis siteleri