Barcelona – BATE 3:0 (kon.) | AS Řím – Leverkusen 3:2 (kon.) | Bayern – Arsenal 5:1 (kon.)
Olympiakos – Dinamo Záhřeb 2:1 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Porto 1:3 (kon.) | Chelsea – Dynamo Kyjev 2:1 (kon.)
Lyon – Zenit 0:2 (kon.) | Gent – Valencia 1:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
3:0 (1:0)
BATE Borisov
Středa 04.11.2015, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Barcelona potvrdila roli velké favorita, a v domácím prostředí porazila BATE Borisov jasně 3:0!

    První poločas na Camp Nou nabídl dle očekávání jasnou převahu domácího celku, který měl velkou převahu! I běloruský celek však svým výkonem překvapil! První větší šance mělo překvapivě BATE, když v 17. minutě zahrozil ze standardní situace Stasevič. Ter-Stegen však jeho střelu vyrazil! Střídající Munir si naběhl na krásný centr od Neymara, avšak jeho střelu vyrazil Černik! Po akci Munira se ve 31. minutě zahrávala penalta, kterou s přehledem proměnil Neymar! V závěru poločasu ještě zahrozil Dani Alves, ale jeho rána prolétla mimo!

    Ve druhém poločase byla dominance katalánského celku ještě více "cítit"! V 60. minutě vstřelil druhou branku Luis Suárez po nádherné přihráce Neymara! Neymar mohl přidat svou druhou branku v utkání v 67. minutě, kdy se uvolnil ve vápna, avšak jeho střelu vyrazil Černik! Domácí produktivní dvojice postarala i o třetí branku. Tentokrát nahrával Luis Suárez, a Neymar uzavřel svou druhou brankou v utkání na 3:0!

    Barcelona má tak po čtyřech zápasech ve skupině krásných deset bodů, a postup má již skoro jasný. Na druhý AS Řím má navíc náskok pěti bodů!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:41:43)
    Dvojice Luis Suárez - Neymar září! Fanoušci katalánského celku se jistě těší na návrat Lea Messiho, se kterým síla Barcelony ještě vzroste!

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    BATE vybojovalo na vlastní polovině míč, a pokoušelo se kombinovat. Aktivní Neymar však i v nastavení velmi aktivně napadá, a Milunovićovi rozehrávku pěkně znepříjemnil!
     
    90+1
    Z hodně velké vzdálenosti to zkoušel Marc Bartra. Jeho odvážná střela si vysloužila u domácích fanoušků potlesk, nicméně mířila hodně mimo branku Černika!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí István Vad nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby. Je dost možné, že většinu tohoto času stráví Barcelona na útočné polovině.
     
    90
    Stasevič velmi dobře napadal na levé straně rozehrávajícího Dani Alvese, kterému vypíchl míč. Za brazilského beka však chybu napravil Thomas Vermaelen, který míč stihl na hrací ploše, a poslal ho k ter-Stegenovi.
    Neymar se dnes postaral hned o dvě branky domácího celku!

     
    88
    Barcelona nenechává ani v samotném závěru nic náhodě, a kontroluje míč na útočné polovině. Hráči Borisova již jen stojí v obranném bloku, jejich napadání již není tak aktivní, což je zcela pochopitelné.
     
    87
    Adriano zaúřadoval na levé straně, a povedenou přihrávkou našel ve vápně Sergi Roberta. Španělský záložník, který si svou první branku v LM připsal v roce 2011 právě v zápase proti BATE, nevystřelil špatně, nicméně trefil pouze boční síť!
     
    86
    Denis Poljakov se sice dostal u postranní čáry na pravé straně k míči. Běloruský obránce byl však velmi rychle napadán Adrianem a Robertem, a o míč brzo přišel!
     
    85
    Po hodně zbytečné chybě Nikoliče se vydal dopředu Adriano, který vyslal do úniku Neymara. Střelec poslední branky si krásně přehodl Poljakova, a dokázal odcentrovat. Ve vápně však našel pouze bránícího Milunoviće, kterého navíc fauloval Suárez!
    83. NEYMAR - 3:0
     
    83
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je zbytečné zmiňovat, kdo zařídil třetí branku Barcelony, vždyť je to přeci jasné! Na pravou stranu dostal přihrávku do úniku Luis Suárez, který skvěle načasoval přihrávku do vápna pro NEYMARA, který byl tísněn obráncem, avšak i tak dokázal dostat míč do sítě!
     
    82
    Střídající Ryas ukázal, že má rozhodně více sil než bránící Vermaelen, kterého v souboji předběhl. Belgický stoper však svého protihráče do žádné vážnější šance nepustil!
     
    82
    Sergi Roberto si naběhl na levé křídlo, kde dostal ideální přihrávku do vápna od Adriana. Jeho přízemní centr zblokoval Milunović přesně na nohu Bartry, jehož rána z hranice vápna mířila nad branku!
     
    81
    Barcelona vybojoval další rohový kop, který rozehrál velmi rychle Neymar se Sergim Robertem. Prvně jmenovaný nakonec poslal centr do vápna, který však obrana Borisova dokázala odvrátit. Domácí pokračují v kombinaci!
     
    80
    Luis Suárez se zmocnil míče ve středu hřiště, a mířil do zajímavého protiútoku. Ten však zastavil nedovoleným zákrokem Nemanja Nikolić, který poslal Suáreze k zemi. Srbský záložník dostává žlutou kartu!
     
    78
    Své poslední střídání v tomto zápase provádí také hostující trenéra Alexandr Jermakovič. Ze hřiště odchází Maxim Volodko, kterého na poslední minuty nahrazuje Ryas!

    Jan Havlovic

    Branky: 31. Neymar, 60. L. Suárez (Neymar), 83. Neymar (L. Suárez)

    Karty:   51. Dani Alves (BAR) – 30. Mladenović (BAT), 80. Nikolić (BAT)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 10:0. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 10:10.
    FC Barcelona: ter Stegen – Dani Alves, Mascherano, Vermaelen, Adriano – Rakitić (20. Munir), Busquets (76. Gumbau), Iniesta (C) (68. Bartra) – Roberto, L. Suárez, Neymar.
    Náhradníci: Bravo – Piqué, Bartra, Munir, Alba, Ramírez, Gumbau.

    BATE Borisov: Černik – D. Poljakov, Hajdučyk, N. Milunović, Mladenović – A. Volodko (C) (68. Nikolić), Jablonski – Stasevič, Gordejčuk, M. Volodko (78. Ryas) – Mozolevski (60. Hleb).
    Náhradníci: Soroko – Dubra, Karnicki, Nikolić, Jevtić, Ryas, Hleb.

    Rozhodčí: István Vad – Albert, Berettyan (vš. HUN)
    bahis siteleri