Rohožník – FC Košice 0:2 (kon.) | Nové Mesto n/V – Senica 1:1 (3:4 po pen.) | Dolný Kubín – Trenčín 1:4 (kon.)
Dunajská Streda – Prešov 3:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Pohronie 1:0 (kon.)
konec
MFK Dynamo Dolný Kubín
1:4 (1:2)
AS Trenčín
sk Středa 04.11.2015, 13:30 • Štadión MUDr. Ivana Chodáka Dolný Kubín, Dolný Kubín, Slovensko • Slovenský pohár - Slovnaft cup
Předzápasové kurzy
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Trenčínu, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia 4:1 a postupujú do štvrťfinále. O góly hostí sa postarali Schet, Van Kessel, Bero, Holúbek a za domácich sa presadil Laura.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný deň. (15:20:27)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Nadstavený čas v 2.polčase je 1 minúta!
     
    89
    Kapitán Koolwijk (Trenčín) ešte dohral súboj v strede poľa a videl zaň kartu žltej farby.
     
    89
    Stretnutie sa už iba dohráva. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.
     
    87
    Šanca Trenčína! Aj Guba využil slabšiu chvíľku domácej obrany, ale ani ten neuspel sám pred Sakarom, ktorý predviedol ďalší pekný zákrok, keď loptu vytlačil na rohový kop.
     
    86
    Holúbek sa po kombinácii s Koolwijkom predral do pokutového územia, lenže brankár Sakar ho tentoraz vychytal!
     
    85
    Posledné minúty sú sprevádzajú časté straty lôpt na oboch stranách. Hráčom oboch mužstiev už len plynie čas do konca stretnutia.
     
    84
    Trenčín dal gól!
    Kapitán hostí Koolwijk vystihol rozohrávku domácich, potom prihral nabiehajúcemu spoluhráčovi JAKUBOVI HOLÚBEKOVI, ktorý nemal problém prekonať brankára Sakara. Trenčín vedie už o tri góly.
     
    82
    Domáci Beňus sa dostal k odrazenej lopte, a tak spoza šestnástky napriahol z voleja, lenže jeho pokus letel vysoko nad bránku hostí. Kop od brány.
     
    81
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Van Kessel, prichádza Holúbek.
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Sani, prichádza Briestenský.
     
    78
    Brvno! Priamy kop bol rozohraný na prednú tyč, kde bola lopta predĺžená a nakoniec skončila na brvne hosťujúcej brány! Brankár Chovan sa len obzrel, no skončilo to pre neho celkom dobre.
     
    77
    Po ľavej strane prenikal dopredu Laura a hosťujúci Šulek (Trenčín) ho už musel stiahnuť, aby jeho tím neinkasoval. Žltá karta pre Šuleka.
     
    76
    Dnešné stretnutie sleduje 513 divákov!
     
    75
    Veľká šanca Trenčína! Bero dostal prihrávku do pokutového územia od Gubu, mohol strieľať, lenže jeden z domácich stopérov mu v sklze loptu vypichol. Toto sa určite dalo lepšie zakončiť.
     
    74
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Biasini, prichádza Beňuš.
     
    73
    Stretnutie sa prakticky už dohráva. Ani jeden z tímov nemá záujem skórovať, čo sa odzrkadľuje aj na hre.
     
    72
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Rabiu, prichádza Opatovský.
     
    71
    Hráči Dolného Kubína už nemajú toľko energie a ich útočné akcie už nie sú také rýchle ako v prvom polčase.
     
    70
    Do konca riadneho hracieho času ostáva približne 20 minút. Pokiaľ sa nič neočakávané nestane, hostia postúpia už do štvrťfinále Slovnaft Cupu.
     
    69
    Bero sa dostal do pokutového územia súpera, lenže strela mu vôbec nevyšla. Nasledovať bude kop od Sakarovej svätyne.
     
    68
    Wesley Da Silva dostal prihrávku pred pokutové územie, následne sa snažil o technickú strelu pravačkou, no tá bola zblokovaná.
     
    67
    Hostia úspešne kombinujú na útočnej polovici ihriska a je vidieť, že sa viacej sústredia na defenzívu.
     
    66
    Sani (Dolný Kubín) teraz poriadne prebrúsil súpera pri postrannej čiare za čo videl žltú kartu.
     
    64
    Hostia už majú nahrané a nikam sa neponáhľajú. Loptu si prihrávajú medzi sebou a nechávajú súpera behať bez nej.
     
    63
    Veľká šanca Dolného Kubína! K hlavičke z rohu sa dostal Sani, lenže brankár Chovan vytiahol reflexívny zákrok a podržal svoje mužstvo! Budeme svedkami ďalšieho rohového kopu.
     
    62
    Výborný zákrok Chovana! Sám faulkovaný bol exekútorom priameho kopu, loptu poslal ponad múr, lenže fantastický zákrok predviedol brankár Chovan, ktorý ju vyrazil na rohový kop!
     
    61
    Domáci Otruba bol tesne pred pokutovým územím hostí faulovaný a Dolný Kubín bude mať výhode priameho kopu z veľmi dobrej pozície. Toto je veľká šanca na strelenie kontaktného gólu.
     
    60
    Máme za sebou hodinu hry a Trenčín už vedie o dva góly. Slovenský majster môže hrať v pohode a nikam sa nemusí ponáhľať.
     
    58
    Trenčín dal gól!
    Krásna individuálna akcia hostí bolo zakončená pekným gólom. MATÚŠ BERO si zobral loptu, obišiel štyroch hráčov súpera a následne nedal brankárovi Sakarovi žiadnu šancu, pretože poslal loptu na zadnú tyč. Lopta zapadla do brány, aj keď sa ju ešte snažil zachytiť jeden z obrancov, lenže nepodarilo sa mu to. Trenčín sa dostáva do dvojgólového vedenia.
     
    56
    Šanca pre Trenčín! Rabiu našiel dlhou prihrávkou Gubu, ktorý sa ocitol zoči-voči brankárovi Sakarovi. Obišiel ho a pri zakončovaní do prázdnej brány sa pošmykol a spadol. Lopta nakoniec skončila vedľa brány a Guba si môže spytovať svedomie.
     
    55
    Domáci Chromek nebezpečnej vystrelil zo strednej vzdialenosti a brankár Chovan loptu len s problémami vyrazil pred seba. Potom tam dobiehal jeden z domácich hráčov, lenže ten stál v momente prihrávky v ofsajde.
     
    54
    Dolný Kubín to skúša po ľavej strane, ale Skovajsa je veľmi pozorný. Doteraz za seba nikoho nepustil.
     
    52
    Domáci Chromek dostal loptu z vhadzovania na hlavu, následne ju predĺžil za seba, no tam nikto nebol. Kop od brány.
     
    51
    Van Kessel dostal dobrú prihrávku za obranu domácich, no bol vo veľkom uhle. Potom chcel poslať prihrávku pred bránu Sakara, lenže vôbec mu to nevyšlo a lopta skončila za bránou. Kop od brány.
     
    50
    Čerstvý Guba sa po chybe domácej obrany predral do pokutového územia, následne spätne prihral, ale našiel iba Severina, ktorý loptu odkopol do bezpečia.
     
    49
    Hosťujúci Rundić hľadal teraz pri postrannej čiare spoluhráča Van Kessela, ktorému sa podarilo loptu vrátiť späť do hracej plochy, lenže bol už za čiarou. Vhadzovanie pre domácich.
     
    48
    Brankár domácich Sakar je zranený, no zrejme to nebude nič vážne. Hra je prerušená.
     
    47
    Dolný Kubín sa dostal na útočnú polovici ihriska, kde urputne o roh bojoval Laura, lenže nastrelenie protihráča mu nevyšlo úplne podľa jeho predstáv. Bude sa odkopávať od brány.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Bugan, prichádza Chromek.
     
    46
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Schet, prichádza Guba.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Máme za sebou prvý polčas. V ňom si lepšie viedli hráči Trenčína, ktorí sú aktívnejší, mali viac streleckých pokusov, no prekvapivo inkasovali ako prvý. V 14.minúte unikol domáci Ľuboslav Laura a brankárovi Chovanovi nedal šancu. O vyrovnanie sa v 25.minúte postaral Mitchell Stuart Schet, ktorý najvyššie vyskočil pri rohovom kope upratal loptu do siete. O obrat sa v 42.minúte postaral Gino Van Kessel, ktorý neodmietol skórovať do prázdnej brány po prihrávke od Bera. Podarí sa Trenčínu udržať priaznivý výsledok alebo bude z toho ešte dráma? Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

    2.polčas sa začne približne o 14:31.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    42
    Trenčín dal gól!
    Tak predsa padol gól do šatne. Bero dostal prihrávku do pokutového územia a ocitol sa iba pred brankárom Sakarom. Neulakomil sa, ešte prihral lepšie postavenému spoluhráčovi GINOVI VAN KESSELOVI, ktorý loptu poslal do prázdnej brány! Trenčín otáča skóre a dostáva sa do vedenia!
     
    41
    Do konca prvého polčasu ostáva približne päť minút aj s nadstaveným časom. Podarí sa niektorému z tímov streliť klasický gól do šatne?
     
    40
    Dolný Kubín sa oslobodzuje dlhými odkopmi, čo mu zatiaľ vychádza. Trenčín sa musí vrátiť pre loptu až pred vlastnú bránu.
     
    39
    Hostia získali rohový kop. Ten rozohral Van Kessel. Po pár odrazoch sa k tvrdej strede dostal Rabiu, lenže brankár Sakar vytiahol fantastický zákrok a vyrazil na ďalší rohový kop!
     
    38
    K strele zo strednej vzdialenosti sa teraz odhodlal hosťujúci Wesley Da Silva, lenže strela smerovala prakticky do stredu a brankár Sakar len urobil dva kroky a mal ju v rukách.
     
    37
    Trenčania stále majú loptu pod kontrolou a úspešne kombinujú na útočnej polovici ihriska. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.
     
    35
    Obrovská šanca Trenčína! Šulek výborne potiahol akciu svojho tímu, následne presnou prihrávkou našiel v pokutovom území spoluhráča Bera, ktorý bol síce tiesnení zo zadu, no sám pred brankárov. Nakoniec vystrelil, lenže presne do stredu, kde sa pohyboval gólman domácich Sakar, ktorý túto strelu zneškodnil!
     
    34
    Bol z toho center Pantoneho do vápna, lenže tam si nedovolene počínal Bugan. Voľný kop pre Trenčín.
     
    33
    Domáci Sani bol pri vzdušnom súboji trafený rukou do tváre. Dolný Kubín bude mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.
     
    32
    Hostia teraz vybojovali rohový kop. Ten bol zahraný do päťky, lenže k hlavičke sa tentoraz dostali domáci hráči. Navyše sa pískal aj útočný faul.
     
    30
    Máme za sebou už polhodinu hry a skóre sa nám menilo dvakrát. V Dolnom Kubíne sa hrá pekný kombinačný futbal od hostí, naopak domáci majú dobre natrénované rýchle protiútoky, ktorými neustále hrozia.
     
    29
    Lopta z rohu letela do šestnástky, lenže tam kraľoval brankár Chovan, ktorý ju vyboxoval do bezpečia.
     
    28
    Zatiaľ najlepší hráč domácich Laura teraz prenikal dopredu cez ľavú stranu, dostal sa už do pokutového územia, lenže tam predviedol výborný obranný zákrok Rundić, ktorý odvrátil na rohový kop.
     
    27
    Trenčín mierne ožil a už rozbieha ďalšiu útočnú akciu. Stále je to však také statické, no počet striel sa zvyšuje.
     
    25
    Trenčín dal gól!
    Tak predsa sa hosťom podarilo streliť vyrovnávajúci gól. Rohový kop našiel presne hlavu MITCHELLA STUARTA SCHETA, ktorý sa presadil v súboji so Sanim a loptu poslal do siete domácej brány! Je vyrovnané a začína sa od začiatku!
     
    24
    Veľká šanca Trenčína! Schet našiel pred bránou Van Kessela, ktorému stačilo otočiť sa a vystreliť, lenže lopta sa mu zamotala medzi nohy. Obranca domácich loptu odkopol na rohový kop.
     
    23
    Wesley Da Silva kombinoval so svojimi spoluhráčmi vo vápne svojho súpera, lenže hlavný rozhodca Roland Weiss zapískal. Útočný faul od Wesleyho, ktorý bojoval o loptu aj s rukami.
     
    22
    Hosťujúci Van Kessel sa odhodlal k strele z veľkej vzdialenosti, ale jeho pokus bol veľmi nepresný. Kop od brány.
     
    21
    Hosťujúci Van Kessel zobral loptu stopérovi domácich, no vyhnal sa z pokutového územie a následný center už nebol presný.
     
    20
    Máme za sebou úvodných 20 minút. Hostia zatiaľ hrajú veľmi kombinačne, no bez striel, naopak domáci hrajú priamočiaro a na protiútoky.
     
    19
    Krátko po rohu sa k lopte dostal veľmi aktívny Laura. Ten v rýchlosti obišiel Rabiu a následne tvrdo vystrelil. Jeho strelecký pokus smeroval iba do stredu brány, kde stál pripravený brankár Chovan, ktorý nemal žiaden problém.
     
    18
    Domáci Laura sa predieral dopredu cez ľavú stranu. Následne chcel poslať spätnú prihrávku na biely bod, lenže tá bola zblokovaná Šulekom na rohový kop.
     
    17
    Hosťujúci Skovajsa hľadal dlhým centrom na pravej strane nejakého zo svojich spoluhráčov, lenže jeho prihrávka bola veľmi nepresná a skončila až za bránou. Nasledovať bude kop od Sakarovej svätyne.
     
    16
    Kapitán hostí Koolwijk sa prezentoval útočným faulom na Marca Pantoneho. Voľný kop pre domácich.
     
    14
    Dolný Kubín dal gól!
    Presne na toto domáci čakali. Hostia teraz zaspali na vavrínoch, čo využili domáci hráči. Marco Pantone našiel krásnou prihrávkou rozbehnutého spoluhráča ĽUBOSLAVA LAURU, ktorý prešprintoval Šuleka a ocitol sa v samostatnom úniku. Brankár Chovan síce vybehol, ale domáci hráč poslal loptu po zemi k jeho pravej žrdi, kde nemal žiadnu šancu na úspešný zákrok. Dolný Kubín sa dostáva do jednogólového vedenia!
     
    12
    Mladý Šulek je veľmi aktívny. Tentoraz dvakrát nacentroval do vápna domácich, lenže obi dve prihrávky našli iba hlavu jedného zo stopérov domácich.
     
    11
    Dolný Kubín vytvoril na vlastnej polovici ihriska hustý obranný blok, ktorý je do týchto chvíľ veľmi pozorný a koncentrovaný. Väčšina akcií hostí končia pred pokutovým územím domácich.
     
    10
    Obrovská šanca Trenčína! Šulek vystihol prihrávku súpera, následne z prvej výborne našiel spoluhráča Bera, ktorý sa sám rútil na brankára Sakara. Ten vybehol, aby zmenšil strelecký uhol, čo bolo kľúčové. Hosťujúci Bero loptu len dočahoval a posunul ju vedľa brankára. Tá nakoniec smerovala na zadnú žrď, lenže skončila tesne vedľa nej mimo brány!
     
    9
    Hosťujúci Mitchell Schet sa snažil predrať dopredu po pravej strane po spolupráci s Martinom Šulekom, lenže obrana domácich bola pozorná.
     
    8
    Diváci v Dolnom Kubíne vidia veľkú prevahu hosťujúceho tímu, ktorí stále kombinuje, no nepúšťa sa do nejakej útočnej akcie. Domáci hráči sa veľmi snažia loptu podržať na svojich kopačkách, ale kvalita oboch tímov je veľmi rozdielna a moc im to nejde.
     
    7
    Nedovolený zákrok domácich približne 30 metrov od ich brány. Priamy kop rozohral Milan Rundić, lenže trafil iba štvorčlenný múr. Hostia ostávajú pri lopte.
     
    6
    Trenčania si zatiaľ prihrávajú loptu na útočnej polovici ihriska a nechávajú súpera behať bez nej.
     
    5
    Kapitán hostí Ryan Koolwijk teraz dostal výbornú kolmú prihrávku do vápna a ocitol sa zoči-voči brankárovi Ondrejovi Sakarovi. Lenže prvý asistent rozhodcu Erik Weiss zdvihol zástavku – ofsajd.
     
    4
    Prvý náznak domácej akcie ostal iba pri náznaku. Obrana hostí je veľmi pozorná a zatiaľ zastavuje všetky útoky Dolného Kubína.
     
    3
    Hosťujúci Wesley Da Silva sa predral do pokutového územia domácich, následne si však chcel pomôcť spätnou prihrávkou, no tá nebola presná. Po pár sekundách loptu opäť získali jeho spoluhráči, ktorí rozbiehajú ďalšiu útočnú akciu.
     
    2
    Od úvodu majú loptu v moci hostia. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    O výkop sa v prvom polčase sa postarajú hostia. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v tmavo-modrých dresoch, hostia v bielych.
     
    -40
    Úvodné zostavy:

    MFK Dolný Kubín: Sakar – Severino, Čučka, Kutlík, Laura, Pantone, Biasini, Bugan, Kmeť, Otruba, Sani
    Náhradníci: Prílepok, Briestenský, Chromek, Beňuš, Lešnovský

    AS Trenčín: Chovan – Skovajsa, Rundić, Šulek, Schet, Koolwijk, Van Kessel, Rabiu, Madu, Bero, Da Silva
    Náhradníci: Šemrinec, Holúbek, Lawrence, Guba, Jančo, Kleščík, Opatovský

    Rozhodca: Roland Weiss – Erik Weiss, Peter Jančura – Igor Kozák.
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu osemfinále Slovnaft Cupu medzi MFK Dolný Kubín a AS Trenčín. Z tohto zápasu vám prinesieme všetky akcie v textovej forme.
    __________________________________________

    MFK DOLNÝ KUBÍN

    Cesta do osemfinále
    1.kolo: Dolný Kubín – Bravacovo 8:0
    2.kolo: Dolný Kubín – Liptovský Hrádok 1:0
    16-finále: Dolný Kubín – Stráža 2:1

    Posledné zápasy
    31.10.2015 Dolný Kubín – Spišská Nová Ves 1:3
    24.10.2015 Poprad – Dolný Kubín 4:1
    18.10.2015 Haniska – Dolný Kubín 1:0
    14.10.2015 Stráža – Dolný Kubín 1:2pk (Pohár)
    10.10.2015 Teplička – Dolný Kubín 2:4
    __________________________________________

    AS TRENČIN

    Cesta do osemfinále
    1.kolo: Pezinok – Trenčín 0:5
    2.kolo: Závod – Trenčín 0:11
    16-finále: Blava – Trenčín 0:3

    Posledné zápasy
    31.10.2015 Trenčín – Myjava 4:1
    24.10.2015 Trenčín – Zlaté Moravce 4:1
    18.10.2015 Trenčín – Podbrezová 2:1
    14.10.2015 Blava – Trenčín 0:3 (Pohár)
    10.10.2015 Trenčín – Michalovce 2:0
    __________________________________________

    ZHODNOTENIE
    V dnešnom zápase je jasným favoritom Trenčín, ktorý by nemala mať problém s postupom do ďalšieho kola. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 0:5.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:30.

    Marek Farkaš

    Branky: 14. Laura – 25. Schet, 42. Van Kessel, 58. Bero, 84. Holúbek

    Karty:   66. Sani (DKU) – 77. Šulek (TRE), 89. Koolwijk (TRE)


    MFK Dynamo Dolný Kubín: Sakar – Severino, Čučka, Kutlík, Laura, Pantone, Biasini, Bugan, Kmeť, Otruba, Sani
    Náhradníci: Prílepok, Briestenský, Chromek, Beňuš, Lešnovský

    AS Trenčín: Chovan – Skovajsa, Rundić, Šulek, Schet, Koolwijk, Van Kessel, Rabiu, Madu, Bero, Da Silva
    Náhradníci: Šemrinec, Holúbek, Lawrence, Guba, Jančo, Kleščík, Opatovský

    Rozhodčí: Roland Weiss – Erik Weiss, Peter Jančura – Igor Kozák

    Diváci: 513
    bahis siteleri