Rohožník – FC Košice 0:2 (kon.) | Nové Mesto n/V – Senica 1:1 (3:4 po pen.) | Dolný Kubín – Trenčín 1:4 (kon.)
Dunajská Streda – Prešov 3:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Pohronie 1:0 (kon.)
konec
MFK Dynamo Dolný Kubín
1:4 (1:2)
AS Trenčín
sk Středa 04.11.2015, 13:30 • Štadión MUDr. Ivana Chodáka Dolný Kubín, Dolný Kubín, Slovensko • Slovenský pohár - Slovnaft cup
Předzápasové kurzy
     
    89
    Kapitán Koolwijk (Trenčín) ešte dohral súboj v strede poľa a videl zaň kartu žltej farby.
     
    86
    Holúbek sa po kombinácii s Koolwijkom predral do pokutového územia, lenže brankár Sakar ho tentoraz vychytal!
     
    84
    Trenčín dal gól!
    Kapitán hostí Koolwijk vystihol rozohrávku domácich, potom prihral nabiehajúcemu spoluhráčovi JAKUBOVI HOLÚBEKOVI, ktorý nemal problém prekonať brankára Sakara. Trenčín vedie už o tri góly.
     
    81
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Van Kessel, prichádza Holúbek.
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Sani, prichádza Briestenský.
     
    78
    Brvno! Priamy kop bol rozohraný na prednú tyč, kde bola lopta predĺžená a nakoniec skončila na brvne hosťujúcej brány! Brankár Chovan sa len obzrel, no skončilo to pre neho celkom dobre.
     
    77
    Po ľavej strane prenikal dopredu Laura a hosťujúci Šulek (Trenčín) ho už musel stiahnuť, aby jeho tím neinkasoval. Žltá karta pre Šuleka.
     
    76
    Dnešné stretnutie sleduje 513 divákov!
     
    75
    Veľká šanca Trenčína! Bero dostal prihrávku do pokutového územia od Gubu, mohol strieľať, lenže jeden z domácich stopérov mu v sklze loptu vypichol. Toto sa určite dalo lepšie zakončiť.
     
    74
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Biasini, prichádza Beňuš.
     
    72
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Rabiu, prichádza Opatovský.
     
    66
    Sani (Dolný Kubín) teraz poriadne prebrúsil súpera pri postrannej čiare za čo videl žltú kartu.
     
    63
    Veľká šanca Dolného Kubína! K hlavičke z rohu sa dostal Sani, lenže brankár Chovan vytiahol reflexívny zákrok a podržal svoje mužstvo! Budeme svedkami ďalšieho rohového kopu.
     
    62
    Výborný zákrok Chovana! Sám faulkovaný bol exekútorom priameho kopu, loptu poslal ponad múr, lenže fantastický zákrok predviedol brankár Chovan, ktorý ju vyrazil na rohový kop!
     
    58
    Trenčín dal gól!
    Krásna individuálna akcia hostí bolo zakončená pekným gólom. MATÚŠ BERO si zobral loptu, obišiel štyroch hráčov súpera a následne nedal brankárovi Sakarovi žiadnu šancu, pretože poslal loptu na zadnú tyč. Lopta zapadla do brány, aj keď sa ju ešte snažil zachytiť jeden z obrancov, lenže nepodarilo sa mu to. Trenčín sa dostáva do dvojgólového vedenia.
     
    56
    Šanca pre Trenčín! Rabiu našiel dlhou prihrávkou Gubu, ktorý sa ocitol zoči-voči brankárovi Sakarovi. Obišiel ho a pri zakončovaní do prázdnej brány sa pošmykol a spadol. Lopta nakoniec skončila vedľa brány a Guba si môže spytovať svedomie.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Bugan, prichádza Chromek.
     
    46
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Schet, prichádza Guba.
     
    42
    Trenčín dal gól!
    Tak predsa padol gól do šatne. Bero dostal prihrávku do pokutového územia a ocitol sa iba pred brankárom Sakarom. Neulakomil sa, ešte prihral lepšie postavenému spoluhráčovi GINOVI VAN KESSELOVI, ktorý loptu poslal do prázdnej brány! Trenčín otáča skóre a dostáva sa do vedenia!
     
    39
    Hostia získali rohový kop. Ten rozohral Van Kessel. Po pár odrazoch sa k tvrdej strede dostal Rabiu, lenže brankár Sakar vytiahol fantastický zákrok a vyrazil na ďalší rohový kop!
     
    35
    Obrovská šanca Trenčína! Šulek výborne potiahol akciu svojho tímu, následne presnou prihrávkou našiel v pokutovom území spoluhráča Bera, ktorý bol síce tiesnení zo zadu, no sám pred brankárov. Nakoniec vystrelil, lenže presne do stredu, kde sa pohyboval gólman domácich Sakar, ktorý túto strelu zneškodnil!
     
    25
    Trenčín dal gól!
    Tak predsa sa hosťom podarilo streliť vyrovnávajúci gól. Rohový kop našiel presne hlavu MITCHELLA STUARTA SCHETA, ktorý sa presadil v súboji so Sanim a loptu poslal do siete domácej brány! Je vyrovnané a začína sa od začiatku!
     
    19
    Krátko po rohu sa k lopte dostal veľmi aktívny Laura. Ten v rýchlosti obišiel Rabiu a následne tvrdo vystrelil. Jeho strelecký pokus smeroval iba do stredu brány, kde stál pripravený brankár Chovan, ktorý nemal žiaden problém.
     
    14
    Dolný Kubín dal gól!
    Presne na toto domáci čakali. Hostia teraz zaspali na vavrínoch, čo využili domáci hráči. Marco Pantone našiel krásnou prihrávkou rozbehnutého spoluhráča ĽUBOSLAVA LAURU, ktorý prešprintoval Šuleka a ocitol sa v samostatnom úniku. Brankár Chovan síce vybehol, ale domáci hráč poslal loptu po zemi k jeho pravej žrdi, kde nemal žiadnu šancu na úspešný zákrok. Dolný Kubín sa dostáva do jednogólového vedenia!
     
    10
    Obrovská šanca Trenčína! Šulek vystihol prihrávku súpera, následne z prvej výborne našiel spoluhráča Bera, ktorý sa sám rútil na brankára Sakara. Ten vybehol, aby zmenšil strelecký uhol, čo bolo kľúčové. Hosťujúci Bero loptu len dočahoval a posunul ju vedľa brankára. Tá nakoniec smerovala na zadnú žrď, lenže skončila tesne vedľa nej mimo brány!

    Marek Farkaš

    Branky: 14. Laura – 25. Schet, 42. Van Kessel, 58. Bero, 84. Holúbek

    Karty:   66. Sani (DKU) – 77. Šulek (TRE), 89. Koolwijk (TRE)


    MFK Dynamo Dolný Kubín: Sakar – Severino, Čučka, Kutlík, Laura, Pantone, Biasini, Bugan, Kmeť, Otruba, Sani
    Náhradníci: Prílepok, Briestenský, Chromek, Beňuš, Lešnovský

    AS Trenčín: Chovan – Skovajsa, Rundić, Šulek, Schet, Koolwijk, Van Kessel, Rabiu, Madu, Bero, Da Silva
    Náhradníci: Šemrinec, Holúbek, Lawrence, Guba, Jančo, Kleščík, Opatovský

    Rozhodčí: Roland Weiss – Erik Weiss, Peter Jančura – Igor Kozák

    Diváci: 513
    bahis siteleri