Nitra – Banská Bystrica 5:3 (kon.) | Zvolen – Poprad 1:3 (kon.) | Martin – Trenčín 2:3 (po pr.)
Žilina – Košice 3:4 (kon.) | Piešťany – Skalica 3:2 (kon.)
konec
MsHK Žilina
3:4 (3:0, 0:2, 0:2)
HC Košice
sk Neděle 06.12.2015, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samom závere to bolo na ľadovej ploche ešte poriadne nervózne, ale Košice si svoj veľký obrat ustrážili a spod Dubňa si odvážajú plný trojbodový zisk. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajme vám príjemný zvyšok večera. (19:20:25)
     
    Koniec zápasu.
     
    60:00
    V záverečnej sekunde ešte inkasuje trest 5+DKZ za údery domáci Ježek, ktorý sa chcel pobiť s Češíkom ležiacim na zemi.
     
    59:52
    Domáci Vladimír Škoda inkasoval dvojminútový trest za údery, hosťujúci Eduard Šedivý 2+2 minúty za krosček a údery.
     
    59:52
    Žilinčania sa ešte natlačili pred brankára Halásza a ten musel teraz výrazne podržať svoj tím. Po strkanici pred košickou svätyňou budú rozhodcovia vylučovať na oboch stranách.
     
    59:06
    Oddychováý čas si teraz vyžiadal aj tréner hosťujúcich Košíc.
    59:06 Richard JENČÍK - 3:4
     
    59:06
    Košice dali gól!

    Hosťujúci hokejisti napokon dokonali svoj obrat a ujímajú sa vedenia! Postaral sa o to RICHARD JENČÍK, ktorý sa predral priamo pred bránku, položil si na zem Tomeka a nechytateľne zakončil do odkrytej časti siete. Asistencia: Juraj Cebák.
     
    58:37
    Domáci hokejisti teda hrajú v trojici. Pokračuje hra štyroch proti štyrom, košický brankár Halász nemá dôvod opúšťať svoju bránku.
    58:37 Jakub SUJA - 3:3
     
    58:37
    Košice dali gól!

    Košičania využívajú presilovku a vyrovnávajú an 3:3! Postaral sa o to JAKUB SUJA, ktorý sa zaprel v medzikruží a na dvakrát sa mu podarilo trafiť puk, ktorý prepadol až za betóny Tomeka. Asistencie: Jiří Bicek, Eduard Šedivý.
     
    58:06
    Oceliari sa ihneď usadili v útočnej tretine. Bartánus to tam skúšal prihrávkou na Suju, ale ten nedokázal ťažký puk spracovať.
     
    57:50
    Domáci tréner si vyžiadal oddychový čas. Žilinčania sa budú ešte 55 sekúnd brániť v trojici proti štyrom Košičanom.
     
    57:50
    Žilina sa napokon bude aj tak brániť! Na trestnú lavicu smeruje za zbytočné vyhodenie puku Miroslav Zaťko.
     
    57:45
    Žilinčania nechcú pri väčšom priestore na ľadovej ploche nič riskovať a puk spred svojej bránky poslali aj za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    57:27
    Pomer síl na ľadovej ploche sa už teraz vyrovná! Hosťujúci Peter Bartoš inkasuje dvojminútový trest za nedovolené bránenie v hre.
     
    57:16
    Máme tu vzájomné vylúčenie na oboch stranách. Hosťujúci Matej Češík inkasuje trest za seknutie brankára, domáci Jan Homer za údery. Preislovka Košíc 5 proti 4 pokračuje aj naďalej.
     
    57:10
    Košičania dvakrát udržali puk pri modrej čiare a napokon to strelou po krížnej prihrávke skúsil strelecky, ale priestor troch žrdí netrafil.
     
    56:53
    Tak toto Žilinčanom vôbec nepomôže! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Matej Valášek.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 6. Leblanc (Ri. Huna, Ro. Huna), 12. Konečný, 17. Brejčák (Ri. Huna) – 31. Bartoš, 35. Bortňák (Boltun, Šoltés), 59. Suja (Bicek, Šedivý), 60. Jenčík (Cebák)


    MsHK Žilina: Tomek – Zaťko, Brejčák, Novotný, Homer, Kurali, Leško, Makovský, Bajaník – Leblanc, Ro. Huna, Ri. Huna – Stupka, Škoda, Konečný – Drevenák, Ježek, Valášek – Švec, Kolena, Rehák
    HC Košice: Melicherčík (17. Halász) – Deyl, Cebák, Macejko, Dudáš, Šedivý, Pavúk, Šoltés – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Hrnka, Lelkeš – Jenčík, Češík, Hričina – Bortňák, Boltun, Chovan

    Rozhodčí: Stano – Gajan, Gavalier
    bahis siteleri