Innsbruck – Znojmo 3:2 (kon.)
konec
HC TWK Innsbruck
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 13.12.2015, 17:30 • Tiroler Wasserkraft Arena • bet-at-home ICE Hockey League • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    John LAMMERS - 3:2
     
    50:16
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro Znojmo, které najednou deset minut před koncem prohrává. Pedevillova střela do ohně před brankou se dostala k clonícímu JOHNU LAMMERSOVI, který se v tísni prosadil a dorážkou posílá kotouč za Nechvátala. Asistence: Florian Pedevilla.
    David SCHULLER - 2:2
     
    42:21
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Nebezpečnou přesilovku nakonec domácí využívají a vyrovnávají skóre duelu. Ránu od modré tečoval těsně před Nechvátalem mezi jeho betony DAVID SCHULLER. Asistence: Dustin van Ballegooie.
    Patrik NOVÁK - 1:2
     
    28:00
    Orli právě vstřelili branku!
    Skvělé střídání čtvrtého znojemského útoku nese ovoce. Pokračující tlak před Chiodovou brankou zúročil dorážející PATRIK NOVÁK, který poslal volný puk nad beton brankáře. Znojmo tak skóruje svou jubliejní 100. branku v letošní sezóně. Asistence: Radek Číp.
    David ROUPEC - 1:1
     
    18:12
    Orli právě vstřelili branku!
    Už to vypadalo, že tahle přesilovková akce skončí bez úspěchu, ale Marek Biro zastavil vyhozený kotouč na modré rukavicí, v tísni přiklepl puk DAVIDU ROUPCOVI, jehož střela švihem od modré zapadla přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Marek Biro, Corey Trivino.
    Jeff ULMER - 1:0
     
    12:47
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Udeřilo na druhé straně. Domácí na hranici nedovoleného zákroku vybojovali ve vlastním pásmu puk, přešli do rychlého protiútoku, Lammers našel skvělou přihrávkou před brankou JEFFA ULMERA, který se trefuje do odkryté klece a otevírá skóre zápasu. Asistence: John Lammers, Derek Hahn.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 13. Ulmer (Lammers, Hahn), 43. Schuller (van Ballegooie), 51. Lammers (Pedevilla) – 19. Roupec (Biro, Trivino), 28. Novák (Číp)


    HC TWK Innsbruck: Chiodo (Litterbach) – Ross, Saringer, van Ballegooie, Pedevilla, Liffiton, Schaus, Steinacher, Ebner – Lammers, Hahn, Ulmer – Schennach, Valdix, Mössmer – Bishop, Spurgeon, Hörtnagl – Schramm, Schuller, Frischmann.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Štach, Bořuta, Stehlík, Šulák, Roupec, Biro, Šenkeřík, Bača – Tomas, Pucher, Lattner – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Trivino, Rehuš – Číp, Beroun, Novák.

    Rozhodčí: Smetana, Widmann – Raković, Smeibidlo
    bahis siteleri