Havlíčkův Brod – Kometa Brno 5:4 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
BK Havlíčkův Brod
5:4 (3:2, 0:1, 1:1 - 0:0)
HC Kometa Brno
Pátek 18.12.2015, 15:30 • Zimní stadion Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Havlíčkův Brod.

    Mladý Bruslaři se radují z vítězství, bonusový bod jim vystřelil v penaltovém rozstřelu kanonýr MICHAL TEPLÝ!
     
    51:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, domácí se dočkali za svou aktivitu zasloužené odměny! Jakub krajíček vykouzlil parádní pas zpoza brány mezi kruhy na ONDŘEJE PLÍHALA, jenž svižnou ranou bez přípravy propálil přesouvajícího se gólmana pletichu! Asistence: Jakub Krajíček.
     
    44:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Velká škoda pro brodské barvy, hosté jdou do vedení! Matěj Svoboda narýsoval hezkou nahrávku od mantinelu mezi kruhy osamocenému MAXIMU ČAJKOVIČOVI, kterého nechali domácí trestuhodně volného, a kanonýr Komety zblízka se štěstím odrazem o Kružíkův beton dokonal brněnský obrat! Asistence: Matěj Svoboda.
     
    22:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku bleskově využívají a v Kotlině máme znovu vyrovnáno! Kotouč putoval po ose Michal Kunc – Matěj Svoboda – ROBERT VĚŽNÍK, přičemž posledně jmenovaný se pořádně opřel do puku v prostoru levého kruhu a obstřelil gólmana Kružíka! Asistence: Matěj Svoboda, Michal Kunc.
     
    08:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Budu se opakovat, ale tohle je neuvěřitelné zmrtvýchvstání! Naprosto neuvěřitelný obrat dokonal TOMÁŠ KULHÁNEK, který má dneska střeleckou formu jako hrom, když se krásně trefil z prostoru levého kruhu a poslal svůj tým do nečekaného vedení! Asistence: Marek Tecl.
     
    05:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je opravdu neskutečné, Bruslaři dvěma slepenými góly srovnali bleskově se svým soupeřem krok! Marek Tecl našel hůl volného TOMÁŠE KULHÁNKA, který naprosto ukázkovou kličkou ála Peter Forsberg položil brankáře Pletichu na led a skóroval do zcela odkryté brány! Asistence: Marek Tecl.
     
    05:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ono to půjde, a ne že ne! Mladí Bruslaři předvedli vzorný důraz před brankovištěm a po sérii nevyužitých šancí Komety zničehonic snižují na nejtěsnější rozdíl, když zblízka dotlačil puk za Pletichova záda RICHARD CACHNÍN! Asistence: Michal Teplý.
     
    01:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, Kometa vede už o dvě branky a domácí jsou asi ještě myšlenkami v kabině! Radek Kučeřík narýsoval bravurní nahrávku rozjetému MAXIMU ČAJKOVIČOVI, jenž si v samostatném úniku sjel až před brankoviště a rychlou ranou zápěstím prostřelil brankáře Kružíka mezi betony! Asistence: Radek Kučeřík.
     
    00:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byl fofr, ledová sprcha pro Havlíčkův Brod! Hosté zavezli puk do útočného pásma a Michal Kunc našel mezi kruhy úplně volného MATĚJE SVOBODU, který si naprosto v klidu srovnal puk na hůl a nechytatelnou dělovkou zavěsil přesně pod horní Kružíkovu tyčku! Asistence: Michal Kunc.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Cachnín (Teplý), 6. Kulhánek (Tecl), 9. Kulhánek (Kulhánek), 52. Plíhal (Krajíček), rozh. náj. Teplý – 1. Svoboda (Kunc), 2. Čajkovič (Kučeřík), 23. Věžník (Svoboda, kunc), 45. Čajkovič (Svoboda)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kulhánek (HBR)
    0:1   Čajkovič (KOM)
    2. série:
    1:1   Teplý (HBR)
    1:1   Svoboda (KOM)
    3. série:
    1:1   Tecl (HBR)
    1:1   Lašák (KOM)
    4. série:
    1:1   Čajkovič (KOM)
    2:1   Teplý (HBR)


    BK Havlíčkův Brod: Kružík (Král) – Krejčí, Dvořák, Adam, D. Vacík, Zvěřina, Horák, Škareda, Smolko – P. Vacík, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl, Dudek, Krajíček, Rybáček, Teplý, Pejchal, M. Kopic
    HC Kometa Brno: Pleticha (Kašpar) – Masár, Věžník, Furch, P. Vašíček, David, Sedláček – Kavický, Čajkovič, Konečný, Novák, Kučeřík, Kudrna, Hubáček, Svoboda, D. Vašíček, Kunc, Lašák

    Rozhodčí: Jan Doležal – Petr Kotlík, Tomáš Krejčí

    Diváci: 60
    bahis siteleri