Havlíčkův Brod – Kometa Brno 5:4 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
BK Havlíčkův Brod
5:4 (3:2, 0:1, 1:1 - 0:0)
HC Kometa Brno
Pátek 18.12.2015, 15:30 • Zimní stadion Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým BK Havlíčkův Brod.

    Mladý Bruslaři se radují z vítězství, bonusový bod jim vystřelil v penaltovém rozstřelu kanonýr MICHAL TEPLÝ!
     
    59:08
    Maxim Čajkovič se ocitl sám mezi kruhy, ale jeho přízemní ránu zápěstím parádně vykopl svým levým betonem brankář Kružík!
     
    57:50
    Obrovská šance na straně Havlíčkova Brodu! Učebnicová důraz předvedl Richard Cachnín, jenž se natlačil před brankoviště, ale zblízka si vylámal zuby na skvělém brankáři Pletichovi!
     
    56:46
    Brankář Pleticha si poradil s ranou z levého kruhu a vyrazil puk do mezikruží, odkud vypálil zápěstím Michal Teplý, ale jen do Pletichovy lapačky!
     
    51:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, domácí se dočkali za svou aktivitu zasloužené odměny! Jakub krajíček vykouzlil parádní pas zpoza brány mezi kruhy na ONDŘEJE PLÍHALA, jenž svižnou ranou bez přípravy propálil přesouvajícího se gólmana pletichu! Asistence: Jakub Krajíček.
     
    50:05
    Obrovská šance Havlíčkova Brodu! Radim Pejchal při přečíslení 2 na 1 naservíroval citovou nahrávku před bránu na volného Michala teplého, jenž zápěstím zblízka ztroskotal na brankáři Pletichovi!
     
    44:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Velká škoda pro brodské barvy, hosté jdou do vedení! Matěj Svoboda narýsoval hezkou nahrávku od mantinelu mezi kruhy osamocenému MAXIMU ČAJKOVIČOVI, kterého nechali domácí trestuhodně volného, a kanonýr Komety zblízka se štěstím odrazem o Kružíkův beton dokonal brněnský obrat! Asistence: Matěj Svoboda.
     
    41:05
    Fantastický gólman Jakub Kružík! Patrik Vašíček přihrál před brankoviště úplně volnému Martinu Lašákovi, jenž z první vypálil, ale maskovaná opora Bruslařů vytěsnila puk po rychlém přesunutí mimo tři tyče!
     
    39:01
    A pozor, hosté si pomohli za hranicí pravidel. Dvě sekundy se bude hrát 4 na 4, potom začne přesilovka Brodu. Hosté hráli v šesti, trest odpyká Patrik Vašíček (KOM).
     
    38:00
    Tutovka hostů nevyužita! Radek Kučeřík při přečíslení 2 na 1 pálil úplně sám bez přípravy zblízka, ale padající gólman Kružík zázračně vytěsnil puk do ochranné sítě!
     
    37:03
    Další nepříjemnost pro domácí hokejisty. Ondřej Plíhal (HBR) si pomohl nedovoleným bráněním a je z toho další přesilovka pro Brno.
     
    35:57
    A znovu se Kometa hodně aktivně tlačila do předbrankového prostoru, kde bylo pořádně rušno! Pro havlíčkobrodské barvy ale znovu vše dopadlo dobře, ležící brankář Kružík puk za záda nepustil!
     
    35:39
    Kotouč nebezpečně poskakoval v brankovišti Havlíčkova Brodu, ale gólman Kružík se vyznamenal a uhájil znovu svou klec!
     
    34:51
    Tohle byla obrovská příležitost mladých Bruslařů při vlastním oslabení! Michal Teplý si počkal na pas na útočné modré čáře a tvrdě vypálil ze strany do Pletichova ramene!
     
    33:54
    Dominik Vacík (HBR) si pomohl hákováním a vyfasoval dvouminutový trest.
     
    31:19
    Tomáš Kulhánek, který dnes hraje v neuvěřitelné pohodě a patří na brodské straně k nejlepším hráčům, bleskově obkroužil bránu, ale puk k tyčce přes beton Pletichy nezasunul!
     
    30:54
    Robert Věžník (KOM) – 2 minuty – držení protihráče.
     
    27:22
    Přišla další nebezpečná rána a pokud se nepletu, za brankáře Kružíka teď zachytala branková konstrukce!
     
    24:50
    Michal Teplý se důrazně natlačil před brankoviště,, kde byl sice odstaven, ale gólman pleticha nepřikryl kotouč, který se dostal mezi kruhy k Radimu Pejchalovi. ten zahodil stoprocentní šanci, když zápěstím přestřelil odkrytou bránu!
     
    24:13
    Matěj Svoboda (KOM) je vykázán na lavici hanby za krosček.
     
    23:13
    Jakub krajíček rozkmital na levém křídle své rychlé nohy a hned z toho bylo pořádné nebezpečí! Prokličkoval se až k bráně, ale zblízka vyprášil v těžké pozici jen Pletichovy betony!
     
    22:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku bleskově využívají a v Kotlině máme znovu vyrovnáno! Kotouč putoval po ose Michal Kunc – Matěj Svoboda – ROBERT VĚŽNÍK, přičemž posledně jmenovaný se pořádně opřel do puku v prostoru levého kruhu a obstřelil gólmana Kružíka! Asistence: Matěj Svoboda, Michal Kunc.
     
    22:05
    Tomáš Kulhánek (HBR) obdržel trest na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    19:43
    Matěj Svoboda si vybruslil zpoza brány do pravého kruhu a okamžitě tvrdě vypálil zápěstím. Brankář Kružík skvělým zákrokem helmou vyrazil puk do ochranné sítě!
     
    18:55
    Radim Pejchal (HBR) si pomohl v obranném pásmu hákováním a usedá na lavici hanby ke dvěma minutám.
     
    15:30
    Michal Teplý vybojoval na pravém křídle puk a hnal se dopředu. Vzápětí nahrál do levého kruhu volnému Tomáši Kulhánkovi, který mohl završit hattrick, ale vyprášil jen Pletichovy betony!
     
    12:35
    Radim Pejchal hned dvakrát pálil zblízka, ale v obou případech nastřelil jen velmi dobře postaveného gólmana Pletichu. Brod pokračuje ve skvělé práci!
     
    08:52
    Zbytečný útočný faul v rohu útočného pásma předvedl Michal Kunc (KOM) a je potrestán za vražení na hrazení. Nic horšího nemohlo pro naprosto zaskočené hosty přijít.
     
    08:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Budu se opakovat, ale tohle je neuvěřitelné zmrtvýchvstání! Naprosto neuvěřitelný obrat dokonal TOMÁŠ KULHÁNEK, který má dneska střeleckou formu jako hrom, když se krásně trefil z prostoru levého kruhu a poslal svůj tým do nečekaného vedení! Asistence: Marek Tecl.
     
    07:38
    Havlíčkův Brod si musí dávat pozor na zadní vrátka, před bránou se natahoval po puku úplně volný Marek David, ale na kus černé gumy nedosáhl!
     
    05:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je opravdu neskutečné, Bruslaři dvěma slepenými góly srovnali bleskově se svým soupeřem krok! Marek Tecl našel hůl volného TOMÁŠE KULHÁNKA, který naprosto ukázkovou kličkou ála Peter Forsberg položil brankáře Pletichu na led a skóroval do zcela odkryté brány! Asistence: Marek Tecl.
     
    05:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ono to půjde, a ne že ne! Mladí Bruslaři předvedli vzorný důraz před brankovištěm a po sérii nevyužitých šancí Komety zničehonic snižují na nejtěsnější rozdíl, když zblízka dotlačil puk za Pletichova záda RICHARD CACHNÍN! Asistence: Michal Teplý.
     
    03:08
    No a Bruslaři to mohlo vypadat ještě mnohem hůř! Maxim Čajkovič nabil z rohu pásma na okraj kruhů Radku Kučeříkovi, jehož dělovka zápěstím zacinkala na břevno!
     
    01:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, Kometa vede už o dvě branky a domácí jsou asi ještě myšlenkami v kabině! Radek Kučeřík narýsoval bravurní nahrávku rozjetému MAXIMU ČAJKOVIČOVI, jenž si v samostatném úniku sjel až před brankoviště a rychlou ranou zápěstím prostřelil brankáře Kružíka mezi betony! Asistence: Radek Kučeřík.
     
    00:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byl fofr, ledová sprcha pro Havlíčkův Brod! Hosté zavezli puk do útočného pásma a Michal Kunc našel mezi kruhy úplně volného MATĚJE SVOBODU, který si naprosto v klidu srovnal puk na hůl a nechytatelnou dělovkou zavěsil přesně pod horní Kružíkovu tyčku! Asistence: Michal Kunc.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Cachnín (Teplý), 6. Kulhánek (Tecl), 9. Kulhánek (Kulhánek), 52. Plíhal (Krajíček), rozh. náj. Teplý – 1. Svoboda (Kunc), 2. Čajkovič (Kučeřík), 23. Věžník (Svoboda, kunc), 45. Čajkovič (Svoboda)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kulhánek (HBR)
    0:1   Čajkovič (KOM)
    2. série:
    1:1   Teplý (HBR)
    1:1   Svoboda (KOM)
    3. série:
    1:1   Tecl (HBR)
    1:1   Lašák (KOM)
    4. série:
    1:1   Čajkovič (KOM)
    2:1   Teplý (HBR)


    BK Havlíčkův Brod: Kružík (Král) – Krejčí, Dvořák, Adam, D. Vacík, Zvěřina, Horák, Škareda, Smolko – P. Vacík, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl, Dudek, Krajíček, Rybáček, Teplý, Pejchal, M. Kopic
    HC Kometa Brno: Pleticha (Kašpar) – Masár, Věžník, Furch, P. Vašíček, David, Sedláček – Kavický, Čajkovič, Konečný, Novák, Kučeřík, Kudrna, Hubáček, Svoboda, D. Vašíček, Kunc, Lašák

    Rozhodčí: Jan Doležal – Petr Kotlík, Tomáš Krejčí

    Diváci: 60
    bahis siteleri