Omsk – Čerepovec 4:0 (kon.) | Barys – CSKA Moskva 4:3 (kon.) | Toljatti – Vladivostok 1:5 (kon.)
Jaroslavl – Novokuzněck 3:2 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Soči – Novosibirsk 3:2 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Amur Chabarovsk
Úterý 29.12.2015, 17:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:56
    Přesilová hra čeká i na hostující Chabarovsk! Na trestnou lavici usedá domácí Andrej Ivanov za držení protihráče.
     
    47:39
    Domácí celek si však zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří obránce Arťjom Zub, který podrazil unikajícího Möllera!
     
    39:34
    V závěru druhé třetiny si domácí celek zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří obránce Vitalij Šulakov, který nedovoleným způsobem bránil Lukojanova.
     
    29:32
    Přesilovou hru si tentokrát zahraje domácí Kazaň! Dvě minuty dostává hostující brankář, který zřejmě úmyslně posunul branku!
     
    25:49
    Máme tady další vyloučení! Na trestnou lavici odchází domácí Oscar Möller.
     
    24:28
    Za brankou se dostal ke kotouči domácí Kornějev, který se pokoušel vyhodit. To mu však nedovolil Bergfors, který hákoval, a odchází na trestnou lavici!
     
    23:32
    Pozor! Andrej Ivanov nestíhal v souboji s Wandellem, a musel hákovat. Domácí hráč tak odchází na trestnou lavici za hákování, a Amur čeká přesilovka pět na tři!
     
    22:08
    První přesilovou hru dnešního utkání si zahraje hostující Amur! Igor Mirnov totiž hákoval v rohu kluziště Dedunova, a odchází na trestnou lavici.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 19. Zacharčuk (Gluchov)


    Ak Bars Kazaň: Galimov (Rynnas) – Sidorov, WIlson, Jarullin, Rylov, Kornějev (A), Abrosimov, Zacharčuk – Mirnov, Svitov (C), Ivanov – Čibisov, Tkačjov, Lukojanov – Varnakov (A), Gluchov, Tokranov – Sjögren, Azevedo, Möller
    Amur Chabarovsk: Pečurskij (Metsola) – Kolář (A), Čerepanov, Šulakov, Zub, Aťjušov (C), Ibragimov, Stalnov – Litovčenko, Wandell, Železnov – Vl.Ušenin, Gračjov (A), Skladničenko – Pervušin, Bjavalcev, Dedunov – Tolpeko, Vj.Ušenin, Bergfors

    Rozhodčí: Komarov, Kuljov – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri