Slavia – Přerov 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Motor ČB 4:1 (kon.) | Prostějov – Kladno 3:4 (po pr.)
Kadaň – Šumperk 3:2 (po pr.) | Třebíč – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Most – Litoměřice 1:4 (kon.)
Jihlava – Havířov 2:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
AZ Havířov
Sobota 09.01.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martin LENĎÁK - 2:4
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    59:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nyní se již hosté do prázdné klece trefují. MARTIN LENĎÁK potvrzuje střelou ze středního pásma tři body pro Havířov. Čtrnáctizápasová vítězná série Dukly na domácím kluzišti končí.
     
    57:56
    Jihlavská klec zůstává prázdná, Škarek je na střídačce, Dukla zkusí risk v podobě power-play.
     
    57:56
    Daniel Graca (HAV) je vyloučen na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 4-7.
    Využití: 1-1.
     
    57:56
    Jihlava si vyžádala oddechový čas.
     
    54:49
    Láme se chleba. Havířovští hráli v pěti (jsou v oslabení), proto dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Jan Hudeček.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    54:08
    Jihlava bude mít možnost srovnat stav. Roman Maliník, který za Duklu odehrál 152 zápasů, dostává dvě minuty za sekání.

    Na vyloučení: 4-5.
    Jakub KOTALA - 2:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    52:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nyní to už opravdu vypadalo, že Jakub Škarek má puk pod svým tělem. Jihlavští hráči čekali, až sudí Pražák přeruší hru, když k pravé tyči Dukly přijel JAKUB KOTALA a poslal kotouč do sítě. Bez asistence.
     
    49:15
    Jihlavští zapomněli před brankou na Kotalu, který si hledal pozici ke střele. Tohle byla skutečně velká šance, Jakub Kotala se téměř ptal Škarka, kam to chce, ale nepropálil jej.
     
    46:46
    Hosté zcela propadli po buly, takže domácí založili útok dva na dva a u vlastní střídačky viděli sudí nedovolené bránění Martina Mazance (HAV). Síly na ledě se proto srovnají.

    Na vyloučení: 4-4.
    Využití: 1-1.
     
    45:41
    Škarek se bude muset mít na pozoru, protože Josef Skořepa je vyloučen za pád pod nohy protihráče.

    Na vyloučení: 4-3.
    Využití: 1-1.
     
    45:40
    Obrovská šance hostí. V situaci dva na jednoho přihrál Maliník před branku na Daniela Štumpfa, který byl sám před Škarkem. Mířil mezi jeho betony, což se mu téměř povedlo a těsně před čárou zachytil puk jeden z domácích hráčů.
     
    42:25
    Jakub Kotala se dokázal z pravé strany s pukem prosmýknout až ke Škarkovi. Zde jej nakonec domácí nezastavili, ale nepovolili mu zakončit. Nicméně šlo o velmi hezkou akci.
    Dávid GRÍGER - 2:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    31:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jestli první vedení Dukly netrvalo dlouho, to samé by se dalo říct o vedení Havířova. AZ propadl ve středním pásmu, Parýzek poslal puk bleskově na Březinu. V situaci dva na jednoho poslal domácí forvard krásnou uličku na DÁVIDA GRÍGERA (12+13), jenž volil ještě efektivnější zakončení – forhendový blafák nad levý beton bezmocného Laca. Asistence: David Březina, Martin Parýzek.
     
    30:44
    Daniel Štumpf měl na holi zvýšení vedení svého týmu, ovšem z dobré pozice na levém kruhu blíže ke středu trefil pouze pravou tyčku, možná že Jakub Škarek lehce zasáhl svým pravým betonem.
     
    29:27
    Za brankou Jihlavy v souboji o puk došlo k tvrdému zákroku, po kterém zůstal na ledě ležet domácí i hostující hráč. Na trestnou lavici jde pouze Miha Štebih za vražení na hrazení.

    Na vyloučení: 3-3.
    Využití: 1-1.
    Tomáš GŘEŠ - 1:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    28:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští se ujímají vedení v dnešním zápase. Gřeš přihrál kotouč na Matějka, jehož střelu z první zblízka Škarek výborně chytil. Domácí se snažili schovat kotouč pod svého gólmana, když jej vyšťoural TOMÁŠ GŘEŠ a poslal jej do sítě. Jihlavští se po sobě pouze vyčítavě dívají. Bez asistence.
     
    24:27
    Jihlava po buly ve svém pásmu předvedla dobrý protiútok. Gríger vystrartoval s pukem a předal jej spoluhráči, Březina zavezl puk k pravému kruhu, ze své milované pozice nestřílel, přihrál kotouč mezi kruhy na Diviše, jehož ránu pod víko stačil Laco vytěsnit nad branku.
     
    22:10
    Štebih nedal v souboji o puk Kotalovi nic zadarmo, přesto útočník AZ stačil vybojovat puk a poslat jej na modrou pro Krisla. Jeho střela změnila směr letu a prošla nad horní tyčí překvapeného Škarka.
     
    21:19
    Havířovští podnikli rychlý kontr, ovšem střelu Hudečka zastavila jihlavská obrana. Z druhé vlny se k puku dostal Kanko, který vypálil a jeho střelu z mezikruží musel Škarek pohotově vyrazit.
     
    20:55
    Richard Diviš vypálil z levého kruhu. Laco vytěsnil puk vyrážečkou na horní tyč, od které se kus černé gumy odrazil nad branku.
     
    17:25
    Dávid Gríger zblízka o kousek přestřelil branku, možná jeho střelu srazil jeden z hráčů AZ.
     
    16:35
    David Bahounek je třetím vyloučeným hráčem Havířova, dostává dvě minuty za držení.

    Na vyloučení: 2-3.
    Využití: 1-1.
     
    15:20
    S koncem trestu vyloučeného Baránka měli Slezané šanci na otočení zápasu. Tvrdou střelu Gřeše stačil Škarek vyrazit konečkem levého betonu ke své levé tyči, kde číhal volný Daniel Štupmf, jenže nezvedl puk nad beton mladičkého gólmana.
     
    14:23
    Jihlava podnikla v oslabení rychlý kontr, po kterém vystřelil z pravého kruhu Josef Skořepa. Jeho střelu vyrazil Laco znovu ke Skořepovi, jenž dorážkou nepřekonal gólmana ani podruhé.
     
    13:54
    Dvě nebezpečné rány Petra Punčocháře od modré. Škarek ani na jednu z nich neviděl a měl štěstí, že poprvé projel puk kolem jeho pravé tyče a podruhé kolem opačné
     
    13:20
    Hosté první přesilovou hru využili a nyní mají k dispozici druhou početní výhodu. Marek Baránek (JIH) je potrestán za držení.

    Na vyloučení: 2-2.
    Jiří KRISL - 1:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    11:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru a rychle srovnávají stav zápasu. Po vyhraném buly poslal Pechanec puk na JIŘÍHO KRISLA, který si vybruslil na střed modré, napřáhl a poslal kotouč kolem lapačky Škarka. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    11:43
    Přesilovku si zahrají i hosté. Michal Důras (JIH) odchází na trestnou lavici za sekání.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    11:07
    Havířovští po dobrém napadání čtvrté lajny Dukly ztratili puk. Po Andělově zásahu se kus černé gumy dostal k Malcovi. Hráč domácích měl těžkou pozici, přesto pohotově vystřelil a jen těsně minul pravou tyčku.
    David BŘEZINA - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    10:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se ujímá vedení v dnešním utkání. David Gríger se moc hezky uvolnil a poté ještě lépe našel mezi kruhy DAVIDA BŘEZINU (9+3), který pohotovou střelou do levé šibenice z pohledu Laca poslal Duklu do vedení. Asistence: Dávid Gríger, Marek Baránek.
     
    09:51
    Pouze vteřinu byli hosté v plném počtu. Poté v rohu za brankou poslal Petr Punčochář (HAV) držením k ledu Jakuba Fleka a jde si také sednout na lavici trestů.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    07:50
    Domácí budou mít výhodu přesilové hry. Je třeba říct, že v poslední době jich Jihlava poměrně dost využívá. Uvidíme co nyní při hákování Martina Lenďáka (HAV).

    Na vyloučení: 0-1.
     
    06:47
    Zpoza branky si až k modré vyjel s pukem Důras. Ovšem střelecké ohrožení mohl Laco cítit až po pokusu Grígera z otočky z mezikruží, který netrefil branku. Před havířovskou svatyní následně vznikla pořádná trma vrma, v šavlované o puk byli úspěšnější hosté.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 11. Březina (Gríger, Baránek), 32. Gríger (Březina, Parýzek) – 12. Krisl (Pechanec), 29. Gřeš, 53. Kotala, 60. Lenďák


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Honzík) – Parýzek, Kaláb, Bilčík, Baránek, Dobrovolný, Štebih, Šafář – Flek, Skořepa, Důras – Diviš, Gríger, Březina – Jícha, Melenovský, Kohout – Beránek, Malec, Anděl. Trenér: Petr Vlk
    AZ Havířov: Laco (Matoušek) – Lenďák, Krisl, Mazanec, Bahounek, Punčochář, Graca – Štumpf, Pechanec, Maliník – Kanko, Hudeček, Okál – Kotala, Sedláček, Kalus – Matějek, Bednář, Gřeš. Trenér: Štefan Mikeš

    Rozhodčí: Pražák – Kreuzer, Štětina

    Diváci: 1784
    bahis siteleri