New Jersey – Boston 1:4 (kon.) | Carolina – Columbus 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 3:1 (kon.)
Colorado – Nashville 5:3 (kon.) | Edmonton – Tampa 2:3 (kon.) | Anaheim – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.)
NY Rangers – Washington 3:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 4:0 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:3 (1:0, 1:0, 0:3)
Tampa Bay Lightning
Sobota 09.01.2016, 03:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Cam Talbot je na střídačce a Edmonton Oilers to zkouší bez brankáře!
    55:51 Steven STAMKOS - 2:3
     
    55:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS otáčí vývoj dnešního utkání a opět s obrovským přispěním hráčů Edmontonu!! Steven Stamkos v blízkosti levé tyče nahodil puk před bránu a ten se vzápětí od brusle Darnella Nurse odrazil do pravého horního rohu brány. Asistence: Victor Hedman, Vladislav Namestnikov.
     
    55:38
    Nikita Kučerov vypálil z levého křídla a Cam Talbot jeho střelu pravým ramenem vyrazil do ochranné sítě! Další dobrý zákrok.
     
    55:32
    Cam Talbot podržel Edmonton skvělým zákrokem poté, co nebezpečnou střelu Lightning ukryl po nádherném semaforu v lapačce!
    54:50 Victor HEDMAN - 2:2
     
    54:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    VICTOR HEDMAN vyrovnává s obrovským přispěním Taylora Halla na 2:2!! Victor Hedman z pravého kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu a vracející se Taylor Hall si ho nešťastně ze vzduchu srazil k levé tyče vlastní brány. Bez asistence.
     
    49:29
    Steven Stamkos se ocitl u levé tyče ve velké šanci, z blízkosti ale bekhendem Cama Talbota překonat nedokázal, stejně jako vzápětí dorážející Vladislav Namestnikov!
     
    45:11
    Brandon Davidson (EDM) dostal menší trest, 2 minuty držení.
    43:01 Nikita KUČEROV - 2:1
     
    43:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    NIKITA KUČEROV střílí gól a vrací Tampu Bay zpět do zápasu!! Nikita Kučerov napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k nádherné střele, která mezi betonem a rukou Cama Talbota zaplula ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Victor Hedman, Tyler Johnson.
     
    42:37
    Ondřej Palát mezi kruhy pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím a jeho následný pokus orazítkoval levou spojnici tyče a břevna!
     
    39:05
    Nikita Nesterov (TBL) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    38:49
    Steven Stamkos vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Cam Talbot jeho tvrdou střelu ramenem vyrazil!
     
    32:53
    Teddy Purcell se řítil sám na bránu a stíhaný protihráčem si skvěle puk přikryl tělem. Purcell zakončil v blízkosti levé tyče svůj únik bekhendem, jeho střela ale zamířila mimo!
     
    27:23
    Justin Schultz v pravém kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, kterou Ben Bishop pravým betonem zastavil a poté puk rychle přikryl na ledě lapačkou, aby nepustil Ryana Nugenta-Kopkinse k dorážce!
     
    25:50
    Mark Letestu mohl rychle využít přesilovou hru, když na pravé straně napřáhl z vrcholu kruhu pro vhazování ke tvrdé střele, která se od horní tyče odrazila do ochranné sítě!
     
    25:25
    Vladislav Namestnikov (TBL) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    23:38 Benoit POULIOT - 2:0
     
    23:38
    Edmonton právě vstřelil branku!
    BENOIT POULIOT využívá přesilovou hru a skvělou tečí posílá Edmonton Oilers do dvoubrankového vedení!! Ryan Nugent-Hopkins si srovnal puk na střelu a z vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, kterou těsně před Benem Bishopem usměrnil do pravého horního rohu skvělou tečí clonící Benoit Pouliot. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Andrej Sekera.
     
    22:52
    Nikita Kučerov (TBL) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    21:51
    Nikita Nesterov dostal před bránu z pravého křídla přihrávku od Valtteriho Filppuly a poté se pokusil o bekhendový blafák, v poslední chvíli mu ale jeden z domácích hokejistů puk vypíchl!
     
    21:13
    Mark Letestu nabral na pravém křídle velkou rychlost a poté se střelou letící těsně nad ledem snažil zamířit ke vzdálenější levé tyči, Ben Bishop byl ale připraven a pravým betonem jeho pokus vykopl do ochranné sítě!
     
    20:19
    Viktor Hedman nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování a Cam Talbot jeho střelu směřující k levé tyči levým betonem vyrazil!
    19:52 Victor Hedman zachránil Lightning na brankové čáře.

     
    19:52
    Taylor Hall se dostal v blízkosti ke dvěma střelám, se kterými si Ben Bishop dokázal poradit, u levé tyče ale poté dorážel puk do prázdné brány Leon Draisaitl a překonaného Bena Bishopa v leže na brankové čáře zastoupil Victor Hedman, který rukavicí kotouč směřující do sítě vyrazil! To byla stoprocentní šance.
    15:20 Justin SCHULTZ - 1:0
     
    15:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JUSTIN SCHULTZ střílí gól a v závěru první třetiny otevírá skóre dnešního zápasu!! Justin Schultz předvedl nádherný slalom mezi třemi hráči Tampy Bay Lightning, a přestože jeho první střelu bekhendem ještě Ben Bishop dokázal zastavit, proti jeho následné dorážce mezi betony už byl bezmocný. Asistence: Jordan Eberle.
     
    10:16
    Lightning na pravém křídle zavezli puk do útočného pásma a Braydon Coburn napřáhl ke střele, kterou pozorný Cam Talbot ramenem vyrazil do boční sítě!
     
    10:02
    Eric Gryba vypálil z pravého kruhu pro vhazování poté, co Ben Bishop v sedě vyrazil bekhendovou střelu Matta Hendrickse z blízkosti, a vzápětí si brankář Tampy poradil i s dorážkou Gryby, kterou ukryl pod betony!
     
    09:38
    Nikita Kučerov se v blízkosti pravé tyče dostal do zakončení, která směřovala do levého horního rohu, Cam Talbot ji ale vyrážečkou vyrazil mimo!
     
    05:57
    Steven Stamkos napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, ta ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji levým ramenem zastavil pozorný Cam Talbot a poté ukryl puk v lapačce!
     
    05:09
    Edmonton Oilers dostal týmový trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    01:59
    Leon Draisaitl (EDM) dostal menší trest, 2 minuty hákování.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. Schultz (Eberle), 24. Pouliot (Nugent-Hopkins, Sekera) – 44. Kučerov (Hedman, Johnson), 55. Hedman, 56. Stamkos (Hedman, Namestnikov)


    Edmonton Oilers: Talbot (Nilsson) – Sekera, Davidson, Nurse, Schultz, Hunt, Gryba – Hall (A), Draisaitl, Purcell – Pouliot, Nugent-Hopkins (A), Eberle (A) – Hendricks, Letestu, Korpikoski – Pakarinen, Lander, Klinkhammer. Hlavní trenér: Todd McLellan.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Stralman, Hedman, Garrison, Coburn, Šustr, Nesterov – Killorn, Filppula, Stamkos (C) – Palát (A), Johnson, Kučerov – Brown, Paquette, Callahan (A) – Namestnikov, Boyle, Condra. Hlavní trenér: Jon Cooper.

    Rozhodčí: Francis Charron, Kevin Pollock – Ryan Gibbons, Vaughan Rody
    bahis siteleri