New Jersey – Boston 1:4 (kon.) | Carolina – Columbus 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 3:1 (kon.)
Colorado – Nashville 5:3 (kon.) | Edmonton – Tampa 2:3 (kon.) | Anaheim – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.)
NY Rangers – Washington 3:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 4:0 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
3:4 (0:1, 0:1, 3:1 - 0:1)
Washington Capitals
Sobota 09.01.2016, 19:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Trhákem a zároveň prvním zápasem bohatého sobotního programu bude souboj mezi domácími Rangers, kteří vyzvou vedoucí celek Východní konference, Washington Capitals. Utkání ve slavné Madison Square Garden začíná kousek po devatenácté hodině našeho času a komentářem vás bude doprovázet David Panuška.
     
    New York Rangers mají stále nejvyšší ambice. Letos to sice vychází na play-off, ale šesté místo v konferenci není přímo to, co si fanoušci Rangers přejí. Jezdci ovšem mají stabilní výkony a v posledních utkáních spíše vyhrávají. Z posledních pěti střetnutí se jim povedlo porazit Dallas, Tampu Bay, či Anaheim. Jezdce bodově táhne norský střelec Mats Zuccarello, jemuž se povedlo nasbírat již jednatřicet kanadských bodů za vyrovnaný počet branek a asistencí.
     
    Washington Capitals vládne nejen své konferenci, ale také celé NHL. Banda kolem ostrostřelce Ovečkina hraje opravdu skvěle, celek je doplněn o další skvělé hokejisty a Caps to šlape tak, jak má. Capitals mají zasebou dvě vítězná utkání nad Islanders a Bruins. Bodový náskok na Floridu je úctyhodných devět bodů, a to i přes neskutečnou formu panterů. Celek táhne trojice hráčů, které organizace Caps slušně poskládala. Trojice Jevgenij Kuzněcov, Nicklas Backström a Alexandr Ovečkin nasbírala už více jak sto bodů a hlavně díky nim Capitals vedou ligu.
     
    Poslední vzájemné utkání

    21.12.2015
    New York Rangers 3:7 Washington Capitals
    14. Miller (Nash, Yandle), 16. Kreider, 19. Boyle (McDonagh, Zuccarello) – 13. Williams (Chorney, Carlson), 26. Kuzněcov (Orlov, Williams), 28. Oshie (Backstrom, Orlov), 32. Ovečkin (Johansson, Backstrom), 40. Williams (Johansson, Backstrom), 43. Chimera (Wilson), 45. Johansson (Kuzněcov)
    Novou tváří v barvách Rangers je Nicklas Jensen
     
    Úvodní sestavy:

    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi, McDonagh, Boyle, Staal, Klein, Yandle – Zuccarello, Brassard, Miller – Megna, Stepan, Nash – Fast, Hayes, Lindberg – Stålberg, Moore, Glass

    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Niskanen, Alzner, Schmidt, Orlov, Chorney, Ness – Oshie, Backström, Ovečkin – Williams, Kuzněcov, Burakovskij – Wilson, Latta, Chimera – Galijev, Laich, Carey

    Rozhodčí: O’Halloran, Pochmara – Amell, Henderson.

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Krásný podvečer přeji všem fanouškům nejkvalitnější hokejové ligy. Za pár minut bude vhozena úvodmí buly tohoto střetnutí. Těšme se na šlágr tohoto kola.
     
    Začátek utkání se samozřejmě jak je v NHL zvykem spozdí. Na úvodní buly si počkáme minimálně ještě pět minutek.
     
    Hráči již krouží po ledové ploše MSG. Utkání nám za pár sekudn začne, a tak zůstaňte s námi.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:11
    Úvodní buly vyhráli hokejisté Capitals, kteří se hned prodrali do útočného pásma, odkud se jim ale nepovedlo zakončit.
     
    00:24
    Na druhé straně pálil z pravé strany produktivní J.T. Miller. Jeho pokus ale neskončil v Holtbyho brance, který si připsal první zákrok večera.
     
    00:47
    Další ráánu vypálil Derick Brassard, jehož pokus spíše vybojoval útočné pásmo. Vhazovat se bude po levé ruce zkušeného brankáře.
     
    01:40
    Rangers následně hru uklidňuje kombinací za svou brankou. Proti vedoucímu celku NHL se musí hrát hodně opatrně.
     
    02:30
    Domácí jsou i nadále aktivnějším, ale do zakončení se zatím nedostávají. Jejich snaha byla nyní přerušena ofsajdem, kam se jeden z hráčů v modrém dostal.
     
    02:55
    Puk dostal na hokejku jeden z ruských hokejistů v sestavě Caps. Stanislav Galijev zkoušel z mezikruží skórovat bekhendem, ale tyto pokusy Lundqvist normálně kryje.
     
    03:40
    Nyní ovšem u puku opět domácí obránci. Ti kombinují na vlastní polovině a svého soupeře nechce pouštět vůbec do ničeho.
     
    04:26
    Po delším souboji ve středním pásmu se k puku nakonec dostali hosté. Těm se ale následně v jednom hráči nepovedlo zakončit.
     
    04:45
    Po střele z pravé strany, kterou Holtby vyrazil před sebe, se k puku dostal Kevin Klein. Ten zpoza branky vyjel druhou stranou, ale ani odsud nezahrozil.
     
    05:24
    Velkou klukovinu udělal nyní jindy bezchybný Lundqvist. Puk za brankou špatně rozehrál a Tom Wilson mohl zahrozit, což se mu nakonec nepovedlo.
     
    06:14
    Ale prozatím sledujeme spíše opatrné utkání, což je škoda. Naposledy v souboji obou celků padlo skvělých deset branek. Tomu bychom se nebránili ani nyní.
     
    06:50
    První lajna pod vedením Ovečkina byla aktivnější, ale nakonec se jí nepovedlo svou akci nějak zakončit, či se dostat do střelecké pozice.
     
    07:58
    Následně se ale nic nedaří ani jednomu celku. Rangers působí spíše defenzivnějším dojmem, čemuž se nelze divit. Proti Caps to úplně lehké není.
     
    08:27
    Aktivní je v útočném pásmu čtvrtá lajna Capitals. Nic se jím tam ovšem nepovedlo vymyslet a zaútočit tak mohou opět domácí.
     
    09:20
    Od modré čáry napálil puk na branku v posledních utkáních produktivní J.T.Miller. Jeho pokus ovšem nebyl pro Holtbyho něčím nebezpečným.
     
    10:10
    Při snažení domácích, kteří se hnali do zajímavého přečíslení dvou na jednoho, fauloval jednoho z hráčů střelec T.J. Oshie, který dostává za hákování dvouminutový trest.
     
    10:36
    Před brankou se k puku dostal jeden z domácích hráčů, jenž byl ve skvělé pozici, ale místo branky trefil jen obětavého obránce.
     
    11:18
    Ve velké šanci byl nyní nejproduktivnější hráč domácích. Nor Zuccarello dostal puk na pravou stranu, odkud si mohl pokus připravit, ale nakonec trefil jen Holtbyho.
     
    11:49
    V závěru přesilovky se hosté již osvobozují a mohou si oddechnout. Rangers měi zasebou dobrou přesilovku a jen smolně se jim nepovedlo skórovat.
     
    12:22
    Jeden z domácích se objevil u pravé tyčky Holtbyho. Místo střely hledal lépe postaveného Dana Boyla, který mohl zakončovat do prázdné branky, ale místo toho netrefil puk, který mu na hokejku nepřišel přesně.
     
    12:58
    První přesilovka také pro hosty. Pronikající T.J.Oshie se prodíral do útoku, ale tam jej hákoval domácí útočník Fast. Dvě minuty pro něj.
     
    13:23
    Krásná spolupráce hostů. Nicklas Backström dostal puk před brankzu, kam si krásně najel. Zakončit se mu ovšem nepovedlo, touš byl před ním ztečován.
     
    14:14
    Do velké šance se po pravé straně prodral americký útočník T.J. Oshie. Tomu se ale zblízkosti nepovedlo pokořit připraveného Lundqvista.
     
    15:17
    Přesilovka končí. Rangers to přežili celkem pohodově a mohou nyní zaútočit, což také dělají. Uvidíme, jestli se jim něco povede vymyslet.
     
    15:58
    Bradena Holtbyho nyní zkoušel po rychlé akci po levé straně J.T. Miller. Z dobré pozice vypálil na jeho branku, kterou se mu ovšem nepovedlo ideálně ohrozit.
     
    16:19
    Capitals se opět ženou do útoku, odkud budou chtít vstřelit vedoucí branku. Zatím se ovšem hraje hodně opatrný hokej bez větších akcí.
     
    16:57
    Ale nyní budeme mít šanci vidět něco z dílny Rangers. Tom Wilson podržel hokejku jednomu z domácích hokejistů a dostává za tento zákrok dvouminutový trest.
     
    17:28
    Rangers v této přesilovce vymysleli jako první střelu od modré, kterou vyslal Dan Girardi. Jeho spíše nahazovaný pokus ovšem skončil jen mimo branku.
     
    18:24
    Nadále se domácí snaží dostat se do třetiny. Hosté celkem pohodově puk vyhazují ze svého pásma, Rangers jsou v této přesilovce bezradní.
     
    18:59
    Do zakončení se dokonce dostal hostující Jason Chimera. Ten se prodral před branku, ale na dlouhou ruku se mu nepovedlo ideálně zakončit.
     
    19:27
    Viktor Stålberg ale svůj celek oslabuje. Před brankouo totiž podržel pronikajícího Oshie, kterému se tak povedlo vybojovat další výhodu.
     
    19:45
    Washington právě vstřelil branku!
    Je tu vedoucí branka a nedává ji nikdo jiný, než ALEXANDR OVEČKIN. Ruský střelec si počkal na puk, který mu před prázdnou branku krásně nahrál jeden z obránců Rangers. Ovie následně zakončoval do prázdné branky. Bez asistence.
    Alexandr OVEČKIN - 0:1
     
    19:54
    Následovala další velká šance na zvýšení aktuálního skóre. Puk se před branku dostal na hokejku úplně volného Michaela Latty. Ten ale nepřekonal domácího brankáře střelou mezi betony!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí. Rozjezd byl sice pomalejší a šance k vidění moc nebylo, ale nakonec jsme přecijen branku viděli. V poslední patnácti sekundách jsme viděli více šancí, než po celou dobu třetiny. Nejdříve dal branku Alexandr Ovečkin, jenž se přiblížilk mětě pětisti branek. Poté měl šanci na zvýšení skóre také Latta, ale ten střelou mezi betony neuspěl.

    Střely na branku: 8:8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Hned začátkem druhé třetiny velká šance pro Rangers! Rick Nash zkoušel zakončovat zpoza branky, ale puk se mu nepovedlo poslat do branky!
     
    20:54
    Nicklas Backström odebral domácím puk ve středním pásmu a vydal se s ním směrem dopředu. Následně jej poslal na obránce Orlova, jenž střelou tahem nepřekonal Lundqvista.
     
    21:13
    Jevgenij Kuzněcov před brankou Holtbyho fauloval jednoho z domácích v momentě, kdy Boyle pálil od modré čáry. Dvě minuty pro něj.
     
    21:51
    Do puku se pár metrů před pravým kruhem opřel Derick Brassard, který zkoušel překvapit brankáře dělovkou. To se mu ale nepovedlo.
     
    22:05
    Nyní byl zasažen pukem do žeber hlavní sudí dnešního utkání v momentě, kdy se hosté osvobozovai výhozem puku ze svého pásma.
     
    22:27
    Puk dostal do skvělé střelecké pozice Kevin Hayes, jenž se zkoušel trefit ke vzdálenější tyčce, ale místo toho napálil jen bránícího hráče.
     
    23:23
    Hned po skončení přesilovky se směrem dopředu vydal mladičký Rus Kuzněcov. Ten táhl puk po pravé straně a následně jej poslal před branku, kde nikdo nezakončil.
     
    23:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Nejdříve se do velké šance dostali domácí, ale tu se jim nepovedlo zakončit. Hned poté ujížděl sám na branku JUSTIN WILLIAMS, který udělal forhandovou kličku a poslal puk po zemi. Touš se po pár vteřinách nakonec doklouzal do branky a hosté vedou o dvě branky. Asistence: Nate Schmidt.
    Justin WILLIAMS - 0:2
     
    24:54
    Na druhé straně zkoušel pozornost Holtbyho jeden z obránců Rangers. Jeho ovšem skončil jen vyražením puku na pravou stranu, kde byl puk v bezpečí.
     
    26:00
    Rangers jsou ovšem nyní mnohem aktivnější. Z pravého kruhu vypálil jeden z hráč a dorážet se pokoušel J.T. Miller, ale to se mu nakonec nepovedlo.
     
    26:25
    Agresivně a hlavně hodně rychle projel do útočné třetiny Alexandr Ovečkin. Z mezikruží zkoušel překonat Lundqvista, ale ten si nyní připsal dobrý zákrok.
     
    27:27
    Nyní se delší dobu bojovalo o puk v obranné třetině Rangers. Vítězem byli nakonec domácí hokejisté, kteří se prodírají směrem dopředu.
     
    28:35
    U puku jsou i nadále hokejisté Washingtonu, kteří by rádi zvýšili svoje vedení o tři branky, což by je přiblížilo k bodům.
     
    29:22
    Do přečíslení se prodrali hokejisté Caps. Na pravé straně byl Ovečkin, jenž si puk stáhl do středu hřiště a poté vypálil. Lundqvist ovšem nebyl ani nyn překonán.
     
    30:20
    Hraje se ale pěkný hokej na obě strany. Jde vidět, že sledujeme ty lepší celky, které fanoušky dělají šťastnými.
     
    31:09
    Před branku posílal puk Tanner Glass, kde byl jeden z jeho spoluhráčů. Ten si zkoušel puk prohodit mezi nohy, ale bránící hráč jeho úmysl pochopil.
     
    31:46
    Nyní se ovšem hraje na obě strany. Chvilku kombinovali v útoku hosté, poté i domácí. Ve všech ohledech sledujeme vyrovnané utkání, ale branky dává jen jeden tým.
     
    32:28
    Na levé straně byl u mantinelu rychle odzbrojen jeden z domácích, kterému nebylo dovoleno nic, co by vedlo ke vstřelení branky, či její ohrožení.
     
    33:31
    Stále se hraje utkání v rychlém tempu. Je opravdu radost na hru pohledět. Oba celky se starají o povedenou podívanou.
     
    34:20
    Nejdříve byl k vidění závar před brankou Caps. Nikdo z hráčů ovšem nedokázal prostřelit obranný val, a tak se do útoku dostali hosté. Galijev ovšem v protiútoku tří na jednoho nepřihrál přesně.
     
    34:53
    Následně se hra přerušuje a bude následovat komeční přestávka. Po ní se bude vhazovat po levici brankáře Holtbyho.
     
    35:30
    Capitals zakládají útok nahozením za branku, kde budou chtít vybojovat pásmo a následně také vytvořit nějaký tlak, či zajímavou střelu.
     
    36:49
    Po pár přihrávkách v útočném pásmu hostů se ke střele nakonec odhodlal obránce Aaron Ness. Jeho dělovka ale problémy Lundqvistovi nenadělala.
     
    37:44
    Do útočného pásma najel Jason Chimera, který následně poslal před branku takovou rybičku. Pro puk si dojel Brooks Laich, který se ale po kolizi s obráncem ocitl v brance Lundqvista.
     
    38:01
    Z pravého kruhu zkoušel překvapit zatím nepřekonaného brankáře Kevin Hayes. Ten to zkoušel ukrytou střelou, ale puk se ani k brance nakonec nedostal.
     
    38:50
    Na puku jsou stále aktivní hosté, kteří stav utkání kontrolují v momentě, kdy do konce třetiny zbývají poslední sekundy.
     
    39:29
    Útočné snažení Washingtonu bylo následně ukončeno poté, co se puk ocitl na střídačce celku, jenž vede Barry Trotz. Vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    39:58
    V úplném závěru vyslal spíše propagační střelu ze středního pásma útočník Andre Burakovskij. Jeho nahazovaný puk Lundqvist vyrazil přímo se sirénou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Hostujcící celek ovládl druhou třetinu stejným stavem, jako tu první. Ve čtyřiadvacáté minutě poslal svůj celek do dvoubrankového vedení Justin Williams, jenž vymíchal brankáře Lundqvista střelou po zemi. Každopádně sledujeme hodně vyrovnané utkání, ale branky střílí jediný celek, a to je ten, co je vede NHL.

    Střely na branku: 18:16
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Alexandr Ovečkin se jako první hnal do útočné třetiny. Na modré čáře udělal kličku, ale místo zakončení mu byl odpískán jen ofsajd.
     
    40:33
    Následně se do útoku hosté podívali, ale puk se jim tam nepovedlo udržet, a tak se pro něj musejí vracet až do obranné třetiny.
     
    40:43
    Odkud jej jeden z hostujících hráčů vyvezl do střelecké pozice. Henrik Lundqvist byl ovšem proti jeho rychlé střele připraven.
     
    41:16
    Následovaly akce na obou stranách. Nejdříve pálil nepřesně jeden z hostujících hráčů. Následně se nepovedlo ani ohrozit branku Rangers.
     
    42:03
    Sledujeme aktivní hru hned ze začátku třetí třetiny. Tomuto utkání chybí jen více branek, které by si nejeden fanoušek přál.
     
    42:44
    Po přihráve zpoza branky zkoušel z pravého kruhu ohrozit brankáře Lundqvista také Michael Latta. Jeho rychlá střela skončila jen vedle branky.
     
    43:31
    Po snažení domácích hokejistů se ke střele nakonec dostal kapitán Ryan McDonagh. Ten vysla z dobré pozice slušnou střelu, ale Holtby chce čisté konto.
     
    44:22
    Následně se domácí hokejisté svou kombinací směrem dopředu nedomluvili, a tak to nemohlo dopadnout jinak, než odpískáním zakázaného uvolnění.
     
    44:39
    Ale hned po buly se útoku dostali domácí. U puku byl Kevin Hayes, kterému se ovšem nijak nepovedlo oslovit své spoluhráče.
     
    45:33
    Do střelecké pozice se opět dostal obránce Ryan McDonagh. Ten z levého kruhu střílel na branku Holtbyho, ale střelu mu moc nesedla.
     
    45:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nyní se ale domácí konečně dočkávají! Puk z levé strany dostal přímo na hokejku OSCAR LINBERG, jenž si do útoku najel ze středního pásma. Přesnou střelou se mu povedlo překonat Holtbyho. Asistence: Dominic Moore, Ryan McDonagh.
    Oscar LINDBERG - 1:2
     
    46:49
    Po pravé straně se do střelecké šance dostali opět hosté, ale Lundqvistovi se nakonec povedlo puk trošku netradičním zákrokem puk vyrazit.
     
    47:41
    Následně se ale vysokou holí provinil domácí útočník Kevin Hayes, jenž dostává dvouminutový trest a nabízí hostům početní výhodu.
     
    47:44
    Hned po buly to zkoušel od modré čáry Alexandr Ovečkin, který byl ale nyní proti Lundqvistovi neúspěšný. Aktivita Caps ovšem pokračuje.
     
    48:37
    Washington byl z útočné třetiny vyhozením vyhostěn, a tak se tam zkoušel znovu dostat. To bylo ale proti pravidlům, pískal se ofsajd.
     
    48:59
    Rangers ovšem krásně brání a svého soupeře do ničeho nepouští. Jezdi stále puk vyhazují a jsou v oslabení zatím stoprocentní.
     
    49:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Po skončení oslabení se dopředu dostali domácí. Nahození z pravé strany vyrazil brankář Holtby jen na hokejku KEVINA HAYESE, který milimetrovou střelou k tyčce překonal hostujícího brankáře! Asistence: Ryan McDonagh, Derick Brassard.
    Kevin HAYES - 2:2
     
    50:54
    Do skvělé střelecké pozice se dostal T.J. Oshie, který mohl vrátit svému celku vedení. Střela do pravé šibenice nevyšla díky skvělému zákroku Henrika Lundqvista!
     
    51:04
    Další šance skvělého útočníka Caps. Oshie z levé strany dvakrát ohrožoval švédského brankáře, ale ani jednou se mu nepovedlo skórovat.
     
    51:59
    Další snažení také domácích hokejistů. Puk dostal na modrou čáru obránce Staal, který jej následně nahrnul před branku, ale tam se nikdo z hráč neprosadil.
     
    52:41
    Zpoza branky dostával puk před ní útočník Brooks Laich, před kterým ovšem pohotově zaskočil bránící hráč Rangers.
     
    53:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak toto je opravdu skvělý obrat v podání domácích hokejistů! Od modré čáry tvrdě napřáhl obránce Keith Yandle a jeho pokus ještě tečoval VIKTOR STALBERG! Švédský útočník touto situací otáčí skóre utkání. Asistence: Keith Yandle, Kevin Hayes.
    Viktor STÅLBERG - 3:2
     
    53:11
    Celou situaci muselo ještě přehodnotit video. Barry Trotz zkoušel využít challenge, jestli se Rangers nenecházeli v ofsajdu. Nenacházeli.
     
    53:38
    Dvakrát byl před brankou hodně nebezpečný Alexandr Ovečkin. V ani jednom připadě se mu ovšem nepovedlo překonat švédského brankáře.
     
    54:02
    Další šance. Po pravé straně ujel Justin Williams, jenž vypálil na Lundqvista, který jeho pokus vyrazil jen před Backströma, ale ten se nedokázal zorientovat.
     
    54:38
    A další šance! Henrika Lundqvista nyní po střele Andreho Burakovskije z bezprostřední blízkosti zachránila jen horní tyčky branky.
     
    55:16
    Sledujeme opravdu skvělou a napínavou podívanou. Rangers třemi branky otočili stav utkání v jejich prospěch. Nyní jsou ovšem hodně aktivní také hosté.
     
    55:38
    Jevgenij Kuzněcov posílal puk zpoza branky na svého krajana Burakovskiho. Ten se přčeed brankou nezorientoval a nepovedlo se mu zakončit.
     
    56:09
    Velká šance pro Rangers! Únik dvou na jednoho byl vyšperkován přihrávkou před branku na Ricka Nashe, jenž měl brankáře položeného, ale puk poslal jen nad branku!
     
    57:18
    Utkání vrcholí. Oba celky jdou do útoku a my vidíme naprosto skvělý světový hokej!
     
    58:12
    Po delším snažení dostali hosté puk za branku Lundqvista. Ten si pro něj dojel a Oshie jej zablokoval u mantinelu. Hra se přesouvá do středního pásma.
     
    58:50
    Velké šance! Capitals si přihrávali před brankou a vše bylo zakončeno střelou Williamse z levé strany. Střelec druhé branky ale branku minul!
     
    59:28
    Jevgenij Kuzněcov nyní dvakrát zaváhal. Nejdříve byl zastaven u pravého mantinelu a následně se mu nepovedlo přihrát na Alexandra Ovečkina.
     
    59:55
    Washington právě vstřelil branku!
    A nakonec se Capitals přecijen dočkávají vyrovnávací branky pět sekund před koncem třetí třetiny! Justin Williams vypálil od modré čáry a jeho dílo dokonal NICKLAS BACKSTRÖM, jenž dorazil střelu z bezprostřední blízkosti! Asistence: Justin Williams, Matt Niskanen.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:46
    Jevgenij Kuzněcov dostal puk od Karla Alznera a nyní zkouší dvou bránícím hráčům Rangers nějakým způsobem zamotat hlavu.
     
    61:11
    Neskutečný zákrok nyní předvedl Braden Holtby! Nejdříve zlikvidoval střelu z otočky, kterou vyslal Nash. Stepan mu následně dělal kličku a vypadalo to, že to bude gól. Hostující brankář ovšem tento pokus dokázal lapit!
    Holtbyho excelentní zákroky
     
    61:22
    Washington právě vstřelil branku!
    A z následné akce rozhoduje toto utkání ALEXANDR OVEČKIN! To bylo dámy a pánové neskutečné. Ruský snajpr ujel po levé straně, následně si dal puk do středu a chytrou přízemní střelou obrátil utkání! Už jen jedna branka mu chybí do mety pětiset branek v NHL. Asistence: Nate Schmidt.
    Alexandr OVEČKIN - 3:4
     
    Konec zápasu.
     
    Pokud hodláte někoho naučit sledovat hokej, pusťte mu tento zápas. To byla totiž reklama na hokej. Favorizovaní hosté po dvou třetinách vedli po brankách Alexandra Ovečkina a Justina Williamse. Domácí ale ve třetí třetině zahájili stíhací jízdu a nakonec se jim povedlo utkání obrátit. Tvrdou střelou nejdříve vyrovnával Oscar Lindberg, kterého následně napodobil také Kevin Hayes. Obrat dokonal další švedský hráč, Viktor Stålberg. A aby toho nebylo málo, švédský hráč utkání také vyrovnal. Pět sekund před koncem stylově vyrovnal Nicklas Backström.

    Prodloužení je už o velkém štěstí. Braden Holtby nejdříve vytasil dva světové zákroky, které byly nutností. Nestala by se totiž následné akce, kterou neskutečným způsobem zakončil kanonýr Alexandr Ovečkin! Capitals vyhrávají toto střetnutí.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Alexandr Ovečkin (WSH) 2+0
    2. Nicklas Backström (WSH) 1+0
    3. Ryan McDonagh (NYR) 0+2
     
    Dnešní utkání sledovalo 18 006 diváků. (22:00:11)
     
    Já se s vámi loučím. Program NHL ovšem pokračuje, a tak vám doporučuji i nadále sledovat náš portál. Dobrou noc.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 46. Lindberg (Moore, McDonagh), 50. Hayes (McDonagh, Brassard), 54. Stålberg (Yandle, Hayes) – 20. Ovečkin, 24. Williams (Schmidt), 60. Backström (Wiliams, Niskanen), 62. Ovečkin (Schmidt)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi, McDonagh, Boyle, Staal, Klein, Yandle – Zuccarello, Brassard, Miller – Megna, Stepan, Nash – Fast, Hayes, Lindberg – Stålberg, Moore, Glass
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Niskanen, Alzner, Schmidt, Orlov, Chorney, Ness – Oshie, Backström, Ovečkin – Williams, Kuzněcov, Burakovskij – Wilson, Latta, Chimera – Galijev, Laich, Carey

    Rozhodčí: O’Halloran, Pochmara – Amell, Henderson

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri