Slavia – Kometa Brno 8:7 (kon.) | Vsetín – Letňany 5:7 (kon.) | Liberec – Olomouc 6:0 (kon.)
Opava – K. Vary 1:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kladno 1:2 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 7:1 (kon.)
Chomutov – Třinec 6:3 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:1 (1:0 po s.n.) | Havířov – Pardubice 2:6 (kon.)
HC Plzeň – Vítkovice 2:3 (kon.) | Poruba – HC Litvínov 1:9 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 1:0 (2:1 po s.n.)
konec
AZ Havířov
2:6 (1:0, 0:3, 1:3)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 09.01.2016, 12:45 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Extraliga staršího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    57:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Rychlé přečíslení 3 na 1 končí šestou brankou Pardubic. Postaral se o ní pálící VIKTOR MARTÍNEK, který svou ránu umístil přesně pod břevno.
    Asistence: Dominik Kubišta, Filip Roubal.
     
    54:43
    Vyloučení v týmu AZ Havířov (Peterka - 2 min., sekání).
     
    54:32
    Kristian byl ve stoprocentní šanci, když s pukem čelil naprosto prázdné brance, jenže ani v této situaci neskóruje, když svůj pokus zamířil mimo střelecký úhel.
     
    53:35
    Piš ujel zcela sám na branku, ale svou střelu švihem zamířil pouze do nastavené lapačky Jánského, který svůj zákrok náležitě prodává přítomným divákům.
     
    52:30
    Peterka ujížděl se svým spoluhráčem do brejku 2 na 1, ale ten nakonec brankou nekončí. Peterka nic špatně neprovedl, puk přesně přihrál svému spoluhráči, ten však kotouč střelou z první netrefil do branky čistě, a tak se brankář Jánský stihl přesunout.
     
    51:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Náskok hostí se dále navyšuje, nyní se Pardubice prosazují dokonce i v přesilovce. Autorem branky se stává DOMINIK BUREŠ.
    Asistence: Michal Machač, Ondřej Machala.
     
    50:36
    Vyloučení v týmu AZ Havířov (Piš - 2 min., hákování).
     
    50:09
    Šeliga tečoval a zároveň dorážel nahození svého spoluhráče od modré čáry, ale brankář Matoušek kotouč přesto udržel před brankovou čarou.
     
    47:08
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté střílí v oslabení dnes již svou druhou branku! Po celou dobu drželi hokejisté Pardubic kotouč na svých holích, a když se s ním dostal až před branku střílející ONDŘEJ TREJBAL, bylo vymalováno. Útočník Dynama se prosadil střelou k bližší tyči, na kterou už brankář Matoušek nestihl zareagovat.
    Asistence: Michal Machač, Ondřej Machala.
     
    46:20
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Blümel - 2 min., podražení).
     
    40:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    Bleskový vstup do třetí třetiny si připisují hokejisté AZetu, kteří prostřednictvím střely LUKÁŠE PETERKA dramatizují tento zápas. Havířovský útočník se prosadil střelou švihem z mezikruží, která mířila do protipohybu brankáře Jánského.
     
    38:50
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Roubal - 2 min., podražení).
     
    38:02
    Vyloučení v týmu AZ Havířov (Peterka - 2 min., podražení).
     
    37:31
    Pawliczek z tohoto tlaku přeci jen těží a dostává se do vyložené situace přímo před brankou. Ve stoprocentní šanci ale neuspěl, protože mu brankář Jánský ukázal svou hbitou lapačku!
     
    33:02
    Hokejisté Dynama jsou v ráži a svého soupeře v těchto momentech doslova a do písmene drtí. Po jedné z mnoha střel dokonce zazněla tyč brankové konstrukce Havířova.
     
    31:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté utíkají do dvoubrankového vedení po poměrně nenápadné situaci v útočném pásmu. Nahození od modré z hole ONDŘEJE MATÝSE totiž ke vstřelení branky bohatě stačilo. Brankář Matoušek měl zakrytý výhled, a tak na tuto ránu nedosáhl.
    Asistence: Matěj Blümel.
     
    31:12
    Kubišta s Palieskem stáli zcela sami před brankou, ale povedený zákrok si nyní připsal Matoušek, který navíc vyražený kotouč rychle ukryl do výstroje před dorážejícím protihráčem.
     
    27:52
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Štefka - 2 min., vysoká hůl).
     
    26:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nejprve si velkou šanci připsali při své přesilovce domácí, jenže neuspěli a hned posléze převzali kotouč hosté a z protiútoku vsítili druhou branku ve vlastním oslabení. ONDŘEJ TREJBAL si připsal střelu, která brankáři Matouškovi propadla výstrojí až do branky. Signalizovaný trest, po kterém by následovalo trestné střílení, se nakonec neukládá.
    Asistence: David Surovec.
     
    25:47
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Boček - 2 min., faul kolenem).
     
    24:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ondřej Matýs našel od modré čáry mezi kruhy nikým nehlídaného MATĚJE BLÜMELA, který po zpracování puku zamířil přesně.
    Asistence: Ondřej Matýs.
     
    19:27
    Pawliczek mohl navýšit vedení domácích na dvoubrankové, ale svou ránu švihem zamířil do dobře postavené vyrážečky brankáře Jánského. S dorážkou přispěchal také druhý útočník Azetu, jenže ten nakonec divoký kotouč pouze promáchl.
     
    18:19
    Okamžité přečíslení na druhé straně, které pálící Machač neřeší nejlépe – se svou ránou dlouze čekal, a tak se brankář Matoušek stihl přesunout k druhé tyčce, navíc útočník Dynama netrefil zařízení.
     
    16:19
    Šeliga nyní se svými spoluhráči pláchl do přečíslení 3 na 1, jenže celou situaci vyřešil velmi nešťastně, když svou křižnou přihrávku nezamířil vůbec dobře a směroval ji pouze do rohu útočného pásma.
     
    15:08
    Po nepřehledné situaci před brankou se Pardubičtí po jedné ze svých střel už radovali z branky, jenže tohle byla chvíle brankáře Matouška, který soupeři z dalekých Čech doslova ukradl branku svou lapačkou!
     
    10:02
    Machala se svým spoluhráčem útočil na branku a byl to právě tento pardubický útočník, který se dostal ke střele. Naštěstí pro domácí jeho ránu zblokoval obránce Azetu, protože toho právě přes svého obránce příliš neviděl.
     
    09:02
    Šeliga byl velmi blízko vyrovnání, když se obtáčel s pukem kolem branky. Dá se říct, že byl rychlejší než brankář Matoušek, jenže ten mu v poslední moment nastavil svou vyrážečku a pokus soupeře tak vykryl.
     
    04:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou ale do vedení, když využívají hned první velkou šanci! Přečíslení 2 na 1 havířovští útočníci vyřešili s patřičnou grácií. Nahrávající Peterka našel čepel PETERA KRISTIANA, který kotouč pohotově usměrnil do branky marně se přesouvajícího se brankáře Jánského.
    Asistence: Lukáš Peterka, Daniel Piš.
     
    04:05
    Štefka pálil z poměrně velkého úhlu, ale přesto se mu podařilo dobře zamířit, vlastně až příliš dobře. Trefil brankovou konstrukci, která po zásahu kotouče rozezvučela celou halu.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 5. Kristian (Peterka, Piš), 41. Peterka (Frojda, Lenomar) – 25. Blümel (Matýs), 27. Trejbal (Surovec), 32. Matýs (Blümel), 48. Trejbal (Machač, Machala), 52. Bureš (Machač, Machala), 58. Martínek (Kubišta, Roubal)


    AZ Havířov: Matoušek (Dufek) – Mrowiec "C", Szturc, Frojda, Aulehla, Srníček, Ševěček, Chujac – Lenomar, Pawliczek "A", Peterka "A", Pecka, Piš, Raček, Strakoš, Kristian, Juhász, Bambula
    HC Dynamo Pardubice: Jánský (Klouček) – Boček "C", Matýs, Trejbal, Mert, Leder, Žouželka "A", Bureš – Martínek, Kubišta, Petrus, Syrovec, Roubal "A", Štefka, Machač, Machala, Paliesek, Blümel, Šeliga

    Rozhodčí: Libiger – Stonavský, Moravec
    bahis siteleri