USA – Česko 6:0 (kon.) | Kanada – Rusko 5:2 (kon.) | Švýcarsko – Finsko 2:0 (kon.)
Švédsko – Francie 7:0 (kon.) | Rusko – USA 0:6 (kon.)
konec
Kanada
5:2 (2:0, 3:2, 0:0)
Rusko
Sobota 09.01.2016, 01:30 • Meridian Centre, St. Catharines • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:35
    Kanada to opět přehnala s tvrdostí. Knowlesová trefila Rusku u mantinelu a odsedí si dvě minuty.
     
    55:23
    Tak to byl pořádný ruský tlak. Domácí hráčky se nedostaly ze třetiny a Neatbyová musela navíc likvidovat nebezpečné dorážky.
     
    53:40
    Šance pro Rusko! Freisenová srazila soupeřku u mantinelu a inkasuje menší trest.
     
    49:43
    Kadirovová měla před sebe prázdnou branku a kotouč téměř na holi. Na poslední chvíli do pasu však bránící Kanaďanka vložila hůl a bylo po šanci. Rusko bylo ale velmi blízko snížení.
     
    43:33
    Howranová měla před brankovištěm dostatek prostoru a dostala kotouč přesně na hůl. Zamířila však mimo a Tarakanovová zasahovat nemusela.
    Jelizaveta ZENČENKOVÁ - 5:2
     
    37:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusky se ale rozhodně nevzdávají. Lichačjovová našla u tyče volnou JELIZAVETU ZENČENKOVOU, pro kterou nebyl problém doklepnout kotouč do odkryté sítě. Asistence: Jekatěrina Lichačjovová.
     
    36:59
    Dobrodějevová měla velkou šanci. Z otočky ale svou dorážkou nezacílila přesně.
     
    35:17
    Vyloučení v týmu Kanada (Edgarová - 2 min., nedovolené bránění).
    Daryl WATTSOVÁ - 5:1
     
    35:06
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají už pátou branku. Ruská obrana nechala u tyče volnou DARYL WATTSOVOU, která dostala od Shirleyové přesný pas. Střídající ruská brankářka neměla nárok. Asistence: Sophie Shirleyová.
     
    32:21
    Vyloučení v týmu Rusko (Pigorová - 2 min., faul loktem).
     
    30:12
    Vyloučení v týmu Kanada (Knowlesová - 2 min., hákování).
    Emma MALTAISOVÁ - 4:1
     
    29:14
    Kanada právě vstřelila branku!
    To byla paráda v podání EMMY MALTAISOVÉ. Ta ukořistila v útoku kotouč, obhodila si Rusku a pádila sama na Tarakanovovou. Střelou pod víko nedala Rusce šanci. Bez asistence.
    Ryleigh HOUSTONOVÁ - 3:1
     
    26:39
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku rychle využívají! Bleskovou souhru na jeden dotek zakončovala před brankou RYLEIGH HOUSTONOVÁ. Tarakanovová měla jen velmi málo času na reakci. Asistence: Amy Potomaková.
     
    26:15
    Vyloučení v týmu Rusko (Pirogovová - 2 min., naražení zezadu).
     
    25:36
    Jedna Ruska bez hole a pořádný zámek v podání domácích. Tarakanovová musela zastavit střelu z mezikruží, domácí si hodně chtějí vzít nazpět ztracené dvoubrankové vedení.
    Fanuza KADIROVOVÁ - 2:1
     
    23:26
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Perfektní akce v podání Rusky FANUZY KADIROVOVÉ. Ta v rychlostní souboji přebruslila kanadskou obránkyni a a na branku se hnala sama. Vytáhla se skvělým bekhendovým zakončení. Asistence: Darja Běloglazovová.
     
    19:26
    Watssová měla slušnou šanci. Po zákroku ruské brankářky se dostala jako první ke kotouči a z otočky vypálila. Ruska v brankovišti se ale blýskla perfektním zákrokem.
    Asthon BELLOVÁ - 2:0
     
    13:04
    Kanada právě vstřelila branku!
    ASTHON BELLOVÁ nejprve střelou z bezprostřední blízkosti minula, pak se ale puku za brankou ujala O'Neilová. Ta vrátila kotouč před brankoviště, odkud už se její spoluhráčka napodruhé nezmýlila. Asistence: Kristin O'Neilová.
    Sofie SHIRLEYOVÁ - 1:0
     
    10:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. Knowlesová zavezla kotouč do třetiny a milimetrovým pasem našla před brankou SOFII SHIRLEYOVOU. Ta jen usměrnila kotouč mezi betony Tarakanovové. Asistence: Olivia Knowlesová.
     
    05:19
    Vyloučení v týmu Rusko (Klimkinová - 2 min., podražení).

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 11. Shirleyová (Knowlesová), 14. Bellová (O'Neilová), 27. Houstonová (Potomaková), 30. Maltaisová, 36. Wattsová (Shirleyová) – 24. Kadirovová (Běloglazovová), 38. Zenčenková (Lichačjovová)


    Kanada: Neatbyová (D'Astous-Moreauová) – Crossová, Knowlesová, Howranová, Elmesová, Edgarová, Tinkerová, Bourbonnaisová – Oswaldová, Houstonová, Agnewová – Freisenová, Schneiderová, Frappierová – O'Neilová, Maltaisová, Bellová – Shirleyová, Potomaková, Bergová – Wattsová.
    Rusko: Tarakanovová (30. Merkuševová) – Pirogovová, Lobovová, Zuboková, Seredinová, Klimkinová, Terjoškinová, Puginová, Novikovová – Kadirovová, Běloglazovová, Vodopjanovová – Lichačjovová, Zenčenková, Dobrodějevová – Bolgarevová, Kuliškovová, Faljachovová – Dorofejevová, Šatalovová, Senčukovová.

    Rozhodčí: Szkolaová – Nyagardová, Torribo Rousselinová
    bahis siteleri