Barys – Omsk 2:7 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Toljatti 1:5 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 1:0 (2:1 po s.n.)
Ufa – Soči 0:3 (kon.) | Jokerit – Novokuzněck 6:2 (kon.) | Petrohrad – Vladivostok 3:4 (1:2 po s.n.)
Viťaz – Čerepovec 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Riga – Novosibirsk 2:0 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:7 (0:4, 1:1, 1:2)
Avangard Omsk
Čtvrtek 21.01.2016, 14:30 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hokejisté Barysu Astana nedokázali využít výhodu domácího prostředí a suverénnímu Avangardu Omsk podlehli vysoko 2:7. Útočníci ruského celku si tak po předchozím drtivém vítězství nad Dynamem Minsk s chutí zastříleli i tentokrát, v hlavním měste Kazachstánu po více než přesvědčivém výkonu vybojovali tři body upevnili si náskok v tabulce Východní konference. Barys zůstal sedmý a o postup do vyřazovací části svede v dalších kláních tuhé boje. (17:08:38)
     
    Konec zápasu.
    Ivan FIŠČENKO - 2:7
     
    59:09
    Avangard právě vstřelil branku!
    V poslední minutě základní hrací doby rozvlnil síť také IVAN FIŠČENKO, jenž pronikl do útočného pásma a svou individuální akci zakončil přesně mířenou střelou z mezikruží. Bez asistence.
     
    58:43
    Avangard v plném počtu.
    Jurij ALEXANDROV - 2:6
     
    57:48
    Avangard právě vstřelil branku!
    Vítězství Omsku potvrzuje JURIJ ALEXANDROV, jenž se po přihrávce Michejeva prosadil z bezprostřední blízkosti do opuštěné klece. Asistence: Alexej Gluchov a Ilja Michejev.
    Čerstvá zpráva! Bývalý útočník Lvu Praha, Jiří Sekáč, mění v NHL působiště. Český útočník opouští Anaheim, a míří do týmu Chicaga Blackhawks!

    Před pár sekundami byl vyměněn Jiří Sekáč z Anaheim Ducks do Chicago Blackhawks výměnou za kanadského forvards Ryana Garbutta! Co na tento krok říkáte? :-)

    Zveřejnil(a) Onlajny.com dne 21. leden 2016
     
    56:43
    Barys bude mít možnost utkání zdramatizovat, za nedovolené bránění byl totiž vyloučen Pěrežogin.
     
    56:21
    Domácí hrají bez brankáře, zkouší to se šesti hráči v poli.
     
    55:15
    Lemťjugov chtěl proniknout k pravé tyči, ale po kontaktu s Lipinen ztratil rovnováhu a posunul branku z jejího ukotvení.
     
    54:39
    V útočném pásmu zakombinoval Erat, ale o puk vzápětí přišel.
    Roman STARČENKO - 2:5
     
    53:16
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí mužstvo využívá přesilovou hru! Puk po Savčenkově ráně Furch vyrazil pouze před sebe a dorážející ROMAN STARČENKO kotouč poslal do sítě s přispěním horní tyče. Asistence: Roman Savčenko.
     
    52:32
    Furcha se pokusil překonat Bochenski, ale brankář Avangardu puk za svá záda nepustil.
     
    52:09
    Hokejisté klubu z hlavního města Kazachstánu si vyměňují přihrávky na útočné polovině, ale nedaří se jim dostat do střeleckých pozicí.
     
    51:26
    Time-out Barysu Astana.
     
    51:26
    Kazašský celek bude mít možnost snížit nepříznivý stav, po vyloučení Lekomceva, který se provinil nedovoleným bráněním, totiž bude hrát přesilovku.
     
    50:30
    Momentálně se hraje ze strany na stranu, týmy se střídají v podnikání útočných akcí a také v držení kotouče, který velmi často střídá svého majitele.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 28. Dawes (Boyd, Lundin), 54. Starčenko (Savčenko) – 1. Sobotka, 3. Michejev (Alexandrov), 9. Sobotka (Paršin, Pěrežogin), 18. Lemťjugov (Sobotka, Erat), 22. Lemťjugov (Pervyšin, Gluchov), 58. Alexandrov (Gluchov, Michejev), 60. Fiščenko


    Barys Nur-Sultan: Laco (3. -22. Poluektov) – Dallman, Lundin, Semjonov, Lipin, Savčenko, Trjasunov, Ryspajev, Lobanov – Dawes, Bochenski, Boyd – Chudjakov, Krasnoslobodcev, Puškarjov – Starčenko, Romanov, St.Pierre – Ruděnko, Solarev, Panšin
    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Kempný, Pervyšin, Vasiljev, Gusev, Alexandrov, Lekomcev, Kulik – Sobotka, Paršin, Pěrežogin – Lemťjugov, Gluchov, Burdasov – Chochrjakov, Pjanov, Erat – Černikov, Lauta, Michejev – Fiščenko

    Rozhodčí: Rozhodčí: Gusev, Sojn – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 7934
    bahis siteleri