Detroit – St. Louis 1:2 (kon.) | Colorado – Buffalo 2:1 (kon.) | Anaheim – Minnesota 3:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:1 (0:0, 0:1, 2:0)
Buffalo Sabres
Čtvrtek 21.01.2016, 04:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Francois Beauchemin (COL) (1 + 1)
    Alex Tanguay (COL) (1 + 1)
    Semjon Varlamov (COL) (27 zásahů) (06:35:15)
     
    Československá stopa v utkání

    Do zápasu nezasáhl ani na jedné straně žádný z českých a slovenských hokejistů.
     
    Dnešní utkání sledovalo 13 274 diváků.
     
    Střely na branku v zápase

    Colorado Avalanche: 35

    Buffalo Sabres: 28
     
    Je po zápase a jsou to nakonec domácí hráči Colorado Avalanche, kdo se může radovat z vítězství 2:1. Ještě na začátku třetí periody Laviny prohrávaly rozdílem jednoho zásahu, postupně ale bojovaly a půl minuty před koncem rozhodly o svém úspěchu. Branek jsme dnes příliš sledovat nemohli, diváci si tolik atraktivního hokeje neužili. Domácí fandové ovšem mohou být nakonec spokojeni, protože jejich tým si bere další důležité body do tabulky Centrální divize. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký čtvrtek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Buffalo Sabres si ještě vybírají oddechový čas.
    59:29 Francois BEAUCHEMIN - 2:1
     
    59:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak tomu se tedy říká závěr třetí třetiny! Domácí Colorado Avalanche se nevzdali a nechtěli čekat na prodloužení, což se jim také vyplatilo a vypadá to, že si dnes odnesou všechny body za výhru v základní hrací době. Poměrně nenápadná akce, která však zaskočila všechny v hale, především pak asi brankáře Lehnera. Pecka z dálky od hráče jménem FRANCOIS BEAUCHEMIN už nikým tečována nebyla, přesto rozvlnila síťku buffalského zařízení. Uvidíme, zda se ještě Sabres o něco pokusí. Asistence: Alex Tanguay.
     
    59:06
    Nathan MacKinnon a Matt Duchene na začátku poslední minuty třetí třetiny v šanci na brankovišti Buffala, kde si ovšem lépe počínal hostující brankář.
     
    58:31
    Puk v rukavici Robina Lehnera, před kterým se bude za několik okamžiků ještě jednou vhazovat.
     
    58:25
    Colorado se osvobozuje vyhozením do středního pásma, aby se mohlo znovu postavit do správných pozic. Ristolainen zkusil napálit puk na branku z velké dálky.
     
    58:03
    Už se rozběhly poslední dvě minuty základní hrací doby, Varlamov má puk pod lapačkou a je jasné, že v následujících vteřinách bude muset dávat hodně dobrý pozor na to, co se před ním děje.
     
    57:28
    Zadorov si udělal dostatek prostoru na modré čáře, přesto ji zkazil a málem z toho byly trable pro domácí barvy.
     
    56:55
    Buffalo získalo puk na buly v útočném pásmo a snažilo se jej co nejdříve poslat směrem na branku. Jenže nakonec si kotouč vzali do své moci Avalanche.
     
    56:46
    Kvalitní práce Semjova Varlamova, který musel krotit puk ze vzduchu. Vhazovat se bude před klecí Colorada, avšak až po konci komerční přestávky.
     
    55:55
    Nahození Larssona o mantinel sice získalo hostům pásmo, ti se ovšem v posledních minutách jen těžko dostávají do pozic, odkud by mohli pálit na branku.
     
    55:02
    Souboj o kotouč před Varlamovem nakonec lépe zvládl Beauchemin, takže domácí mohou hned rozehrávat kupředu a zkusit novou akci.
     
    54:18
    Zdá se, že na konci třetí třetiny hraje v daleko větší pohodě Colorado, které by rád rozhodlo ještě v základní hrací době. Ale čas utíká rychle.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 50. Tanguay (Söderberg, Beauchemin), 60. Beauchemin (Tanguay) – 37. Kane (Eichel, O'Reilly)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Beauchemin, Zadorov, Holden, Barrie, Redmond, Bigras – Tanguay, MacKinnon, Duchene – Landeskog, Söderberg, Comeau – Martinsen, Grigorenko, Iginla – McLeod, Mitchell, Skille
    Buffalo Sabres: Lehner (Johnson) – Bogosian, Ristolainen, Gorges, Franson, Weber, Pysyk – Kane, O'Reilly, Reinhart – Varone, Eichel, McGinn – Foligno, Larsson, Gionta – Moulson, Schaller, Legwand

    Rozhodčí: Mclsaac, Jackson – Driscoll, Murchison

    Diváci: 13 274
    bahis siteleri