West Ham – Aston Villa 2:0 (kon.) | Leicester – Liverpool 2:0 (kon.) | Sunderland – Manchester City 0:1 (kon.)
Arsenal – Southampton 0:0 (kon.) | Norwich – Tottenham 0:3 (kon.) | Crystal Palace – Bournemouth 1:2 (kon.)
Manchester Utd. – Stoke 3:0 (kon.) | West Brom – Swansea 1:1 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
1:1 (0:0)
Swansea City
Úterý 02.02.2016, 21:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 24. kolo
Předzápasové kurzy
    I Labutě zalovily u druholigového QPR. Do velsškého celku přichází na hostování do konce sezóny Leroy Fer!

     
    SWANSEA CITY
    Jediný velšský klub v nejvyšší anglické soutěži nezažívá povedenou sezónu. Momentálně se nachází až na patnácté příčce se ziskem 25 bodů. Na osmnáctý Newcastle má náskok čtyř bodů, a to hlavně díky zlepšeným výkonům v posledních zápasech! Swansea také vyměnila trenéra, na lavičku přišel Francesco Guidolin, a tento krok se zatím vedení vyplací!

    V posledních dvou zápasech totiž velšský celek nepoznal hořkost porážky! Nejdříve dokázal v domácím prostředí uspět v zápase s Watfordem, který dokázal porazit 1:0. V posledním ligovém zápase se Swansea představila na hřišti Evertonu, a bodový zisk se příliš neočekával. Velšský celek se však nakonec radoval z překvapivé výhry 2:1, a vytvořil si solidní náskok na sestupové příčky. Dnes bude chtít dobrou formu potvrdit i na hřišti West Bromwiche ...
    Vysmátý Sandro na tréninku Baggies, který přišel na hostování z QPR. Dočká se brazilský fotbalista dnes premiéry v dres West Bromwcihe?

     
    WEST BROMWICH ALBION
    West Bromwich zatím nezažívá úplně ideální sezónu, a zatím se nachází až ve spodní polovině tabulky. Momentálně je na čtrnáctém místě tabulky nejvyšší anglické soutěže se ziskem 28 bodů. Na první sestupovou příčku má náskok sedmi bodů. Do dnešního utkání vstupuje v pozici mírného favorita, a před vlastními fanoušky bude chtít jistě získat tři body!

    West Brom se po ligové porážce 0:3 se Southamptonem představil v rámci FA Cupu na trávníku Bristol City, kde dokázal zvítězit 1:0. V následujícím zápase se West Bromwich představil na domácí půdě v zápase s Aston Villou, nicméně diváci branku neviděli. O tomto víkendu svěřenci Tonyho Pulise hráli opět před svými fanoušky, tentokrát v zápase s Peterborough United. O vítězství domácí přišli v 86. minutě, a utkání nakonec skončilo 2:2.
     
    Příjemný úterní večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Anglická Premier League má v tomto týdnu na programu vložené 24. kolo. My se společně zaměříme na souboj West Bromwiche Albion se Swansea City. Úvodní výkop je naplánován v 21:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    West Bromwich Albion: Foster – Dawson, McAuley, J. Olsson, J. Evans – D. Fletcher, Sandro, Yacob – Sessègnon, Rondón, McClean.
    Náhradníci: Myhill – Chester, C. Gardner, Anichebe, Lambert, Berahino, Pritchard.

    Swansea City: Fabiański – Rangel, F. Fernández, A. Williams, Taylor – Britton, Ki Song-jung – Cork, G.Þ. Sigurðsson, Routledge – A. Ayew.
    Náhradníci: Nordfeldt – Amat, B. Gomis, Montero, Naughton, Barrow, Paloschi.

    Rozhodčí: Neil Swarbrick – Ledger, Salisbury (vš. Anglie).
    Brankář Baggies Ben Foster dnes odehraje své 200. utkání v Premier League!

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Ještě jednou hezký úterní večer! Oba týmy jsou již nastoupeny na trávníku The Hawthorns, a za malou chvíli začínáme.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Neil Swarbrick právě zahájil dnešní utkání. Úvodní výkop dnešního utkání měli k dispozici fotbalisté domácího celku, kteří utkání zahajují kombinací na vlastní polovině.
     
    2
    West Brom se dostal do kombinace na útočné polovině, a Stéphane Sességnon krásně uvolnil Criga Dawsona, jehož centr našel Rondóna. Hlavičku kolumbijského útočníka dokázal skvěle vyrazit Fabiański!
     
    3
    Úvodního rohového kopu tohoto utkání se ujal McClean, jehož centr polský brankář ve službách Swansea vyrazil na další roh. Následný roh už rozehrál Sességnon, nicméně jeho centr už obrana Labutí odvrátila.
     
    4
    Zimní posila Baggies, Brazilec Sandro, se poblíž vápna svého soupeře provinil ostrým zákrokem v souboji s Federicem Fernándezem, a u míče bude hostující celek.
     
    5
    Velšský celek uklidňuje hru na vlastní polovině, a kombinuje. Hostujícím hráčům však komplikuje situaci velmi agresivní napadání hráčů Baggies ...
     
    6
    Obránce Neil Taylor se pokoušel patičkou na levé straně uvolnil Wayna Routledge, nicméně tento záměr mu nevyšel, a pohotový Craig Dawson míč zachytil, a dopředu mohou zamířit Baggies.
     
    7
    Domácím se však postupný útok nevydařil, a dopředu zamířili domácí. Korejec Ki Song-jung velmi dobře uvolnil na pravé straně Rangela, avšak španělský bek si na průnik netroufl, a tak Swansea zůstává v kombinaci.
     
    7
    Wayne Routledge se pokoušel uvolnit na levém křídle, kde měl však proti sobě Dawsona, a ten odvedl svou práci velmi dobře. Labutě budou vhazovat z levé strany.
     
    8
    Aktivní Song-Jung posílal ze středu hřiště centr do vápna, který měl najít naběhlého André Ayewa. Ghanský forvard se však k míči přes Jonase Olssona neprotlačil.
     
    9
    Aktivní Swansea se dostala do nebezpečné vzdálenosti od vápna domácích. Rangel měl na pravé straně hodně prostoru, a svým centrem našel Ayewa, ten však stále zády k brance, a do zakončení se nedostal.
    Do West Bromwiche dorazila početná skupina fanoušků Swansea, kteří vyprodali celý svůj sektor!

     
    11
    Jonny Evans se dostal při rozehrávce do obležení dvou protihráčů, a raději zvolil zpáteční přihrávku ke svému brankáři.
     
    12
    West Brom se postupnou kombinací dostal až do blízkosti vápna svého soupeře. Následný centr Craiga Dawsona však zablokoval nechtěně Sandro, a u míče jsou hostující hráči.
     
    13
    K rychlému protiútoku zavelel Korejec Ki Song-jung, který se pokoušel zrychlit hru přihrávkou na Brittona. Ta však byla nepřesná, a u míče jsou opět Baggies.
     
    14
    Salomon Rondón celkem dvakrát odcentroval před branku z pravé strany pokutového území. Oba jeho centry mířily po zemi, nicméně v obou případech dokázal míč odkopnout Federico Fernández!
     
    15
    Fernández se pokusil zrychlit akci přihrávkou na Sigurdssona, a jeho záměr vyšel. Následný průnikový pas islandského reprezentanta na nabíhajícího Corka už však tak přesný nebyl, a míč mají domácí.
     
    17
    Stéphane Sességnon se velmi dobře vrátil na vlastní polovinu, aby pomohl svým obráncům. Útočník původem z Beninu skvěle obral o míč Corka, který ho následně fauloval, a hra je přerušena.
     
    18
    Po chybné rozehrávce Ashleyho Williamse se mohl dostat k míči Sandro, nicméně brazilský záložník se nejspíše zatím nerozkoukal po příchodu z QPR, a následnou přihrávku zkazil.
    Nová posila Swansea, Alberto Paloschi, je připravená na lavičce! Zasáhne italský záložník do dnešního utkání?

     
    19
    Sességnon je zatím nejaktivnějším hráčem domácí celku. Tentokrát domácí útočník odcentroval dvakrát z pravé strany, nicméně v obou případech dokázala dobře zapracovat obrana Labutí.
     
    20
    Hostující celek postupoval do zajímavého protiútoku. Nakonec vzal celou akci na sebe Jack Cork, který to zkusil ze střední vzdálenosti. Jeho střela však mířila mimo, a Foster kontroloval celou situaci pohledem.
     
    21
    Darren Fletcher krásně sklepl přihrávku Olssona na Rondóna. Kolumbijský útočník roztáhl hru na levou stranu, odkud odcentroval Yacob. Jeho centr našel právě Fletchera, který nezakončoval, nýbrž ještě hledal Rondóna, ten však na míč nedosáhl!
     
    22
    Routledge chyboval na útočné polovině, a Baggies šli do protiútoku. Domácí nakonec dostali míč k Jonnymu Evansovi, jehož následný centr dokázala obrana Swansea odvrátit.
     
    23
    Jack Cork se následně zmocnil míče na pravé straně, a mířil na útočnou polovinu. Na pravé straně však nezvládl souboj s Jonnym Evansem, a vhazovat budou domácí.
     
    24
    James McClean velmi ostře napadal na útočné polovině, nicméně to nakonec přehnal s agresivitou, a nedovoleným zákrokem poslal k zemi Ángela Rangela.
     
    26
    James McClean dostal na levé straně dostatek prostoru, nicméně jeho centr dokázala Swansea odvrátit na pravou stranu, kde se nacházel Sandro. Průnik brazilského záložníka však velmi brzo skončil.
     
    27
    Swansea následně vyrazila do rychlého protiútoku, který následně zakončil Ayew, avšak jeho byla zblokovaná do zámezí. Následný rohový kop rozehrál Sigurdsson, jehož centr však obrana Baggies odvrátila.
    Lukasz Fabiański musel hned ve druhé minutě vytáhnout povedený zákrok

     
    28
    A teď se mohla klidně kopat penalta! Sigurdsson dostal povedenou přihrávku do vápna od Brittona, a tlačil se k centru. Islandský záložník byl však McCleanem tahán za dres, nicméně rozhodčí tuto situaci pustil!
     
    29
    Korejec Ki našel svižným centrem ve středu hřiště Sigurdssona, nicméně tomu míč při zpracování utekl, a dopředu mohou zamířit Baggies.
     
    30
    Craig Dawson dostal na pravé straně prostor po sklepnutí od Rondóna, a svým následným centrem chtěl najít Sességnona. Míč však prolétl vápnem, a skončil v zámezí.
     
    32
    West Bromwich se dokázal dostat z těžké situaci na levé straně, kde se hráči domácích nacházeli v obležení protihráčů. Následně však ve středu hřiště zahrál rukou McClean, a hra je přerušena.
     
    33
    Dlouhý odkop Lukasze Fabińského našel na útočné polovině Gylfiho Sigurdssona, který svou hlavičkou hledal André Ayewa. Ghanský útočník však na míč nedosáhl!
     
    34
    Obrovskou chybu na vlastní polovině udělal Sandro, a k míči se dostal Sigurdsson. Islandský záložník pohotově zareagoval, a pokoušel se střelou z dlouhé vzdálenosti přelobovat Fostera, který byl ven z branky. Domácí brankář však nakonc dokázal střelu vyrazit na rohový kop!
     
    35
    Následného rohového kopu se ujal právě Gylfi Sigurdsson, jehož přesný centr našel na hranici malého vápna Ashleyho Williamse.Hostující kapitán však svou hlavičku nasměroval nad branku!
     
    36
    Swansea je v posledních minutách hodně nebezpečná! André Ayew si na polovině hřiště narazil míč s Routledgem, a postupoval do protiútoku. Následně ghanský útočník vystřelil, avšak jeho ránu srazil na roh Dawson!
     
    37
    Gylfi Sigurdsson rozehrál rohový kop na krátko s Brittonem, který mu míč hned vrátil. Následný centr islandského záložník byl však přetažený, a míč skončil v zámezí.
     
    38
    Williams zastavil nedovoleným způsobem pronikajícího Fletchera, a domácí celek měl k dispozici standardní situaci. McClean chtěl rozehrát pod sebe, nicméně Sességnon si naběhl do jiného prostoru, a domácí nakonec nerozehráli.
     
    39
    Tak přece jen domácí rozehráli! Sességnon poslal krásný centr do středu vápna, kde se nacházel Craig Dawson, který byl zcela nehlídaný. Domácí obránce však nedokázal míč nasměrovat mezi tři tyče, a ten skončil těsně vedle!
     
    40
    Baggies se dokázali udržet na útočné polovině, a opět ohrozili branku domácích. Sandro dokázal odcentrovat z akrobatické pozice na levé straně, a centrem našel Rondóna, jehož hlavička však povedená nebyla.
    Souboj domácího Craiga Dawsona s Neilem Taylorem

     
    42
    Další obrovská šance domácích! Sességnon vyslal hodně nepřesnou střelu, nicméně obránce Jonny Evans ještě míč stihl na hrací ploše, a našel před brankou zcela volného Fletchera, tomu však ve stoprocentní šanci nevyšlo zakončení, a míč skončil mimo!
     
    43
    Sességnon při svém akrobatickém zakončení navíc nejspíše trefil Korejce Ki Song-junga, který zůstává ležet na trávníku, a vypadá to, že hosté budou muset střídat.
     
    44
    Korejský záložník je stále v péči lékařů, a vypadá to, že hostující celek bude muset poprvé v dnešním zápase střídat.
     
    45
    U postranní čáry dostává instrukce Alberto Paloschi, který si tak odbude svou premiéru v dresu Swansea. Italský záložník však zjevně nečekal, že se vše seběhne tak rychle ...
     
    45+1
    Ki Song-jung je již naložen na nosítkách, a je odnášen za postranní čáru. Korejský záložník se dočkal velkého potlesku zaplněného stadionu. Doufejme, že bude brzy v pořádku!
     
    45+2
    Jak již bylo avizováno! Svou premiéru v dresu Labutí zažije Alberto Paloschi, který nahrazuje na hřišti zraněného Song-junga. Mezitím rozhodčí nastavil dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    45+4
    Swansea po centru Corka vybojovala rohový kop, kterého se zhostil Gylfi Sigurdsson. Centr islandského reprezentanta hledal na přední tyči Fernándeze, nicméně ten nedokázal míč trefit.
     
    45+5
    Alberto Paloschi se mohl stát hrdinou okamžiku! Italský záložník dostal krásnou přihrávku mezi obránce od Roudledge, nicméně v tváří v tvář Fosterovi se prosadit nedokázal, a domácí brankář předvedl parádní zákrok!
     
    45+6
    Darren Fletcher byl na levé straně faulovaný Taylorem, a vybojoval standardní situaci. Exekuce se ujal Sességnon, jehož přímá střela mířila mezi tři tyče! Fabiański však dokázal míč vyrazit!
     
    45+7
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas dnešního utkání sice branku nenabídl, nicméně na obou stranách bylo k vidění mnoho šancí, a rozhodně jsme se nenudili. První velkou šanci měl hned ve druhé minutě Rondón, jehož hlavičku však Fabiański dokázal vyrazit. Na další velké šance jsme si museli počkat až v závěru poločasu, kdy ve velké šanci hlavičkoval nepřesně Dawson. Další velkou šanci Baggies měl Fletcher, nicméně ve slibné pozici mířil mimo. V závěru nahradil zraněného Song-junga Paloschi, který měl v nastavení velkou šanci, nicméně Fostera nepřekonal!

    Do druhého poločasu, který bude začínat přibližně v 22:07, budou vstupovat týmy za bezbrankového stavu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupil aktivněji domácí celek, nicméně Baggies se nedokázali na útočné polovině usadit, a dopředu míří hostující celek.
     
    48
    Salomon Rondón se nádherně uvolnil na pravé straně, a postupoval do vápna. Jeho následný centr však dokázal zablokovat Federico Fernández, který šel včas do skluzu.
     
    49
    Následného rohového kopu se ujal James McClean, jehož ostrý centr se snášel na hranici malého vápna. Lukasz Fabiański šel však včas z branky, a dokázal míč lapit.
     
    50
    Salomon Rondón dostal další krásnou přihrávku na hrot, nicméně kolumbijský útočník neměl dostatečnou rychlost, a o míč ho nakonec připravil dobře bránící Fernández.
     
    51
    Hned na začátku druhého poločasu měly Labutě obrovskou šanci! Na pravé straně se uvolnil po přihrávce Paloschiho obránce Rangel, který svým centrem našel ve vápně zcela volného Ayewa. Ghanskému forvardovi však nesedlo zakončení, a ani pořádně nevystřelil!
     
    53
    Své první střídání v tomto zápase provádí také domácí celek! Jonny Evans si přivodil v jednom ze soubojů nějaké menší zranění, a musí střídat. Na jeho místo přichází Craig Gardner.
     
    54
    Střídající Craig Gardner předvedl hned po svém příchodu ideální centr do pokutového území na Rondóna. Kolumbijský útočník si však pomohl při zpracování míče rukou.
     
    55
    I domácí celek se dočkal obrovské šance! Po levé straně pláchl Rangelovi James McClean, jehož centr se snesl přesně na hlavu Darrena Fletchera, jehož hlavička však letěla nad branku. Skotský záložník spálil další velkou šanci!
     
    57
    Hostující celek se postupnou kombinací dostal až do blízkosti pokutového území. Finální přihrávka Paloschiho měla směřoval na Ayewa, nicméně byla nepřesná.
     
    58
    Jack Cork chyboval na polovině hřiště, a domácí celek mohl jít do protiútoku. James McClean měl na levé straně prostor, nicméně jeho následný centr nakonec dokázal zablokovat Rangel!
     
    59
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Neil Taylor, přichází Kyle Naughton.
     
    60
    James McClean je zatím ve druhém poločase velmi aktivní, a nyní se po uvolnění ze souboje s Rangelem prezentoval centr, který dolétl k Rondónovi. Kolumbijský forvard se však nacházel v ofsajdu.
     
    61
    Leon Britton vymýšlel křížnou přihrávku na naběhlého Ayewa, nicméně na poslední chvíli míč odkopl Olsson, který skvěle načasoval svůj náběh!
     
    62
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Stéphane Sessègnon, přichází Saido Berahino.
     
    64
    Swansea právě vstřelila branku!
    A hostující celek se dostává do důležitého vedení, a přibližuje se dnešnímu vítězství! Celou akci rozběhl ve středu hřiště Leon Britton, který našel na hranici vápna Paloschiho, kterého do zakončení nepustil McAuley. Míč se však odrazil přesně do prostoru, kam si naběhl GYLFI SIGURDSSON, a přesnou přízemní střelou nedal Fosterovi šanci!
    64. Gylfi Þór Sigurðsson - 0:1
     
    66
    West Bromwich tak má co dohánět! Momentálně Baggies kombinují na útočné polovině, nicméně velšský celek se jistě zatáhne, a bude zuby nehty bránit svůj jednobrankový náskok.
     
    67
    Craig Dawson se po narážečce s Fletcherem uvolnil ze souboje s Rangelem, a odcentroval. Jeho centr však dokázala obrana velšského celku odvrátit.
     
    68
    Leon Britton se opět pokoušel projít středem hřiště, a najít na hrotu Sigurdssona. Tentokrát postup anglického záložníka zastavil Darren Fletcher, nicméně skotský záložník fauloval, a u míče zůstanou hosté.
     
    69
    Domácí celek provádí necelých 25 minut před koncem své poslední střídání v dnešním zápase. Pro dnešek dohrál Sandro, který nezažil příliš úspěšnou premiéru v dresu Baggies. Na jeho místo přichází Anichebe!
     
    70
    Domácí celek měl k dispozici standardní situaci, které se ujal Craig Dawson. Domácí obránce však dnes neposílá ideální centry, což předvedl i teď, a obrana Swansea se dokázala ubránit.
     
    71
    Swansea postupovala do dalšího postupného útoku. Nakonec se míč před vápnem dostal na nohu Jacka Corka, který pohotově vystřelil. Jeho pokus však zablokoval Fernández na rohový kop.
     
    72
    Exekuce pátého rohového kopu Labutí se opět ujal Gylfi Sigurdsson, jehož centr našel ve vápně hlavu Willamse. Kapitán hostujícího celku však mířil pouze do středu branky, kde se nacházel připravený Foster!
    Sandro dnes zažil svou premiéru v dresu West Bromwiche, nicméně nepředvedl ideální výkon ...

     
    73
    Salomon Rondón se pokoušel prokličkovat přes levou stranu do pokutového území. Útočníka, který nastartoval svou kariéru v Rusku, však dobře bránil Jack Cork, jenž nakonec dokázal vybojovat míč pro svůj tým.
     
    75
    Leon Britton byl v prvním poločasu prakticky neviditelný, nicméně ve druhé půlce je ho plné hřiště! Anglický záložník se tentokrát pokoušel uvolnit na pravé straně, avšak byl faulovaný Berahinem.
     
    76
    Swansea vybojovala další rohový kop v dnešním zápase, a exekuce se ujal tradiční exekutor Sigurdsson. Tentokrát však centr islandského reprezentanta nebyl povedený, a obrana Baggies se ubránila.
     
    76
    Baggies se pokoušel zpracovat před vápnem svého soupeře dlouhý nákop od Fostera, to se však nepovedlo, a jako první se k míči dostal Williams, který jej odkopl na polovinu soupeře!
     
    77
    Teď však přišla velká šance domácích! Rondón vyhrál důležitý hlavičkový souboj s Fernándezem, a dostal míč na Berahina, který mu míč vrátil. Bývalý forvard Zenitu se opřel do míče, avšak proti jeho střele skvěle zasáhl Lukasz Fabiański!
     
    79
    West Brom v posledních minutách svého soupeře přehrává, což se dalo po brance Sigurdssona čekat. Čas však velmi rychle běží, a domácím se krátí čas na vyrovnání ...
     
    80
    West Brom vybojoval rohový kop, kterého se ujal James McClean. Jeho přetažený centr našel v levé části vápna McAulyeho, který vrátil míč před branku. Olsson hlavičkou našel Berahina, jehož hlavička již směřovala mezi tři tyče, avšak Fabiański opět zasáhl!
    Gylfi Sigurdsson poslal svůj tým do vedení, a přiblížil Swansea zisku důležitých tří bodů

     
    82
    Swansea provádí své poslední střídání v tomto zápase. André Ayew se pokoušel "tahat" čas jak jen to šlo, a hrál, že má být střídán nikdo jiný. Nakonec ho však Neil Swarbrick přesvědčil, a na místo ghanského útočníka přichází Jordi Amat.
     
    83
    Velšský celek kontroluje hru na vlastní polovině, a postupně se přibližuje dnešnímu vítězství!
     
    85
    Swansea se však nebojí vyrazit také do útoku! Po levé straně táhl akci Labutí Naughton, který následně předal míč Routledgovi. Anglický křídelník jej však raději poslal zpět k obráncům.
     
    86
    Wayne Routledge následně dostal další přihrávku, tentokrát na pravou stranu, kde odvedl hostující hráč výbornou práci. Routledge se pokoušel bránit Gardner, nicméně neúspěšně, a bude z toho rohový kop.
     
    87
    Wayne Routledge si při rohovém kopu narazil míč s Brittonem, a následně našel před vápnem Sigurdssona. Jeho následná příázemní rána však mířila mimo.
     
    88
    Swansea teď mohla potvrdit své vítězství! Naughton na levé straně krásně uvolnil Ángela Rangela, který postupoval do vápna, a následně poslal centr před branku. Do zakončení se dostal Paloschi, jehož střelu však zastavila tyč!
     
    89
    Na druhé straně šel domácí celek velmi rychle do útoku. Z levé strany odcentroval James McClean, jehož centr Swansea odvrátila pouze k Anichebemu, jehož následnou pomalou střelu v pohodě lapil Fabiański!
     
    90
    Střídající Berahino roztáhl hru na pravou stranu, kde se nacházel Dawson. Jeho následná přihrávka našla ve středu hřiště právě Berahina, jehož střela však mířila vysoko nad branku.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby, nicméně část domácích fanoušků to již nevydržela, a začínají předčasně odcházet ...
     
    90+1
    Baggies mají míč pod kontrolou na útočné polovině, nicméně se před dobře postavený obranný val Swansea nemohou dostat do vápna.
     
    90+2
    Obrovská šance West Bromwiche! Ve vápně se dostal míč k Dawsonovi, jehož následnou střelu však zblokoval Rangel na roh!
     
    90+2
    West Brom právě vstřelil branku!
    Baggies se nakonec v samotném závěru dočkali, a zaslouženě srovnávají na 1:1! Dlouhý centr McCleana našel na zadní tyči Anichebeho, jehož hlavička nebyla ideální, a míč se dostal k Fletcherovi, jehož střelu ještě zablokoval Sigurdsson. Následně se míč odrazil do míst, kde se nacházel SALOMON RONDÓN, a ten již dostal míč do branky!
    90+2. José Salomón Rondón - 1:1
     
    90+4
    Domácí se ještě mohli dostat do zajímavého útoku, avšak průnik Berahina dokázal zastavit přesně načasovaným skluzem Britton.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    Dlouho to vypadalo, že se Swansea bude radovat ze zisku tří bodů, avšak v nastavení vyrovnal Rondón!

     
    Dnešní zápas je u konce! West Bromwich Albion sehrál se Swansea City vyrovnané utkání, a nakonec bere bod za remízu 1:1!

    První poločas dnešního utkání sice branku nenabídl, nicméně na obou stranách bylo k vidění mnoho šancí, a rozhodně jsme se nenudili. První velkou šanci měl hned ve druhé minutě Rondón, jehož hlavičku však Fabiański dokázal vyrazit. Na další velké šance jsme si museli počkat až v závěru poločasu, kdy ve velké šanci hlavičkoval nepřesně Dawson. Další velkou šanci Baggies měl Fletcher, nicméně ve slibné pozici mířil mimo. V závěru nahradil zraněného Song-junga Paloschi, který měl v nastavení velkou šanci, nicméně Fostera nepřekonal!

    Ve druhém poločase podařilo Swansea dostat do vedení zásluhou přesné trefy Gylfiho Sigurdssona. Velšský celek následně bránil svůj hubený náskok, a navíc mohl své vítězství potvrdit. Střídající Paloschi však ve velké šanci trefil tyč! Domácí se nakonec dočkali v nastaveném čase, kdy Salomón Rondón vystřelil pro svůj tým zisk jednoho bodu!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (23:02:30)

    Jan Havlovic

    Branky: 90+2. Rondón – 64. G.Þ. Sigurðsson


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 7:8. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:13.
    West Bromwich Albion: Foster – Dawson, McAuley, J. Olsson, J. Evans (53. C. Gardner) – D. Fletcher (C), Sandro (69. Anichebe), Yacob – Sessègnon (62. Berahino), Rondón, McClean.
    Náhradníci: Myhill – Chester, C. Gardner, Anichebe, Lambert, Berahino, Pritchard.

    Swansea City: Fabiański – Rangel, F. Fernández, A. Williams (C), Taylor (59. Naughton) – Britton, Ki Song-jung (45+2. Paloschi) – Cork, G.Þ. Sigurðsson, Routledge – A. Ayew (82. Amat).
    Náhradníci: Nordfeldt – Amat, B. Gomis, Montero, Naughton, Barrow, Paloschi.

    Rozhodčí: Neil Swarbrick – Ledger, Salisbury (vš. Anglie)
    bahis siteleri